Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 01:37 - ЙОСИФ СТАЛИН - РОТШИЛДОВ АТЕНТ, ПОЛУЕВРЕИН, ХОМОСЕКСУАЛИСТ, МАСОВ УБИЕЦ И ТОТАЛЕН ДЕГЕНЕРАТ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 224 Коментари: 0 Гласове:
0



В Батуми Сталин получава работа в склада на рафинерията на Ротшилд.

- https://en.m.wikipedia.org/wiki/Early_life_of_Joseph_Stalin

След смъртта на Сталин фермерът Левин публикува книгата „Голямата тайна на Сталин“, Ню Йорк, 1956 г., в която Исак казва на своите читатели, че преди революцията другарят Сталин е бил информатор на царската охранка, а също така намеква, че в младостта си, Другарят Сталин беше малко педераст (стр. 40). Подобна информация е публикувана в книгата на бившия офицер от ЦРУ Едуард Смит "Сталин в младостта си", Ню Йорк 1967 г., стр. 400

Между другото, за хомосексуалистите - в Ню Йорк някога имаше списание, наречено "Социалистически бюлетин", органът на меньшевишката партия, който по това време можеше да се побере на един диван. Публикуван е от стария духал Рафаил Абрамович, който вече беше на около сто години и който навремето беше най-близкият приятел на Ленин.

Това списание беше малко, но авторитетно. И така, в този "Соцвестник" в брой от 22 декември 1936 г. на стр. 21 е публикувана много интересна статия, озаглавена "Как се подготвят московските процеси (Из писмата на старите болшевики)", в която директно се казва, че през Голямата чистка Сталин унищожи ... хомосексуалисти, които по правило гъмжат от всяка революция.

Но в края на краищата, според публикуваните данни, самият другар Сталин е бил малко педераст на младини, така че отново се оказва, че по време на Голямата чистка другарят Сталин е унищожил себеподобните си. Отново – според първия закон на марксизма за единството и борбата на противоположностите. От това можем да заключим, че другарят Сталин е бил последователен марксист.

В младостта си другарят Сталин учи в семинарията и щеше да стане свещеник, но когато порасна, той стана не свещеник, а въплъщение на дявола.

И това не е всичко. Любимата съпруга на другаря Сталин беше Надежда Алилуева, а фамилията й вече казва, че е от семейство на свещеници. Цялото това семейство обаче се превърна в професионални революционери. Вместо да се молят „Боже, пази царя!”, те се молеха на Карл Маркс.

Впоследствие Светлана Сталина-Алилуева пише в мемоарите си, че брат й Павел Алилуев се е оженил за дъщерята на свещеник - оказва се като свято семейство. Но вторият брат на Надежда Алилуева, Фьодор Алилуев, ни подведе, който се оказа луд, дори не може да яде, всичко му пада от устата, както пише Светлана. И по-голямата сестра на Надежда Алилуева, любимата съпруга на другаря Сталин, Анна Алилуева, също се оказа психично болна, шизофренична, тоест полулуда. И другарят Сталин беше толкова уморен от всички тези хухри-мухри, че или застреля всички роднини на жена си, или ги изгони в Сибир.

Е, такива интимни дреболии. За любимата съпруга на другаря Сталин Надежда Алилуева пишат в чужбина, че е лесбийка и има лесбийска връзка с лесбийка еврейка Зоя Мосина, която ревнивият Сталин също кара в Сибир. И казват, че в резултат на това съпругата на Сталин се е самоубила и се е застреляла. Тук неволно искам да кажа: „Защо не е застреляла Сталин?“ Тогава тя щеше да стане истинска светица, избавителка от дявола и щеше да спаси живота на много хора. Тогава наистина би било възможно да се пее "Алилуя!", което е църковно възклицание, което означава "Хвалете Господа!"

Като говорим за свещениците и техните деца, да видим какво стана с децата с полуучения свещеник другаря Сталин. Най-големият му син Яков се самоубива в германски плен. Следващият му син Василий беше тежък алкохолик и почина от алкохолизъм. Казват, че след Василий е бил внук на Сталин, изроден изрод, търкалящ се в инвалидна количка. И след любимата му Светлана останаха всякакви мръсни трикове, например внучката Олга, която вече беше отведена на психиатър на 5-6 години. А тази Олга дори не говори руски. Така минава земната слава... И поезията композира възхвала за Сталин:

Леко сив, като сребърна топола,
Той стоеше, приемайки парада,
Къде намери такива генерали
И същите героични войници?

