Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 01:21 - ДЖЕФРИ ЕПЩАЙН - ЕВРЕИН, ПЕДОФИЛ, КОЙТО Е УРЕЖДАЛ ДЕЦА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЕЛИТА, АГЕНТ НА МОСАД И ТОТАЛЕН ДЕГЕНЕРАТ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 157 Коментари: 0 Гласове:
1



Алън Дершовиц каза, че първият път, когато срещнал Епщайн, в дома на Лин Форестър де Ротшилд в Мартас Виниърд, Епщайн го поканил да бъде почетен гост на предстоящата вечеря за рождения ден на Уекснър. „Джефри каза нещо като: „За подарък моят приятел Лесли Уекснър иска да поканя най-важния мъж, когото срещнах тази година“, спомня си Дершовиц. Ласкателството проработи: Дершовиц присъства.

- https://www.vanityfair.com/news/2021/06/inside-jeffrey-epsteins-decades-long-relationship-with-his-biggest-client/amp

През 2000 г. Доналд Тръмп се раздразни, докато сядаше в самолета си на летище Ла Гуардия, чакайки закъснелия Джефри Епщайн да пристигне. Той се ядоса на сестра си, зет си и репортер. Групата се е отправила към Мар-а-Лаго. Сцената, описана от репортер Майкъл Коркоран в профил на Тръмп, публикуван в списание Maximum Golf , илюстрира колко приятелски настроени са президентът и Епщайн по това време.

Облечен със запазения си тъмносин костюм по поръчка и бяла риза, Тръмп крачи по пътеката на самолета си, дърпайки вратовръзката си като счетоводител в 23:30 ч. на 15 април. „Никога не закъснявайте за самолета на някой друг“, казва Тръмп. изражението на лицето, показващо смесица от досада и смущение. Нарушителят е заседнал в петъчния трафик. — Хайде, Джефри, къде си? Тръмп казва. Той говори за Джефри Епщайн, друг богат и известен човек, който пътува с Гислейн Максуел, дъщерята на покойния медиен барон Робърт Максуел. Двойката най-накрая пристига, Епщайн облечен в оранжев суичър и дънки и Максуел със спортни слънчеви очила и модерни тесни панталони. Тръмп ги озарява и нежно ги укорява, прощавайки им закъснението. 

Според Коркоран, Епщайн и Максуел са пристигнали с друг пътник, който не е споменат в парчето. „Те се качиха на борда с млада жена на неопределена възраст. Не бих могъл да разбера дали е на 15 или 20. Беше доста облечена и доста гримирана, така че беше трудно да се каже”, каза Коркоран през уикенда. „По онова време дори не знаех кои са Джефри Епщайн и Гислейн Максуел , така че когато се разбраха, си помислих, че може би са женени и това е тяхната племенница .

Връзката на Тръмп с Епщайн се простира от 80-те години на миналия век. През 2002 г., две години след профила в Maximum Golf , Тръмп описва Епщайн като „страхотен човек“, който познава от 15 години. „Дори се казва, че той харесва красивите жени толкова, колкото и аз, и много от тях са по-млади“, каза Тръмп пред Ню Йорк . Според Ню Йорк Таймс през 1992 г. Тръмп и Епщайн бяха единствените двама гости на парти в Мар-а-Лаго с десетки жени артисти, долети от извън града, а в показания Марк Епщайн, братът на Джефри, каза че Тръмп е летял със самолета на Епщайн поне веднъж, връщайки се в Ню Йорк от Палм Бийч.

- https://nymag.com/intelligencer/2019/07/remembering-the-time-jeffrey-epstein-rode-on-trumps-plane.html

Бившата приятелка на принц Андрю лейди Виктория Хърви твърди в документален филм, че Джефри Епщайн и бившият президент Бил Клинтън „обичаха“ да бъдат около херцога на Йорк и че Епщайн и Клинтън са „като братя“.

Новият документален филм на ITV, " Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile ", изследва връзката между принц Андрю, британската светска личност и осъдения сексуален трафикант Гислейн Максуел, и осъдения сексуален престъпник Епщайн. 45-минутният документален филм, воден от репортер Ранвир Сингх, беше излъчен във вторник в Обединеното кралство със смесени отзиви .

