Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 01:18 - БИЛ ГЕЙТС - ЕВРЕИН, ГЛАВЕН ВАКСИНАТОР НА РОБИТЕ И ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЦИОНИСТКИ АГЕНТИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
1



Според хора с преки познания по въпроса, Гейтс(евреин) е бил залят от хора, говорещи от името на Епщайн(евреин), включително бизнес партньори на Епщайн. В крайна сметка Гейтс се срещна с Епщайн и други филантропи(педофили)
през 2013 г. в Ню Йорк, за да обсъдят „нарастващата филантропия“(педофилия) в по-широк мащаб.
Епщайн е бил приятел с президента Бил Клинтън и тогавашния знаменит магнат за недвижими имоти Доналд Тръмп. Междувременно основателят на L Brands Лес Уекснър беше един от малкото клиенти на Епщайн. 
Година след срещата на Гейтс с Епщайн, представители на MIT Media Lab бяха информирани, че получават подарък от 2 милиона долара от основателя на Microsoft под ръководството на Епщайн, пише The New Yorker.
„Това е подарък от 2 милиона долара от Бил Гейтс, режисиран от Джефри Епщайн“ според вътрешен имейл от 2014 г. от Джои Ито, тогава директор на медийната лаборатория.

Епщайн, както Блек каза в имейл за цялата компания през юли , ще продължи да съветва Блек относно филантропията и данъчните услуги. The New Yorker съобщи, че Епщайн е действал като посредник за приноса на Блек от 5,5 милиона долара в MIT. Записите показват, че Блек, чрез фиктивна компания BV70 LLC, е внесъл 10 милиона долара през 2015 г. за нестопанската организация на Епщайн, Gratitude America Ltd. Адресът на LLC съвпада с този на семейната фондация и частния офис на Блек в Ню Йорк.

Лин Форестър, богат инвеститор и съпруга на Евелин де Ротшилд, имаше връзка с Епщайн, но отрече пред CNBC, че е запознала Блек с Епщайн.

Съобщава се, че Форестър е летял с един от самолетите на Епщайн. Business Insider съобщи, че Епщайн е купил градска къща в Манхатън от жена със същото име като Форестър. Тя отказа да потвърди тези подробности.

- https://www.cnbc.com/amp/2019/09/09/jeffrey-epstein-got-bill-gates-meeting-after-aggressive-lobbying-campaign.html

Фондация Бил и Мелинда Гейтс и Фондация Рокфелер обявиха днес, че ще сформират съюз, за ​​да допринесат за „Зелена революция“ в Африка, която драстично ще увеличи производителността на малките ферми, премествайки десетки милиони хора от крайната бедност и значително намаляване на глада. (Всъщност,
просто ограбват бедните роби в Африка).

- https://www.gatesfoundation.org/ideas/media-center/press-releases/2006/09/foundations-form-alliance-to-help-spur-green-revolution-in-africa

Джордж Сорос и Бил Гейтс са част от консорциум, който придобива британски разработчик на технологии за бързо тестване, включително за Covid-19 и тропически болести, за да го превърне в социално предприятие.

Групата, ръководена от Фонда за икономическо развитие на Сорос, инвестиционно подразделение на фондациите за отворено общество на милиардера филантроп(страхотно фелацио му направиха журналистическите проститутки на този евреин и дегенерат), инвестира най-малко 30 милиона британски лири в Mologic, която разработва страничен поток и технологии за бърза диагностика.