А в Сибир всяка пролет, когато снегът се топи, от блатата излизат белите кости на милиони руски хора, жертви на сталинската колективизация, индустриализация и други социални експерименти на този полуучен семинарист.

Тук трябва да се каже, че Сталин не беше изключение. Дзержински в младостта си искаше да стане свещеник, а когато порасна, стана началник на ЧК и масов убиец. Хитлер в младостта си е искал да стане свещеник или монах. А райхсфюрерът на СС Химлер се подготвяше за свещеничеството в младостта си.

- Григорий Климов - ,,Откровение."

,,Сталин, или Йосиф Висарионович Джугашвили, макар и да се натрапва с антисемитско поведение, е грузинец с
еврейски произход, а при това, и той посещава училище,
както и Адам Вайсхаупт, на Ордена на йезуитите.
Истинското фамилно име на
диктатора е Йосеб Бесарионис дзе Джугашвили. А Джугашвили на грузински означава син
(shvili) на израелтянин (Jugha)."

- Марко Пицути-Търговия с душите ни."

,,Чистките и репресиите продължаваха.
Арестуваха хиляди хора, репресираха ги или ги осъждаха
на принудителна работа в лагерите ГУЛаг в Сибир. Основите на ГУЛаг бяха положени през юли 1918 година от Ленин, заповядал създаването на такава система. След пет години в страната вече имаше 355 лагера, в които държаха заключени 68 хиляди души. Според най-достоверни източници, общият брой на затворените в лагерите на НКВД през периода на „ежовщината“, се колебаеше между 7 до 14 милиона.
Използваха затворниците като дървосекачи в горите, в шахтите, на строителството на пътища и в други тежки работи. Условията бяха ужасни. Храната не достигаше. Непостигналите трудовата норма получаваха по-малко от минимума, колкото да не умрат от глад. Смъртността беше много висока, особено през зимата.
Но официално смятаха поправително-трудовите лагери за заведения, където можеха да изолират политически и криминални престъпници, чиито труд се използваше за развитието на отдалечените райони и региони на Съветския съюз.

- Ян Грей - „Сталин: Личност в истории."

„Двамата секретари на Сталин
и цялото му правителство
бяха евреи обрязани по всички правила на „Талмуда." Затова през периода на неговото властване в Съветския съюз
бяха избити 62 милиона християни!
След смъртта на Сталин властта беше поета
от друг криптоевреин
- Никита Хрушчов (истинското му име е Соломон Пеарламутер)."

- Жан Бойе - ,,Заговорът на масоните."

,,Сталин застанал начело на съветската държава със съгласието на международните банкери. Много революционни дейци били убедени, че Сталин е имал империалистически замисли и е искал да стане световен диктатор. Те са били прави. До 1936 г. Сталин, както преди това
и Ленин, приемал указания
от Окултната власт, стояща
зад световното
революционно движение."

- Уилиям Гай Кар -,,Пешки на шахматната дъска."

,,Въпрос: какво е трябвало да
прави другарят Сталин в драматичната ситуация в началото на 1933 година?
Отговор: абсолютно нищо.
И тогава Хитлер е щял да се провали и никаква „велика отечествена война“ просто нямало да има. Щяло да има мир.
И сега нямаше да оплакваме милионите загинали. Но на другаря Сталин му трябвала война. Затова другарят
Сталин заповядал на комунистите да не влизат в общ блок със социалдемократите. Нещо повече, стачката в Източна Прусия, където трябвало
да бъдат катурнати социалдемократите,
се провеждала под общо червено знаме, на което пречупеният кръст, сърпът и чукът били преплетени. Сега, естествено, комунистите смятат, че не е възможно и необходимо да се разказва за това. След изборите 49% от гласовете се падали на социалдемократите и комунистите. Заедно представляват сила, разделени - слабост. Нито комунистите, нито социалдемократите поотделно нямали 43%. Имал ги Хитлер. И той победил. И всичките му дългове били опростени. Тук именно трябва да търсим изворите на Втората
световна война.

