Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 01:31 - ТОНИ БЛЕЪР - ВОЕННОПРЕСТЪПНИК, РАБОТЕЩ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове:
1



 Така че, когато преди няколко години Джордж Сорос реши да помогне на президента на бедна западноафриканска страна да укрепи своята мощ, той се съгласи да плати големи пари, за да осигури редовната помощ на един Тони Блеър.

Финансови записи, изготвени от организацията с нестопанска цел на американо-унгарския милиардер, The Open Society Foundation (бивш Institute), разкриват, че през 2012 г. тя е похарчила $601 753 (Ј429 000), наемайки Блеър и неговите помощници, за да помогнат на лидера на Гвинея да „управлява и изпълни неговата амбициозна програма за реформи ефективно“.
Парите бяха изплатени на личната благотворителна организация на Блеър - Инициативата за управление на Африка. В замяна на това приятелят на Сорос (и президент на Гвинея) Алфа Конде получи много безценни съвети, включително как да се справи с PR след насилствени сблъсъци, по време на които правителствените сили застреляха девет опозиционни активисти и раниха стотици други.

- https://www.dailymail.co.uk/news/article-5402339/amp/Tony-Blair-links-George-Soros.html

Сър Евелин е служил на британското правителство в различни качества, включително като председател на United Racecourse и заместник-председател на Milton Keynes Development Corporation. Той също така е бил член на бизнес делегацията на Обединеното кралство с министър-председателя Тони Блеър в Южна Америка и е представлявал Обединеното кралство на срещите на Международния институт за стратегически изследвания в Бахрейн.

- https://atlanticpartnership.org/people/sir-evelyn-de-rothschild/

Тони Блеър ще отвори вратите на номер 10 за редица американски милиардери в последния си опит да осигури кариерата си след Даунинг стрийт.

Премиерът и съпругата му Чери планират да организират бляскав прием, на който ще се срещнат с големи бизнес магнати.

Най-добрите в нюйоркското общество на практика плащат повече от Ј13 000 за възможността да се срещнат със семейство Блеър.

Но в знак, че събирането ще бъде възможност за търсене на работа за г-н Блеър, магнатът, който нае Бил Клинтън, след като той напусна поста, е в списъка с гости.

Роналд Бъркъл, американският финансист и търговец на хранителни стоки, назначи бившия президент на САЩ на пост за милиони долари като съветник на фонд за частни инвестиции.

Събитието се организира от лейди Лин Форестър де Ротшилд, която е домакин на влиятелни събирания за елита на Лондон. Поканените включват най-малко седем милиардери с общо богатство от над 25 милиарда британски лири.

Покани за Даунинг стрийт бяха дадени на магнати, готови да дарят повече от 25 000 долара (13 000 британски лири) на галерията Тейт. 

Други поканени са Карлос Слим Хелу, мексиканецът, който е третият най-богат човек в света със състояние от Ј15 милиарда, руският магнат Лен Блаватник, петролният милиардер Сид Бас и главният изпълнителен директор на инвестиционната банка Lehman Brothers Ричард Фулд.

Сред тези, които вероятно ще бъдат на рецепцията на Даунинг стрийт на 16 юни 2007 г., са:

РОНАЛД БЪРКЛ: Твърди се, че струва 2,3 милиарда долара (1,15 милиарда британски лири) Финансист и магнат от супермаркети, който даде на Бил Клинтън пост като съветник на неговия фонд за частни инвестиции Yucaipa. 53-годишният Бъркъл, който живее в холивудското имение на звездата от ням филми Харолд Лойд, прави парите си, като купува и продава супермаркети в Калифорния. Може да иска г-н Блеър за престижен член на борда на неговия фонд.

КАРЛОС СЛИМ ХЕЛУ: 30 милиарда долара (15 милиарда британски лири) 65-годишният Хелу е третият най-богат човек в света и най-богатият в Латинска Америка. Той придоби богатството си, след като купи контролния пакет акции в Telmex, мексиканската телефонна компания, когато беше приватизирана. Сега той се фокусира върху наследството си - и може да иска Блеър да помогне с неговата благотворителна фондация на стойност 2,5 милиарда долара.