Пресцентърът на херцога на Йорк не отговори веднага на искане за коментар. Клинтън не можа да бъде открит веднага за коментар по тази конкретна характеристика. Хърви не отговори веднага на въпроси, последващи нейните твърдения.

Хърви и принц Андрю излизаха за кратко през 1999 г. и тя беше дългогодишна приятелка на Максуел.

„[Бил] Клинтън определено беше много близък с Джефри“, каза Хърви в документалния филм, според Daily Mail . „Те бяха като братя, нали знаеш, и той също беше близък с Гислейн. 

Когато го попитаха за връзката на Епщайн и Клинтън с принц Андрю, Хърви каза: "Принц Андрю беше син на английската кралица. Американците обичат това. Джефри обичаше това. Бил Клинтън обичаше това."

Миналата седмица херцогът на Йорк беше лишен от кралското си покровителство и военни титли в резултат на гражданско дело за сексуално посегателство, заведено срещу него от обвинителя на Епщайн Вирджиния Джуфре.

Предполагаемото участие на принц Андрю с Максуел и Епщайн е в светлината на прожекторите, след като федерален съдия в Ню Йорк разреши гражданското дело на Джуфре да продължи и след декемврийската присъда на Максуел по пет от шестте обвинения, свързани със сексуален трафик, повдигнати срещу нея. Максуел е изправена пред присъда по-късно тази година, ако не й бъде даден нов процес.

Джуфре твърди в съдебни дела, заведени през 2015 и 2021 г., че Епщайн я е принудил, непълнолетна, да прави секс с принц Андрю няколко пъти, включително в имението му в Ню Йорк, в Лондон и на частния остров на Епщайн в Американските Вирджински острови през 2001 г.

Принц Андрю многократно е отричал  всички твърдения на Giuffre. Адвокатите му твърдят, че споразумението от 2009 г. между Епщайн и Джуфре предпазва херцога на Йорк от отговорност.

Епщайн беше арестуван през 2019 г. по обвинения в сексуален трафик, но почина(убиха го) от самоубийство във федерален затвор, преди да може да бъде съден.

По време на процеса срещу Максуел за сексуален трафик, бившият пилот на Епщайн, Лари Висоски, свидетелства , че Клинтън и принц Андрю са летели с частните самолети на Епщайн няколко пъти през 2000-те и че е бил предупреден, когато някой като Клинтън ще лети.

- https://www.insider.com/prince-andrews-ex-epstein-and-bill-clinton-were-like-brothers-2022-1

ПЕДОФИЛЪТ Джефри Есптейн се похвали, че е отлетял до Москва, за да се срещне с Владимир Путин и да обсъди финансите му, твърди се.

Американският журналист Едуард Джей Епщайн, който срещна противоречивия магнат през осемдесетте години, направи това в разследване за The Mail on Sunday.
В неделния вестник журналистът каза, че за първи път се е срещнал с Джефри Епщайн на парти за Хелоуин през 1987 г. и че е бил „очарователен“ – но изглежда не притежава звездното качество на Уолстрийт.

Двойката имаше връзка между двамата, включително 20 плюс години мълчаливо третиране от страна на финансиста.

Но когато мъжете се събраха отново, Джефри Епщайн се похвали със своите супербогати клиенти и говори за скачане на частни самолети, за да посети Владимир Путин при мистериозни пътувания до Русия, твърди се.

Журналистът добавя, че Джефри Епщайн също се е похвалил, че е „ловец на финансови скачащи, нает да проследи скрити пари от известни офшорни убежища“, но г-н Епщайн всъщност подозираше, че е замесен.

И след като сексуалният престъпник беше намерен мъртъв в затвора през 2019 г., ръководителят на неговия хедж фонд от 467 милиона британски лири намекна, че банковият му баланс е само „върхът на айсберга“.

Г-н Епщайн обяснява как финансистът се е опитал да го измъкне с фалшив самолетен билет за първа класа - който веднага е бил надушен на гишето за регистрация.

Той също така се чудеше дали Джефри Епщайн е замесен в „сенчестия бизнес“ за укриване на пари в офшорни данъчни убежища.