Бенито Мусолини без чужда помощ не можел да дойде на власт. И пред него стоял същият проблем като пред Хитлер: не му достигали гласове. Социалистите и либералите имали повече. И тогава другарят Ленин забранил на италианските социалисти да влизат в коалиция
с либералите. Резултатът Мусолини дошъл на власт. - Между другото, тъкмо тези Ленинови действия станали
причина за разцепването на социалистическата партия. Онези, които се подчинили на
Лениновата заповед, напуснали социалистическата партия и образували Италианската комунистическа партия.
Благодарим ти, другарю Ленин.
Този урок много допаднал на другаря Сталин. През януари 1924 година на пленума на ЦК на РКП (б) Сталин заявил: „Не коалиция със социалдемокрацията, а битка на живот и смърт с нея.
Социалдемократите многократно предлагали на комунистите съвместни действия срещу Хитлер, без да поставят никакви условия, но винаги получавали твърд и
решителен отказ.
Сталин разчистил пътя на Хитлер към властта по същия начин,
по който Ленин бил разчистил пътя към властта за Мусолини."

- Виктор Суворов - ,,Последната република."

„На 23 август 1939 г. в Москва СССР и Германия подписват Договор за ненападение и взаимна помощ. Болшевиките и нацистите скрепяват старото си приятелство чрез автографите на своите външни министри Молотов и Рибентроп. Дотогава те винаги са
вървели ръка за ръка. Нали са рожби на онзи таен
интернационал, който върти света на пръста си."

- Георги Ифандиев

,,Германските танкисти с червеноармейски униформи, които Сталин подготвял в тайната школа, трябвало да бъдат хвърлени срещу Европа. Но за целта трябвало начело на Германия да бъде сложен шантав фюрер. А за целта трябвало да бъде унищожена социалдемокрацията и да се разчисти пътят на Хитлер. Затова се наложило партията на Телман да бъде пожертвана като пионка.
Загубата не е голяма. Сами можем да се убедим, че той не е бил кой знае колко умен човек, щом е подложил врата си под Хитлеровата брадва в интерес на Сталин. Като жертвал Телман, Сталин знаел, че в школите на Коминтерна растат нови вождове, че при нужда достоен кандидат за поста министър на държавната сигурност на Германската съветска социалистическа република винаги ще се намери.
Затова стига са ни говорили за историята, която била
отпуснала на комунистите малко време за подготовка. Сталин имал всички възможности да препречи пътя на Хитлер към властта. За да удуши хитлеризма, Сталин трябвало изобщо нищо да не прави.
Абсолютно нищо. Без Сталиновата намеса германските комунисти просто от чувство за самосъхранение
щели да влязат в съюз със социалдемократите. Но Сталин се намесил и с това отворил пътя на Хитлер. В началото на главата прочетохме декларацията на официалния орган на Министерството на отбраната на СССР: Втората световна война можеше и да не избухне, ако..." Така е. Но нека добавим към недоизреченото: ... ако Сталин не беше довел Хитлер на власт."

- Виктор Суворов - ,,Последната република."

„А в биографиите на Сталин
и Хитлер се среща още една, макар не напълно съвпадаща прилика.
Бесо Джугашвили пиел
и пребивал сина си. Не по-ласкаво се отнасял дядото на Хитлер към бащата на фюрера. Все нещо го глождело отвътре и си го изкарвал ту на детето, ту на
майка му. Алойс
също се държал грубо
с малкия Адолф, което личи от неприязънта, с която водачът
на Третия райх споменава баща
си в „Mein Kampf". Много са общите неща и в т. нар. идеологии, изповядвани от двамата диктатори, а още повече - в прилагането им в живота.
Равинът Хари Уетън отбелязва:
,,Ако не бе огромната работа, свършена от марксистите, ако не бе руската революция, ако не бе почвата, подготвена от социалисти и комунисти, Хитлер,
нацистите и националсоциалистическата партия никога нямаше да съществуват...
Хитлеровата националсоциалистическа партия бе създадена по образец на комунистическата
партия на Съветска Русия,
а и двете бяха оформени съгласно идеите на марксизма."