- https://www.thetimes.co.uk/article/bill-gates-and-george-soros-buy-out-uk-covid-test-company-mologic-70c3r736b

Предназначение

За подпомагане на безвъзмездна помощ за планиране на точки за достъп до информация и комуникации за всички в България

ДИВИЗИЯ

Глобално развитие

ДАТА

МАРТ 2008г

ОБСЛУЖВАН РЕГИОН

ГЛОБАЛЕН,

ЕВРОПА

АНГАЖИРАНА СУМА

934 159 долара

ТЕМА ЗА ГРАНТА

Глобални библиотеки

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ (МЕСЕЦИ)

29

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ГРАНТОПОЛУЧАТЕЛЯ

София, България

- https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants/2008/03/opp49399

ПОКАНА ЗА МЕДИИТЕ – Съобщение за партньорство
Република Турция и Фондация Бил и Мелинда Гейтс
10 април 2019 г. от 10:00 ч.
Министерство на външните работи, Анкара

Министерството на външните работи на Република Турция има удоволствието да Ви покани да присъствате на откриването на високо ниво на семинара за иновации в хуманитарния сектор и сектора за реагиране при извънредни ситуации.

Лекторите на сесията ще направят преглед на съвместната работа, извършена от Турция и Фондация Бил и Мелинда Гейтс за идентифициране на потенциални области за сътрудничество и за развитие на възможности за партньорство. Те включват:

– подкрепа за проучването за осъществимост и пилотните проекти на ускорителя на въздействието на Целите за устойчиво развитие (ЦУР), който се изпълнява съвместно от правителството на Турция и Програмата за развитие на ООН (ПРООН);

– свикване на експерти от Турция и Фондация Гейтс на семинар за споделяне на знания и опит, фокусиран върху хуманитарната помощ и реакцията при извънредни ситуации;

– сътрудничество между Министерството на земеделието и горите и фондация Гейтс в развитието на селското стопанство.

Тесните взаимовръзки между тези области представляват основата за съвместна работа, която да се извършва с голямо въздействие върху устойчивото развитие, което отчита приоритетите на Турция.

Семинарът, който има за цел споделяне на знания и опит като важен стълб на съвместната работа, ще бъде съвместно организиран от Турция и фондация Гейтс на 10-11 април 2019 г. в Министерството на външните работи в Анкара.

По време на сесията за откриване на високо ниво на семинара, който ще бъде отворен за медиите, посланик Фарук Каймакчи, заместник-министър на външните работи и директор по въпросите на ЕС и г-н Хасан Дамлуджи, заместник-директор по глобална политика и застъпничество и ръководител на Близкия изток Отношенията на фондация Гейтс ще предоставят информация за процеса на партньорство и сътрудничество, започнал между Турция и фондацията.

Освен това, по време на церемонията по откриването, докладът за осъществимост на ускорителя на въздействието на ЦУР ще бъде споделен с обществеността и ще бъде подписан проектният документ за пилотната фаза на изпълнение, която ще започне през април. Г-н Клаудио Томаси, постоянен представител на ПРООН в Турция и г-жа Ебру Оздемир, главен изпълнителен директор на фондация Лимак, които и двамата допринасят за проекта, ще участват в сесията заедно с представители на турските институции от публичния и частния сектор, както и дипломатическите мисии в Турция.

Програмата за откриващата сесия на високо ниво е тук по-долу.

10 април, сряда

10:00-11:00 Откриваща сесия на високо ниво за стартиране на сътрудничеството между Република Турция и Фондация Бил и Мелинда Гейтс (BMGF)
(Представяне на сътрудничеството между Република Турция и Фондация Бил и Мелинда Гейтс)

(Място на провеждане: зала Fatin Rьştь Zorlu, отворена за представители на медиите )

(отворен за присъствие на представители на медиите)

• Посланик Фарук Каймакджи, заместник-министър на външните работи и директор по въпросите на ЕС

• Хасан Дамлуджи, заместник-директор по глобална политика и застъпничество и ръководител на връзките с Близкия изток на фондация Бил и Мелинда Гейтс

• Клаудио Томаси, постоянен представител на ПРООН в Турция

• Ебру Йоздемир, главен изпълнителен директор на фондация LİMAK

• Emre Eczacıbaşı, координатор по иновации и предприемачество, Eczacıbaşı Group

• Рахман Нурдун, вицепрезидент на Турската агенция за сътрудничество и координация (TİKA)

• Aylin Зağlayan Цzcan , генерален директор за Европейския съюз и външните отношения, Министерство на земеделието и горите

• Катарина Лумп , представител на ВКБООН в Турция

Подписване на Проектен документ за подкрепа на пилотната фаза на ускорителя на въздействието на ЦУР от ПРООН и Министерство на външните работи.