Той написа: „Ставах все по-предпазлив, че Епщайн е измамник и описах едва законната форма на търговия с вътрешна информация, в която той беше ясно замесен [в моята колона]. Епщайн беше яростен и прекъсна всякакви контакти.

След като двойката спря да разговаря, г-н Епщайн остана очарован от причудливо бляскавия начин на живот на Джефри Епщайн, търкайки рамене с кралски особи, супер богатите и привидно безкраен поток от „най-красивите жени, които съм виждал в живота си“.

Журналистът твърди, че Джефри Епщайн се е свързал с него след мразовито 24-годишно мълчание, за да обсъди книгата Лолита - противоречив роман, в който възрастен мъж става сексуално обсебен от 12-годишно момиче.

Г-н Епщайн познаваше автора на книгата и се съгласи да се срещне, но казва, че наистина е отишъл да разбере как е спечелил милионите си.

Той твърди, че когато се срещнали, стените били украсени със снимки на него със саудитския принц Мохамед бин Салман и принца на емирството Мохамед бин Зайед, които финансистът предположил, че са клиенти.

Г-н Епщайн пише, че след това попита: „Ами Русия? Има ли клиенти там?“
Той твърди, че сексуалният престъпник след това „вдигна рамене и каза, че често лети до Москва, за да види Владимир Путин“.

Г-н Епщайн продължава: „Трудно ми е да преглътна това. Беше неправдоподобно толкова мощни световни лидери да доверят управлението на личните си средства на осъден сексуален престъпник.

Към този момент финансистът вече беше излежал 13-месечна присъда, след като се призна за виновен за привличане на непълнолетни момичета във Флорида.

Но г-н Епщайн заключава: „Не може да се изключи, че Епщайн всъщност е казал истината, когато е казал, че богатите и влиятелни хора са намерили причина да му предоставят средства.

Той добавя: „Може би мистерията на богатството на Епщайн не е как е направил милионите си, а на кого в крайна сметка принадлежат парите.“

Широко разпространено е мнението, че единственият човек, който може да отговори на някоя от стотиците мистерии около Епщайн, е някогашната му приятелка и обвинен заговорник Гислейн Максуел.

Светската личност и дъщеря на издателския магнат Робърт Максуел беше арестувана в началото на този месец и е изправена пред обвинения в лъжесвидетелстване и сексуален трафик на деца.

Тя грози 35 години затвор, ако бъде призната за виновна и категорично отрича да е извършила престъпление, като се признава за невинна.

Множество отделни теории за милионера и неговия социален приятел се появиха след отвратителните обвинения, включително някога възможната теория, че Епщайн е „прекарал“ бащата на Максуел.

Теориите са част от по-широк набор от шокиращи обвинения срещу двамата, които рисуват Максуел като „мадам“, която е хванала млади жени и момичета в капан с обещания за работа и пищни бягства, преди да ги представи на Епщайн за злоупотреба.

В скорошно интервю с бомба обвинителката Мария Фармър каза, че Максуел е „много по-зловещ от Епщайн и за мен много по-опасен

"Тя определено беше главният мозък. Тя беше отговорната."

- https://www.thesun.co.uk/news/12165850/jeffrey-epstein-boasted-putin-millionaire-secrets/amp/

Според хора с преки познания по въпроса, Гейтс(евреин) е бил залят от хора, говорещи от името на Епщайн(евреин), включително бизнес партньори на Епщайн. В крайна сметка Гейтс се срещна с Епщайн и други филантропи(педофили)
през 2013 г. в Ню Йорк, за да обсъдят „нарастващата филантропия“(педофилия) в по-широк мащаб.
Епщайн е бил приятел с президента Бил Клинтън и тогавашния знаменит магнат за недвижими имоти Доналд Тръмп. Междувременно основателят на L Brands Лес Уекснър беше един от малкото клиенти на Епщайн. 
Година след срещата на Гейтс с Епщайн, представители на MIT Media Lab бяха информирани, че получават подарък от 2 милиона долара от основателя на Microsoft под ръководството на Епщайн, пише The New Yorker.
„Това е подарък от 2 милиона долара от Бил Гейтс, режисиран от Джефри Епщайн“ според вътрешен имейл от 2014 г. от Джои Ито, тогава директор на медийната лаборатория.