ЛЕН БЛАВАТНИК: 7 милиарда долара (3,5 милиарда британски лири) Роденият в Украйна магнат има петролни, метални, медийни и телекомуникационни компании. Гражданинът на САЩ също има дом за 41 милиона паунда в Кенсингтън. Направи богатството си чрез инвестиране на американски пари в бившия Съветски съюз през 90-те години. Влиянието на г-н Блеър може да бъде полезно за обезкуражаване на руското правителство да национализира петролната компания TNK-BP, частична собственост на г-н Блаватник.

КАЛВИН КЛАЙН: 700 милиона долара (350 милиона британски лири) Магнатът за мода и бельо продаде компанията си през 2003 г. за около 450 милиона британски лири - и все още е бизнес консултант на фирмата. 64-годишният Клайн, който призна, че се бори с напитки и наркотици, е перфектен мрежов оператор, който е купонясвал с всички най-големи имена в шоубизнеса.

ЛЕОНАРД И РОНАЛД ЛАУДЪР(евреин): 5,6 милиарда долара (2,8 милиарда британски лири) Леонард, 73-годишен, и Роналд, 62-годишен, наследиха козметичната империя Estee Lauder след смъртта на майка им. Леонард наскоро купи картина на Густав Климт за Ј73 милиона.

РИЧАРД ФУЛД(евреин): 1 милиард долара (500 милиона паунда) Главен изпълнителен директор на глобалната инвестиционна банка Lehman Brothers. 60-годишният г-н Фулд беше наречен „дигитален ум“ заради невероятния си интелект като млад търговец. Г-н Блеър може да помогне да се осигури достъп до богатите хора, към които Lehman планира да се насочи като инвеститори.

СИД БАСС: 63-годишният тексаски петролен магнат за 1,4 милиарда долара (700 милиона британски лири) прави парите си чрез бизнеса с петрол и газ на семейството си.

ВЕРОНИКА ХЪРСТ: 1,6 милиарда долара (800 милиона британски лири) Вдовица на наследника на издателството Рандолф Хърст, който остави около 1,6 милиарда долара състояние. Г-н Блеър беше почетен гост на вечеря, дадена от г-жа Хърст в имението й във Флорида по време на коледната му ваканция.

- https://www.dailymail.co.uk/news/article-440120/Blair-invites-billionaires-exclusive-No-10-party.html

Когато Джонатан Пауъл, вратарът на корпоративната империя на Тони Блеър, седна да обядва с бившия шеф на саудитското разузнаване принц Фейсал Ал Турки през юни 2010 г., той не можеше да знае колко доходоносно ще се окаже това за бившия британски премиер.

Като високопоставен посредник на заекващия мирен процес в израелско-палестинския конфликт, Блеър трябваше да внимава да не смесва бизнеса с удоволствието. Въпреки това, един от онези, които обядваха с Пауъл на годишното „глобално посредничество за посредничество“, организирано от норвежкото министерство на външните работи, търсеше да сключи сделка.

Наваф Обейд, анализатор по сигурността, който придружаваше принц Фейсал, изпрати имейл на Пауъл седмица по-късно, според документите, видени от Guardian, с предложение да работи с компанията на брат му Тарек, PetroSaudi, която той „съосновател и съсобственик с принц Турки бин Абдула, син на крал Абдула”.

„Те имат няколко проекта, по които [те] работят [по] и мисля, че би [дало] много интересна перспектива да видим дали можем да установим стратегическо партньорство с бившия премиер Тони Блеър и вас“, написа той.
Ролята, поета от Блеър, показва влиянието му в една от най-важните области на глобалното икономическо сътрудничество през този век: между петролните пясъци на Близкия изток и гладния за въглеводороди Китай.