- https://www.sdgia.org/partnership-announcement-between-turkey-and-bill-melinda-gates-foundation/


Министър-председателят Нафтали Бенет и съоснователят на Microsoft Бил Гейтс се договориха да създадат работна група между Държавата Израел и Фондация Гейтс в областта на иновациите в областта на изменението на климата след срещата си във вторник в кулоарите на конференцията по изменението на климата COP26 в Глазгоу.

„Израел(терористична държана, която избива всеки ден невинни хора) е известен като стартиращата нация и мисля, че е време да насочим и насочим националната си енергия – която е енергията на хората, мозъчната сила – към борбата с изменението на климата“, каза Бенет пред Гейтс по време на срещата им. „Ще приемем това като национална мисия.

Бенет каза, че Израел си сътрудничи с много от съседите си по въпроси, свързани с климата, особено в областта на недостига на вода.

Гейтс каза на премиера, че „моята голяма вяра е, че можем да решим изменението на климата, ако ускорим иновациите“.

„Израел наистина е известен с това, но не толкова в климатичното пространство“, каза Гейтс. Ключът, каза той, ще бъде „разбирането къде са брилянтните хора в Израел, които мислят за тези нови техники“.

„Мислехме си: как да се свържем и да намерим повече хора, които правят иновации от типа на смекчаване, повече хора, които правят адаптация?“ каза Гейтс. „Като се има предвид таланта, който притежавате, и това, което видяхме в дигиталното пространство, как да разгърнем повече от това? Така че бих искал да предприема този тласък за научноизследователска и развойна иновация и да разбера къде Израел може да си партнира с нас.”

Министърът на енергетиката Карин Елхарар добави: „Израел може да бъде много силна сила в борбата срещу изменението на климата и мисля, че съвместното предприятие е наистина страхотна новина за това.

Гейтс отбеляза, че и той, и Бенет – които са направили милиони във високотехнологичната индустрия, преди да влязат в политиката – са осъзнали, че „иновацията е ключът“ в първите им кариери. „Харесвам това сравнение“, пошегува се Бенет до смях.

Световните лидери се събират в Глазгоу, Шотландия, тази седмица за Конференцията на ООН за изменението на климата през 2021 г., 26-та итерация на събитието, известна като COP26. Конференцията се счита за една от най-важните климатични срещи на върха в историята и се провежда на фона на все по-тежко време в световен мащаб и ужасни предупреждения за бъдещето на света.

Бенет каза преди конференцията, че израелският технологичен сектор трябва да се насочи към битката срещу изменението на климата.

„За да стигне светът до нулеви емисии до 2050 г., промяната на нашето поведение ще свърши по-малко от половината работа. Другата половина ще дойде от технология, която все още не е разработена. Това е мястото, където Израел трябва да води“, каза той .

По време на събитието Бенет е обсъждал ядрената програма на Иран със световни лидери, включително френския президент Еманюел Макрон и премиера на Обединеното кралство Борис Джонсън, каза дипломатически източник.

Гейтс, един от най-богатите хора в света, напусна ежедневната си роля в Microsoft през 2008 г. и напусна борда, за да се съсредоточи върху филантропията(педофилия, ограбване, ваксиниране и избиване на хора) миналата година.