Епщайн, както Блек каза в имейл за цялата компания през юли , ще продължи да съветва Блек относно филантропията и данъчните услуги. The New Yorker съобщи, че Епщайн е действал като посредник за приноса на Блек от 5,5 милиона долара в MIT. Записите показват, че Блек, чрез фиктивна компания BV70 LLC, е внесъл 10 милиона долара през 2015 г. за нестопанската организация на Епщайн, Gratitude America Ltd. Адресът на LLC съвпада с този на семейната фондация и частния офис на Блек в Ню Йорк.

Лин Форестър, богат инвеститор и съпруга на Евелин де Ротшилд, имаше връзка с Епщайн, но отрече пред CNBC, че е запознала Блек с Епщайн.

Съобщава се, че Форестър е летял с един от самолетите на Епщайн. Business Insider съобщи, че Епщайн е купил градска къща в Манхатън от жена със същото име като Форестър. Тя отказа да потвърди тези подробности.

- https://www.cnbc.com/amp/2019/09/09/jeffrey-epstein-got-bill-gates-meeting-after-aggressive-lobbying-campaign.html

„Назначаването на Епщайн в борда на нюйоркския университет Рокфелер през 2000 г. го донесе до по-голяма обществена известност. С такива социални имена като Нанси Кисинджър, Брук Астор и Робърт Бас, бордът включва и такива изтъкнати учени като Нобеловия лауреат Джоузеф Голдщайн. "Епщайн беше развълнуван да бъде избран", казва някой, който го познава. ... След един мандат Епщайн подаде оставка. Според списание Ню Йорк това е било, защото не обичал да носи костюм на срещи. Говорител на Рокфелер бордът казва, че Епщайн е напуснал, защото не е имал достатъчно време да се ангажира; член на борда си спомня, че е бил „арогантен“ и „не е подходящ“.“

- https://amp.theatlantic.com/amp/article/351984/

Туркиня, чието име не се съобщава, обвини Джефри Епщайн и Гислейн Максуел в изнасилване и трафик, извършени през 2008 г. Жената, която е агент по недвижими имоти, твърди, че Епщайн я е изнасилил и Максуел е помогнал. Жената твърди, че сексуалното насилие е извършено пред очите на сина й, който тогава е на 8 години. Тя също беше заплашена, че ако си отвори устата за престъпленията, "ще бъде нахранена на алигатори", според ново дело. По време на нападението жената е била на 26 години.

Съобщава се, че покойният магнат и Максуел също са я принудили да премине през "вагинална операция, за да я накара да изглежда като девствена", според Daily Mail. Жената разкрива, че операцията е извършена в "дома на богат човек от мъж с руски акцент. След операцията тя е била "осакатена и трайно увредена." Съдебните документи са подадени на 22 март според The Miami Herald и там ще ще бъде изслушан в четвъртък във Форт Лодърдейл.

Епщайн беше осъден за първи път на 30 юни 2008 г. за обвинения в проституция и излежа 13 месеца в затвора в окръг Палм Бийч - присъдата му включваше "освобождаване от работа". През 2009 г. той беше освободен, когато присъдата му беше изпълнена, но по-късно беше обвинен на 66-годишна възраст през юли 2019 г. по обвинения за сексуален трафик в Южния окръг на Ню Йорк. Докато все още чакаше съдебен процес, той се самоуби(убиха го, за да не може да издаде всичките богати отпадъци, които изнасилват малки дечица като него) месец след ареста в столичния поправителен център в Манхатън.

59-годишната Максуел, за която се твърди, че е бивша приятелка и съучастничка на Епщайн, беше арестувана през юли в Ню Хемпшир и сега е в затвора в Бруклин, в очакване на съдебен процес по обвинения в сексуален трафик. Съдебният процес е насрочен за юли 2021 г. Това неотдавнашно твърдение от брокера на недвижими имоти в Южна Флорида идва само дни след като друга жертва обвини Максуел в сексуален трафик.