Докато беше на поста, Блеър наблюдаваше предаването на Хонконг на Китай, но посети последния само пет пъти. Шестото му посещение през 2007 г. – когато той спечели Ј200 000 за реч в индустриалния град Донгуан – отбеляза повратна точка в начина, по който той гледа на възходящата сила.

Оттогава Блеър се е връщал две дузини пъти и си е изградил репутация, че се сприятелява с изгряващите звезди на китайската политика. През март 2010 г. той осигури среща с Ли Къцян, сега премиер на Китай.

PetroSaudi подписа екипа на Блеър за лобиране в Пекин през лятото на 2010 г. и вътрешната кореспонденция на PetroSaudi разкрива, че са повдигнати въпроси относно очевидно непрозрачния характер на бизнеса на Блеър и ролята, която той може да играе.

- https://amp.theguardian.com/politics/2016/apr/28/petrosaudi-tony-blair-emails-oil-company-chinese

BP подписа забележителна сделка за Ј4 милиарда с руската петролна компания TNK.

Споразумението е най-голямата чуждестранна инвестиция в Русия до момента и укрепва търговските връзки между двете страни.

Свидетели на подписването на специална енергийна конференция в Лондон станаха премиерът Тони Блеър и руският президент Владимир Путин.

За своя дял от 50% в TNK BP плаща общо 4,17 милиарда британски лири (6,75 милиарда долара) в брой и акции през следващите четири години.

Приключване на сделката

Паричният елемент на покупката беше намален с Ј360 млн. ($600 млн.) до Ј1,44 млрд. спрямо предишни оценки, за да се позволи допълнителен дълг, наскоро поет от TNK.

Това отразява закупуването от ТНК на 50% дял в друга руска фирма Славнефт.

BP заяви, че се надява да приключи сделката с TNK до края на лятото и се водят дискусии за включване на Славнефт в предприятието, се казва в съобщението.

Сделката ще създаде третия по големина производител на петрол в Русия с около 1,2 милиона барела на ден.

- http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/3021786.stm

10 януари 2008 г., 16:27 ч. EST / Източник: Асошиейтед прес.

Бившият британски премиер Тони Блеър беше нает като съветник на JPMorgan Chase & Co. в четвъртък - пост на непълно работно време, за който говорителят му казва, че няма да се отрази на ролята му като пратеник за мир в Близкия изток.

Блеър ще даде на висшия мениджърски екип на JPMorgan „стратегически съвети и ще предостави прозрения по глобалните проблеми“, каза Рути Уинтерщайн, говорител на Блеър в Израел.

- https://www.nbcnews.com/news/amp/wbna22595602

Тони Блеър е британски политик, който е бил министър-председател на Обединеното кралство от 1997 до 2007 г.
Към 2022 г. нетната стойност на Тони Блеър се оценява на приблизително 60 милиона долара. 

- https://wealthygorilla.com/tony-blair-net-worth/

Запознайте се с Юан Блеър, технологичния предприемач, който е израснал на Даунинг стрийт и чието стартиране е оценено на Ј639 милиона.

Най-големият син на бившия министър-председател Тони Блеър е значително по-богат от баща си след оценката на неговата стартираща компания за техническо образование Multiverse.

Милениалите до голяма степен са казвали, че ще растат по-бедни от родителите си (и това беше преди пандемията). Но макар това да е норма, със сигурност не е правило, както доказва 37-годишният Юан Блеър. Най-големият син на бившия министър-председател Тони Блеър проправя нов път, след като вчера неговата образователна компания Multiverse беше оценена на 875 милиона долара (639 милиона британски лири). Юан притежава поне 25% от компанията, според документите, направени в Companies House през юли – и това го прави на стойност около Ј160 милиона (и много вероятно значително по-богат от баща му, за който се смята, че струва 60 милиона долара).