- Георги Ифандиев - „Хитлер в Патагония."

,,Съветският Северен флот получил само от Британия 27 бойни кораба, включително 4 подводници, освен това Британия предоставила на Сталин временно до края на бойните действия цял флот (извън американския) от 92 бойни кораба, включително линейния кораб
„Роял Соверен“ и един кръстосвач. На възражението, че линейният кораб бил остарял, трябва да се отговори, че дотогава Съветският съюз изобщо нямал в Ледовития океан големи
кораби - нито един линеен кораб и нито един кръстосвач. Британия доставяла авиаторски кожени облекла от най-високо качество. В Британия и днес е голям шик да се появиш с авиаторско кожено
яке модел 1940 година, именно с такова, с каквото се фотографирали за спомен нашите прочути асове Кожедуб, Покришкин, Речкалов и Клубов. Модата на тези якета в Британия не минава. Защото са ги изработвали с особено старание. С тези якета Британия
облякла сталинските соколи.
От 1 октомври 1941-ва
до 31 май 1945 година само Америка изпратила на Сталин 2660 транспортни кораба, на които били натоварени
37 500 000 тона стратегически материали. Из пътя
били потопени десетки транспортни кораби с 1 300 000
тона товар. Останалото стигнало до съветските пристанища. За съпровождане на керваните се ангажирали стотици
бойни кораби на Америка и Британия, хиляди самолети и
десетки хиляди хора. Само Британия загубила 19 бойни кораба, съпровождащи товари за Съветския съюз, включително два кръстосвача."

- Виктор Суворов - ,,Последната република."

,,Никита Хрушчов, който не само не се срамуваше от петокласното си образование, а напротив винаги с гордост подчертаваше този факт, и който бе качен на върха от номенклатурата, се оказа
съвършено непригоден да ръководи държавните работи. Сталин му бе отредил второстепенна роля и не го допускаше близо до голямата политика нито до външната,
нито до вътрешната.
Поради това, като се озова на самия връх
на партийно-държавната пирамида, Хрушчов започна да се държи като Алиса в страната на чудесата: постоянно се удивляваше и разочароваше. Всеки негов опит да промени или да въведе нещо ново в сталинската империя довеждаше до хаос, бъркотия, до финансова нестабилност, и в резултат до пълната невъзможност човек
да се ориентира какво става в страната и къде е нейното място в съвременния свят.

- Игор Бунич - „Златото на партията."

Ето разказа на генерал-лейтенант
К. С. Телегин, който изкарал рамо до рамо с Жуков почти цялата война: Бях арестуван без прокурорско нареждане и докаран в Москва, във вътрешния затвор на Министерството на държавната сигурност. Тук ми смъкнаха дрехите, часовника
и т.н. и ме облякоха с дрипава, вмирисана войнишка
униформа изкъртиха ми златните
коронки заедно със зъбите... Псуваха ме и се гавреха с мен,
следователите и ръководството на МДС искаха да дам
показания за «заговора», който уж бил възглавяван
от Г. К. Жуков, И. А. Серов и от мен, като ми намекваха, че и те са арестувани... изскубваха ми парчета месо (белезите по тялото ми са доказателство за това)... блъскаха главата ми в стената... не можех да седя, в продължение на половин година можех само да стоя коленичил до стената подпрял глава в нея... Чак забравих, че имам семейство, забравих имената на децата си и на жена си..." и т.н. Тези показания видяха бял свят неотдавна и многократно
бяха публикувани, например в Огоньок" Между другото, това не са спомени,
а показания пред прокурора след смъртта на Сталин
и освобождаването на арестувания. Това е документ:
Но става дума не за Телегин и другите генерали,
а за Жуков, който също не си поплювал.
Просто Жуков го спасила солидарността на другите маршали, които били извлекли поука от опита на предшествениците си и разбирали днес Телегин, утре Жуков, а след това?"

- Виктор Суворов - ,,Последната република."