- https://www.timesofisrael.com/israel-to-establish-climate-change-working-group-with-bill-gates-foundation/amp/

ВАШИНГТОН – Американският колеж на лекарите – Американското дружество по вътрешни болести (ACP-ASIM) и Институтът за анализ на здравната политика имат удоволствието да обявят подарък от 2,1 милиона долара от Бил и Мелинда Гейтс. Безвъзмездната помощ от Фондация Уилям Х. Гейтс ще подкрепи Евразийската програма за медицинско образование по туберкулоза в Руската федерация. Текущата програма съчетава професионално образование с помощ при разработването на програми за контрол на болестите във всеки от трите региона на Русия - Екатеринбург, Казан и Хабаровск.

„Евразийската програма за медицинско образование започна преди повече от година в резултат на ангажимента на ACP-ASIM да подпомага усилията за следдипломно медицинско образование на Русия в избрани клинични области и в поредица от региони в Русия“, каза Едуард Дж. Бургер, младши, доктор по медицина, доктор по медицина, президент на Института за анализ на здравната политика. „Американски интернисти, опитни в определени области на медицината, пътуват до руски центрове на доброволни начала, за да споделят знания и умения със своите колеги.“ Американската агенция за международно развитие също осигури частично финансиране на Евразийската програма за медицинско образование.

Програмата за туберкулозата ще допълва и ще си сътрудничи задълбочено с други донорски и професионални организации, занимаващи се с предизвикателството на туберкулозата в Русия. Програмата трябва да се разглежда правилно като част от 10-годишни усилия за значително намаляване на заплахата от туберкулоза в Руската федерация.

Американският колеж на лекарите - Американското дружество по вътрешни болести, основана през 1915 г., е най-голямата медицинска организация в страната, чието членство включва 120 000 лекари по вътрешни болести. Институтът за анализ на здравната политика, 501©(3) организация с нестопанска цел, създадена за първи път през 1981 г. като част от Медицинския център на Джорджтаунския университет, разработи и управлява Евразийската програма за медицинско образование.

- https://www.gatesfoundation.org/ideas/media-center/press-releases/1999/06/eurasian-medical-education-program

Според съобщенията, развод между основателя на Microsoft Бил Гейтс и съпругата му Мелинда е назрял от няколко години. И така, какво казва Тората за развода и неговите финансови последици? 

Първо, бележка за брака. В юдаизма не парите определят брака. По-скоро стойността на Кидушин, освещаването на сватбената церемония, често предлагана под формата на пръстен, е акт на заповед, който постига изключителността на доверителни съпружески отношения. По същество защо една двойка решава да се разведе е техен личен въпрос. 

Когато бракът приключи, така трябва
така трябва да бъдат всички елементи на неговата финансова взаимозависимост. 

Талмудът изчислява минимални суми, за да издържа финансово по-слабия партньор, който исторически обикновено е била съпругата. 

Основната сума пари, спомената в Кетуба и Талмуд за издръжка, не е достатъчна за плащане на сметките за значителен период от време в съвременната икономика. 

Следователно Кетуба, предлагана от израелския равинат, обикновено включва добавяне на допълнителна сума, за да се гарантира, че при развода нито един от съпрузите няма да бъде неоправдано в неравностойно положение. 

Допълнителната сума на „Ketubah“ се включва в уреждането на активите между двойката, което обикновено е 50-50, и също така е обичайната практика за „чиста почивка“ развод в Обединеното кралство. 

Двойката Гейтс не е имала предбрачен договор, за който да се позовава, въпреки че се твърди, че голяма част от работата по бъдещите финанси е била договорена чрез
„документ за раздяла“. 

Към днешна дата образцовата работа на двойката филантропи чрез тяхната фондация е поддържала впечатляващото смирение, което е отличителна черта на този развод с висок профил. 

Идеалът на Тората е да даде възможност на разведените да продължат напред и въпреки цялата
болка се надяваме, че богати или не, това ще бъде случаят с Бил и Мелинда Гейтс.

- Ариел Абел, равин на HM Forces, Мърсисайд.

- https://www.jewishnews.co.uk/torah-for-today-bill-and-melinda-gates-divorce/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916284
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930