Поддръжниците на Multiverse, известен преди като White Hat, включват Google Ventures и Джон У. Томпсън, председател на Microsoft. Компанията, която се стреми да предостави на младите хора алтернатива на университета, като ги съпоставя със стажове при водещи работодатели, осигури Ј32 милиона по-рано тази година в инвестиционен кръг, воден от General Catalyst, американска фирма за рисков капитал.

- https://www.tatler.com/article/who-is-euan-blair-tony-blair-son-education

По документалния филм на Кристофер Еверарт
Колко дълбоко е проникнала в световната политика мрежата на древните тайнствени Илюминати?
Ако прочетете някои книги за тайните общества, ще научите, че много водещи автори твърдят, че бившият британски премиер Тони Блеър е високопоставен масон. Блеър е главен адвокат на кралицата, служба, водеща началото си от храма „Бар“, построен в Лондон от рицарите Тамплиери през 12-ти век. Според много автори, Тони Блеър следва традицията на масонско членство, както голям брой адвокати и съдии. По всяка вероятност Блеър е член на Стъдхолмската ложа, основана през 1591, която, освен на другите си места, се събира и в „Cafe de Paris“ в Лондон.
Премиерът защити ролята си на лобист в полза на богат лейбъристки дарител, който преговаряше да купи фабрика за стомана от румънското правителство. Г-н Блеър изпрати писмо в подкрепа на Лакшми Митал, индийски милиардер, който живее в Лондон. Г-н Блеър сподели, че писмото е било стандартно, написано по съвет на външното министерство. Опозицията обаче настоява за разследване на твърденията, че намесата му е решила сделката в полза на компанията на г-н Митал, която е регистрирана в карибски данъчен оазис.
Кореспондентът Норман Смит докладва: „Лакшми Митал дари повече от 100 000 лири на лейбъристите след изборите. Скоро след това г-н Блеър изпрати писмо на румънския премиер в подкрепа на успешната сделка
между компанията на г-н Митал и румънската фабрика за стомана.“
Тони Блеър е заобиколен от масони! Централата им е на ул. „Даунинг“. Блеър изкарва много пари вземайки тайно пари за „услуги“. Когато делата му се проучват, той лъже, за да създаде объркване. Ипотеката му струва 15 000 лири на месец. Официалната му заплата не може да покрие подобни разходи. Откъде взема допълнителните пари? …..
Един пенсиониран адвокат описа висшите адвокати като Тони Блеър, като високоплатени, професионални лъжци! Така че е малко вероятно Тони Блеър да си признае за членството си в тайно общество.
В едно нещо обаче можем да бъдем сигурни. Масонската мрежа в сърцето на британското общество не харесва да бъде проучвана и разследвана, особено що се касае по въпроса за членство.
Наскоро съставна комисия с председател Крис Мъленс откри, че столичната полиция и съдилища не желаят да заставят своите служители да разкрият дали членуват в тайни общества.
В поредица от смущаващи разкрития през 1970-те и 1980-те, британският автор Мартин Шорт оповести, че полицаи от Скотлънд ярд и други висши служители са масони и вземат рушвети от порнографи в лондонското
Сохо. Мартин Шорт изчислява, че всеки 1 от 6 полицаи е масон, и че днес има около 600 000 масони във Великобритания! 
Много масони заемат високоплатени служби в държавни учреждения, които oбикновено имат масонски храмове в същите сгради, поддържани с парите на данъкоплатците. Масоните в Шотландия имали обичай да организират паради по улиците. След разобличаването на корумпирани адвокати и съветници масони, британските масони се скриват от погледа на обществото и сега рядко маршируват публично. Обществената представа за тях била влошена от разкритието, че големият престъпник Кенет Ной и хората отговорни за кражбата на златото от склада на „Бринкс Мат“, всички били масони.
Като премиер Тони Блеър често се е срещал с кралицата. Тя самата е гранд-патронеса на международното масонство, чиято главна британска ложа е близо до ул. „Дриъри“ в Лондон.
В британското правителство работят огромен брой служители, магистрати, съдии, адвокати и чиновници, които от дълго време са масони.