,,Действително ли е имало „пълно различие между идеологиите” на комунизма и нацизма? Нека надникнем в Програмата на Германската работническа националсоциалистическа партия. Когато се запознал с нея,
австрийскиятмонархист Ерик Фон Кюнелт-Ледин
окачествил нейните 25 точки като „прекалено про-пролетарски“. Той писал: Програмата отстоява правото на работа и призовава за въвеждане на подялба на печалбата, конфискуване на придобитото от войни,
преследване на лихварите и на спекулантите, национализация на всички тръстове, предаване на универсалните магазини в ръцете на общините, разширяване
на пенсионната система за възрастните хора, създаване на образователна програма за всички класи,
забрана на детския труд, и край на господството на инвеститорския капитал.
Да, да, иде реч за Програмата на Германската националсоциалистическа работническа партия,
оглавявана от Адолф Хитлер. По-позната с краткото нацистка.
,,Наименованието на Националсоциалистическата партия, което самият Хитлер в началото предлага,
е Социалреволюционна партия, сам той се описва
като осъществител на марксизма" (не негов палач). И той разказа на Херман Раушнинг, че изградил та организация
по модела на комунизма."

- Георги Ифандиев

,,На 23 август 1939 г. в Москва СССР и Германия подписват Договор за ненападение и взаимна помощ. Болшевиките и нацистите скрепяват старото си приятелство чрез автографите на своите външни министри Молотов и Рибентроп. Дотогава те винаги са вървели ръка за ръка. Нали са рожби на онзи таен интернационал,
който върти света на пръста си. Самият „баща" на Червената армия Леон Троцки пише: „
Гледам фотографията, на която Сталин и Рибентроп си стискат ръцете. На лицето на Рибентроп има повече увереност. Зад усмивката на лицето на Сталин се крие неувереността и объркаността на провинциалиста, който не знае чужди езици и при среща с хора, на които не може да заповядва, направо се губи...
Въобще Сталин е лишен от творческо въображение, от изобретателност, заобиколил се е с посредствени хора и явно подражава на Хитлер, който импонира със своята изобретателност и смелост"
Едва ли някой ще обвини стария болшевик в привързаност
към фюрера."

- Георги Ифандиев

Давид Ландау, изпълнителният директор на Ротшилд, редовно даваше парични пожертвования във фондовете на болшевиките, както е архивирано от Охрана - чиито агенти отбелязаха как, когато Сталин управляваше Бакинската партия, специален чиновник в една от петролните компании „Не се занимаваше с работата си, а се концентрираше
върху набирането на дарения. И взимаше пари от Ландау - служителя на Ротшилдови."

Вероятно е Ландау да се е срещал лично със Сталин. Друг високопоставен служител на Ротшилдови, Д-р Феликс Зомари, банкер от австрийското разклонение на фамилията, а по-късно - уважаван учен, твърди, че отишъл в Баку, за да прекрати някаква стачка. Платил необходимите пари за това на Сталин. Стачката секнала."...
Сталин финансираше болшевишките действия. А се предполагаше, че неговите пари идваха от Ротшилдови.

- Simon Sebag Montefiore - "Young Stalin", Phoenix."

Известно е, че след три починали рожби, Кеке Джугашвили(майката на Сталин)
най-сетне родила дете, което оцеляло. То също имало дефект. Лявата ръка на бъдещия диктатор била по-къса и почти неподвижна. На руски наричат такъв човек сухорукий. Бидейки пияница и може би осъзнавайки,
че синът му едва ли е негов, Висарион Джугашвили редовно изливал гнева си върху малчугана. Навярно му влияели и намеците,
че и Сталин (всъщност Йосиф Давид Джугашвили, като последното означава „син на евреин“) бил потомък на Ротшилд, само че на парижкия. Децата от родната му махала в градчето Гори го наричали руснака“. „Бащицата" така и никога не изпитал истински грузински националистически или поне патриотични чувства, ако въобще правим разлика между двете.
Сталин е роден на 21 декември 1879 г. Твърди се, че в книгата за вписванията на подобни събития наУспенската черква в град Гори е отбелязана друга дата 6 декември 1878 г. Майка му имала необичайната за грузинка червена коса,
често срещана при хазарите.

- Эдвард Станиславович Радзинский - „Сталин", Издательство „Вагриус",
Москва, 1999 г. image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 913802
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930