The Daily Mailосвен това съобщава, че новата турска жертва е по-възрастна от някои от другите жертви на 26, но й е казано да каже на мъжете, на които е била трафикирана, че е на 17 години. „края на 2006 или началото на 2007 г.“, по време на барбекю, организирано от нейния работодател, който познаваше магната „добре“. Шефът й я беше информирал, че Епщайн търси да наеме имот в този район и затова тя му намери място, което струва 10 000 долара на месец. Жената разкрива, че Епщайн е платил сумата в брой и й е казано, че наемателят не трябва да бъде идентифициран.

Освен това през 2007 г. Максуел взе паспорта на жената за „съхранение“, след като Епщайн й каза, че иска да я наеме да работи за него. Съобщава се също, че той й е дал подаръци и е обещал на нея и съпруга й по това време, че ще имат работа на „високо място“.

По-късно жената разбра, че паспортът се съхранява при Епщайн в дома му в Палм Бийч в кутия, която е заключена. Максуел "извади" кутията през май 2008 г., според делото. Освен това изданието съобщи, че през януари 2008 г. тя отишла в имението на Палм Пийч, за да го подстриже, след като Максуел „многократно“ я моли. Когато стигна до къщата му, жената разкри, че Епщайн е гол и я изнасили с помощта на Максуел. Тя също беше заплашена с пистолети, които Епщайн имаше в дома, когато тя отблъсна с „съпротива“. След като той я малтретирал, на жената били платени 200 долара.

Туркинята е заплашила, че ще се обади в полицията, но според съобщенията Максуел й е казал, че вече го е направила. По това време двама мъже, които твърдяха, че са полицаи, допълнително заплашиха, че ще я арестуват за проституция, ще я депортират и ще й отнемат детето.

Нещата взеха по-обезпокоителен обрат в предполагаемата трагедия, като жената разкри, че дуетът се качил в колата й с нея и й наредил да кара, за да вземе сина си. По-късно те спряха до воден път, който имаше алигатори, според костюма, „След това Епщайн въведе ищцата до водното тяло и й каза изрично, че – както се е случвало с други жени в миналото, според двойката – тя ще се озове в този воден басейн и ще бъде погълната, ако някога разкрие какво й е направил Епщайн."

След това тя беше отведена в хотел в Неапол, Флорида, където беше изнасилена „многократно“ от дуото, когато синът й присъстваше в продължение на „няколко“ дни. За да я изплаши, дуетът продължи да я заплашва до май 2008 г. с покойните магнати, които „влияят върху ФБР, имиграционните власти и щата Флорида и местното правоприлагане“. Тя също така разкри, че също е била „снимана и заснета на видео гола и е извършвала блудствени действия през това време“.

Тя също е била принудена да прави секс с други мъже, които според съобщенията включват "по-възрастен" мъж "Уолтър" и друг мъж, който е бил местен съдия. Епщайн даде на жената заключена кутия през април 2008 г., която й беше казано да не отваря, или ще загуби живота си. Освен това й бяха връчени „телефони за горене и други електронни устройства“.

Предполагаемата вагинална операция е извършена през май 2008 г. по искане на „клиент с висок профил“ – няма уточнение от жената кога е приключило злоупотребата с Епщайн и Максуел.

Според Miami Herald жената, която е родом от Турция и е живяла в окръг Броуърд по това време, се представлява от два екипа адвокати, „единият от нюйоркската адвокатска кантора Phillips & Paolicelli; а другият Кофи Бърлингтън, базиран на в Маями, чийто основател, Кендъл Кофи, е бивш американски адвокат в Маями."

- https://meaww.com/amp/jeffrey-epstein-ghislaine-maxwell-raped-turkish-woman-in-front-of-her-son-8-forced-vaginal-surgery

Джефри Епщайн е използвал чужд паспорт с фалшиво име , за да влезе в няколко страни през 80-те години, включително Обединеното кралство, Испания и Саудитска Арабия, съобщиха федералните прокурори в сряда.

Съмнителният документ за пътуване е намерен в сейф - заедно със 70 000 долара в брой и 48 диаманта в насипно състояние - в дома на богатия финансист и обвинен в сексуален трафик в Ню Йорк . Той съдържаше снимка на Епщайн с различно име и мястото му на пребиваване е посочено като Саудитска Арабия, според прокурорите.