Починалият автор на „Братството“, Стивън Найт, отбелязва, че масоните са проникнали във всички британски учреждения, в това число полицията и местната управа. Найт допълва, че Уестминстърският
дворец, дом на британския парламент, се използва и като място за срещи на поне 2 масонски ложи. Едната от тях се нарича „Нова масонска ложа за срещи“, която редовно провежда смразяващи кръвта ритуали и
церемонии в Уестминстърския дворец. Членове на парламента от всички политически партии се събират, носейки бели ръкавици и престилки от овча кожа, размахват церемониални кинжали и се кълнат във вярност един на друг.
Къде остава британската демокрация е една голяма загадка, но фактът, че тези тайни церемонии се извършват в сграда, поддържана с парите на британския данъкоплатец, поставя въпроса дали
масоните не се мислят за по-висши от обикновения британски гражданин.
Много изследователи твърдят, че британският премиер Тони Блеър, е висш масон от 33-та степен. Това е най-високата масонска степен и този елитен съвет на британското масонство има своя собствена централа на ул. „Дюк“ 10, която, според някои е свързана с ул. „Даунинг“ чрез таен подземен тунел. В централата на върховния съвет на 33-та степен има Червена стая, Черна стая и Зала на смъртта, които масоните използват за ужасяващи ритуали, основани на древен еврейски мистицизъм и енохийска магия. Веднъж посветени в 33-та степен, на масоните им се внушава, че са висши същества, и че човешкото население трябва да се счита за добитък!
Ако Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, то той върви по стъпките на предишни премиери, които всички са били членове на масонството – Рицарите тамплиери или Кръглата маса, основана от Сесил Роудс
след неговите завоевания в Зимбабве през 19-ти век. Уинстън Чърчил е бил също масон от 33-та степен, приет в Стъдхолмската ложа, през май 1901 г.
„V“- знакът на Бафомет е измислен от Алистър Краули.
Чърчил е бил и член на Ордена на друидите, които често се събират в Стоунхендж по време на пролетното равноденствие, докато хиляди полицаи ограничават достъпа на всички цивилни. Древните жречески ритуали в Стоунхендж обаче са безобидни в сравнение с убийствените и сатанински церемонии на масоните.
Повечето масони не преминават първите 3 степени. Те често са наричани „сините степени“. Всъщност, много масони дори не осъзнават, че отвъд 3-та степен „Майстор“ има по-високи степени. Високите степени на масонството са заети почти изцяло от хора с аристократично потекло или бивши военни офицери. Като цяло, малцина са тези, които достигат 33-та степен. С всеки изминат ритуален тест, церемониите стават все по-странни и включват древноегипетски символи, а на новопосветените им се дават титли като „принц“ или „рицар“.
Алистър Краули е черен магьосник и масон от 33-та степен.
Когато виждаме Тони Блеър заедно с Джордж Буш-младши, всъщност, виждаме двама рицари на тайни ордени. Според слуховете, Блеър е Малтийски суверенен рицар, а Буш е рицар на Евлогия. Титлата му е връчена, докато е лежал в ковчег, в централата на тайното общество „Череп и кости“ в Йеилския университет. Блеър и Буш твърдят, че основните им приоритети са демокрация и свобода, но и двамата са положили кръвни клетви за вярност на древни вавилонски, египетски и еврейски демонични богове! И двамата са заклети под страх от смъртно наказание да не разкриват тайните на масонските си ордени. И двамата са посветени в древната глобална мрежа на Илюминатите, която е обсебена от смърт и убийства!

Знаете ли, че?
Семейството на Тони Блеър бивш министър-председател на Обединеното кралство от 1997 до 2007 г.) са собственици
на 10 сгради и 27 апартамента
Има семейна къща в Лондон за 33 милиона лири (10,25 милиона евро или около 20,2 милиона лева), вила в провинцията за 750 000 паунда, недвижимо имущество за повече от 1 милион стерлинги за трите пораснали деца на Блеър.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 903406
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031