Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 01:21 - БАРАК ОБАМА - ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЦИОНИСТКИ АГЕНТИ, КОЙТО Е СТРАШНО ХАРЕСВАН ОТ РОБИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 107 Коментари: 0 Гласове:
0



"Барак Обама е най-квалифицираният човек - демократ или републиканец - да ръководи страната ни пред огромни предизвикателства - много реалната заплаха от тероризъм, икономическа несигурност и нестабилност у нас и в чужбина", каза сенатор Джей Рокфелер(братовчед на Дейвид Рокфелер) в изявление: „Това, което е най-важно в Овалния кабинет, е разумната преценка и решителните действия. Става въпрос за правилното решаване на важни въпроси за националната сигурност от първия път – и всеки път.“

- https://www.wsj.com/articles/BL-WB-4285

Либералният донор милиардер(евреин, сатанист, дегенерат) Джордж Сорос каза на близък съюзник на Хилари Клинтън(ционистка агентка) през 2012 г., че съжалява, че е подкрепил Барак Обама(ционистки агент) вместо нея на първичните избори през 2008 г. и похвали Клинтън, че му е дала отворена врата за обсъждане на политиката, според имейли, публикувани в четвъртък от Държавния департамент.

В имейл до Клинтън Нира Танден, ръководител на Центъра за американски прогрес, разказа за разговор, който е провела, докато е седяла до Сорос на вечеря, спонсорирана от либералния голям донорски клуб, наречен Democracy Alliance.

След като Танден информира Сорос, че е работила за Клинтън по време на горчивата й кампания през 2008 г. за номинацията на Демократическата партия срещу Обама, Танден написа , че Сорос „каза, че е впечатлен, че винаги може да се обади/срещне с вас по политически въпрос и каза, че е“ Никога не съм се срещал с президента (въпреки че мислех, че го е правил). След това той каза, че съжалява за решението си в първичните избори - обича да признава грешки, когато ги прави и това беше една от тях. След това той възхваля работата си с вас от времето ви като първа дама нататък."

През 2012 г. The New Yorker съобщи , че Сорос се е почувствал пренебрежителен от Обама, след като неуспешно се опита да организира среща в Белия дом с президента. Двамата в крайна сметка се срещнаха по време на „непрофилна, частна среща в Ню Йорк, когато президентът беше в града по друга работа“, според списанието.

Сега Сорос се смята за един от най-важните големи донори на Клинтън, след като е допринесъл с 2 милиона долара за про-Хилари Клинтън Super PAC Priorities USA и American Bridge 21 st Century през първата половина на 2015 г.

- https://www.politico.com/story/2015/12/george-soros-hillary-clinton-emails-barack-obama-217272

Барак Обама често се шегува в изказванията си в предизборната си кампания за генеалогично проучване миналата година, според което той е далечен братовчед на Дик Чейни.

Сега има още лоши новини за Обама: проучване, публикувано вчера, установи, че той също е свързан с Джордж Буш.

Изследователи от Историческото генеалогично общество на Нова Англия, основано през 1845 г., казаха, че Обама, син на бяла жена от Канзас и чернокож от Кения, може да нарече шестима американски президенти свои братовчеди: и двамата Буш, Джералд Форд, Линдън Джонсън, Хари Труман и Джеймс Медисън. Обществото, организация с нестопанска цел, установи, че той също е свързан с Чърчил.

В него се казва, че разследва кръвните линии на тримата кандидати за президент. Една от най-странните връзки е, че Обама е свързан с Брад Пит, а Хилари Клинтън с партньорката на Пит, Анджелина Джоли.

- https://amp.theguardian.com/world/2008/mar/26/barackobama.hillaryclinton

Според People , имението на Martha"s Vineyard с площ от 6892 квадратни фута беше продадено в сряда за 11,75 милиона долара на тръст. Джеймс Ф. Рейнолдс, дългогодишен приятел на Барак Обама, който също беше член на неговата национална финансова комисия по време на президентските избори през 2008 г., е посочен като попечител на акта.