Адвокатите на Епщайн подадоха съдебни документи във вторник, в които твърдят, че той е получил австрийския паспорт през 1982 г. за "лична защита", за да бъде представен на "потенциални похитители, похитители или терористи". Адвокатите казаха, че еврейската вяра и значителното богатство на Епщайн са го направили мишена, докато пътува в Близкия изток.

Адвокатите на Епщайн също казаха, че правителството не е предоставило доказателства, че той някога е използвал паспорта.

Но в сряда прокурорите направиха точно това.

„Всъщност паспортът съдържа множество печати за влизане и излизане, включително печати, които отразяват използването на паспорта за влизане във Франция, Испания, Обединеното кралство и Саудитска Арабия през 80-те години на миналия век“, се казва в съдебните документи.

Прокурорите добавиха, че адвокатите на Епщайн все още не са обяснили някои от основните въпроси относно паспорта, включително как го е получил и дали е гражданин на друга държава.

Адвокатите на Епщайн не върнаха веднага искане за коментар.

Документът за пътуване се превърна в ключов компонент от аргумента на правителството за държането на Епщайн под ключ по обвинения, че е сексуално малтретирал десетки непълнолетни момичета в Ню Йорк и Флорида между 2002 и 2005 г.

- https://www.nbcnews.com/news/amp/ncna1031046

Осъденият педофил Джефри Епщайн е свързан или е бил познат с някои изключително влиятелни фигури като Бил Клинтън, Хилъри Клинтън, президентът Доналд Тръмп, Бил Гейтс, Алън Дершовиц, Рупърт Мърдок, Майкъл Блумбърг, Стивън Пинкър, принц Андрю, саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман, израелският премиер Ехуд Барак, британският премиер Тони Блеър, бившият министър на труда на САЩ Александър Акоста, главният изпълнителен директор на Victoria"s Secret Лес Уекснър, както и Кенеди, Рокфелер и Ротшилд.

Гислейн Максуел беше британска социалистка и се твърди, че е била дама и момиче на Епщайн. По съвпадение бащата на Гислейн беше британският издателски магнат Робърт Максуел(този евреин беше издател на книгите на правешкият каскет и масов учиец - Тодор Живков, също така беше негов господар) който беше свързан с шпионски агенции като британската MI6, руската КГБ и израелската Мосад.

Когато Робърт почина през 1991 г. на 68-годишна възраст, шестима действащи и бивши ръководители на израелските разузнавателни служби присъстваха на погребението на Максуел в Израел и го рекламираха като национален герой. Тогавашният израелски премиер Ицхак Шамир възхвалява Максуел, като каза: „ Той направи повече за Израел , отколкото може да се каже днес“.

Робърт нарече своята 180-футова яхта Lady Ghislaine на името на деветата си и най-малка дъщеря, която по съвпадение е корабът, от който магнатът падна и загина, докато плаваше край Канарските острови. Някои казват, че Робърт се е самоубил, други, като разследващ журналист от Обединеното кралство, предполагат, че той вероятно е бил убит. Галоуей също каза, че Гислейн е любимата дъщеря на Робърт, защото е „най-много като него“. Може ли това да означава, че е била и международен шпионин?

Галоуей каза, че Епщайн не е бил милиардер, а вместо това е бил „фронт за други хора“ и Гислейн Максуел може да е бил неговият „ръководител“.

Чисто новата книга Epstein: Dead Men Tell No Tales представя нова теория за това как и защо Джефри е успял да получи достъп до международни високопоставени лица.

Ари Бен-Менаше е израелски бизнесмен, роден в Иран, който твърди, че е работил за Мосад от 1977 до 1987 г. Бен-Менаше също твърди, че Епщайн и Гислейн са израелски шпиони в новата книга.

The Sun получи предварителен преглед на „ Епщайн: Мъртвите не разказват приказки“ и сподели някои от експлозивните твърдения, направени от Бен-Менаше, който твърди, че е ръководител на Робърт Максуел.

- https://brobible.com/culture/article/jeffrey-epstein-ghislaine-maxwell-spies-mossad/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916799
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930