Съобщава се, че семейство Обама са закупили имота от Уиклиф Гроусбек, собственик на Бостън Селтикс, и бившата му съпруга Корин Баслер Гроусбек, която купи дома през 1998 г. Имотът е на пазара от 2015 г.

Разположен на 29,3 акра край брега в близост до Едгартаун Голямото езеро, впечатляващото имение, което е построено през 2001 г., разполага със седем спални, осем бани и стая за прах. Той също така разполага с елегантен главен апартамент, пълен с камина, както и две крила за гости, гараж за две коли, слънчева палуба, лодка и басейн.

С тези открояващи се характеристики няма съмнение, че Барак и Мишел Обама, заедно с децата им, Саша и Малия, ще продължат да се радват на запомнящ се престой в Martha"s Vineyard за години напред.

- https://www.townandcountrymag.com/leisure/real-estate/a30169311/barack-michelle-obama-buy-marthas-vineyard-house/

След като наричаха Вашингтон дом в продължение на осем години, президентът Барак Обама и съпругата му Мишел пуснаха трайни корени в града: те официално закупиха имението, което наеха, за 8,1 милиона долара, пише The New York Times .

Новият квартал на Обама е дом на множество политици и дипломати; Там живеят Иванка Тръмп и Джаред Къшнър, както и Рекс Тилърсън.

Според The ​​Washington Post, цената прави новия дом на Обама вторият най-скъп в квартала. Имението на Джеф Безос за 23 милиона долара (бивш музей на текстила) е номер 1.

Разположена само на две мили от Белия дом, новата къща на Обама с площ от 8200 квадратни фута има девет спални и 8Ѕ бани - много място за бившето първо семейство.

- https://www.cnbc.com/amp/2017/06/02/photos-of-the-obamas-8-point-1-million-washington-d-c-house.html

Нетната стойност на Барак Обама 2021: Най-малко 70 милиона долара.

Според Celebrity Net Worth, Барак Обама има нетна стойност за 2021 г. от 70 милиона долара.

- https://afrotech.com/amp/former-president-barack-obama-net-worth-2021

Сенаторът от Илинойс Барак Обама изнесе реч в сряда, 4 юни 2008 г., пред комисията по обществени въпроси на Американския Израел. Речта идва ден след като той осигури достатъчно делегати, за да спечели номинацията на демократите и да стане първият афроамерикански кандидат за президент. В тези подготвени бележки, предоставени от неговата кампания, Обама се опитва да разсее съмненията, изразени от някои еврейски избиратели относно неговата кандидатура. Той говори за службата на своя прачичо през Втората световна война, като член на пехотната дивизия, която първа освободи нацистки концентрационен лагер. Той също така нарича сигурността на Израел подлежаща на обсъждане и сравнява политиката си спрямо Израел с тази на републиканския сенатор от Аризона Джон Маккейн.

Страхотно е да видя толкова много приятели от цялата страна. Искам да поздравя Хауърд Фридман, Дейвид Виктор и Хауърд Кор за успешната конференция и за завършването на нов щаб само на няколко пресечки.

Преди да започна, искам да кажа, че знам, че някои провокативни имейли се разпространяват из еврейските общности в цялата страна. Някои от вас може да са ги получили. Те са пълни с приказки и ужасни предупреждения за определен кандидат за президент. И всичко, което искам да кажа, е – уведомете ме, ако видите този човек на име Барак Обама, защото звучи доста плашещо.

Но ако някой е бил объркан от тези имейли, искам да знаете, че днес ще говоря от сърце и като истински приятел на Израел. И знам, че когато посещавам AIPAC, съм сред приятели. Добри приятели. Приятели, които споделят моя силен ангажимент да се уверя, че връзката между Съединените щати и Израел е неразрушима днес, утре и завинаги.

- https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=91150432&t=1644019130430

„През периода, грубо пресметнато, от февруари 1992 до средата на 1994 година, често пътувах до Москва в процес на основаване на смесено предприятие за компютърни програмни продукти с някои представители на руската научна общност.
Един от ангажираните с проекта от руска страна се казваше В. М.. Женен за Т. М. В., той беше прагматичен учен, докато жена му се оказа прекалено убедена последователка на губещата комунистическа кауза.
В началото на 1992 г., точно преди завръщането ни в Съединените щати, американската част на нашето общо дружество беше поканена в московския апартамент на В. и Т. С напредването на вечерта Т. взе грубо да показва рогцата на своя груб антиамериканизъм – нещо, което съпругът й искаше тихичко да успокои. Основната нишка на тирадата срещу САЩ, която тя подхвана, се движеше в такава посока:
„Вие, американците, си внушавате, че имате перфектното управление и народът ви е винаги изряден. Добре тогава, защо досега не сте имали жена за президент? Имахте възможност да гласувате за жена вицепрезидент, а не го направихте.“
Обобщаващият отговор беше насочен към твърдението, че не гласувате за някого само заради неговия пол. Освен това, не пускате бюлетина за вицепрезидент, а за президент и вицепрезидент като екип.
„Хубаво, мисля, че ще бъдете изненадани, когато скоро се сдобиете с чернокож президент“ – заяви тя. Изразихме съгласието си, че не виждаме нищо, което по начало да пречи на това. Точната личност в точното време, а със сигурност Америка ще се опита да гласува за подходящата фигура, независимо дали е тя или той, чернокож или не.
„Какво ще стане, ако ви съобщя, че скоро ще имате чернокож президент и той ще бъде комунист“, попита тя. „Ами да, ще имате такъв, и той ще бъде комунист.“
Един от нас полюбопитства: „Звучите, сякаш знаете нещо, което ние не знаем.“
„Да, така е“, отговори тя. „Това не са някакви празни приказки. Той вече е роден и е образован, и е бил отгледан, за да стане президент точно сега. Ще се впечатлите, като узнаете, че е посещавал най-добрите училища за президенти. Той е онова, което наричате “Ivy League”. Не ми вярвате, но той е реалност и дори знам неговото име. Казва се Барак. Майка му е бяла жена и е американка, а неговият баща е чернокож от Африка. Точно така е – шоколадово бебе! И той ще стане президент.“
Тя взе да става все по-самодоволна, докато излагаше пред нас потока на своето познание до подробности и прогнозите си толкова реалистично, сякаш всички бяха свършена работа.
„Всичко е обмислено. Баща му не е американски чернокож, тъй че младежът не ще има онова робско позорно петно. Интелигентен е и е полубял. И от люлката е възпитаван да бъде атеист и комунист. Ходил е в най-прекрасните училища. Насочвали са го във всяка негова стъпка по пътя, а Америка няма да може да му устои.“
Тя очевидно беше щастлива, че комунистите щяха да сторят това. И че то някак си щеше да натрие носовете в Америка с техния колективен палец: Щяха да ни предоставят чернокож президент, а той щеше да бъде комунист до петите. Жената ни даде да разберем, както смяташе, че това ще вдъхне нов живот на световния комунизъм. Постоянно натякваше, че комунизмът съвсем не е мъртъв. Преливаше от подробности за него [Барак], които нямаше търпение да сподели.
Прочете нещо като пълна молитва. Той е от Хавай. Бил е ученик в Калифорния. Живее в Чикаго. Скоро ще го изберат в законодателната власт [двукамарния Конгрес]. „Не се съмнявайте: той е един от нас – съветски човек.“
Тъй като не се оправях с езиците, назнайвах малко арабски. И коментирах: „Ако правилно съм запомнил, „Барак“ идва от арабската дума за „благословия“. Това ми се струва необичайно име за американец.“
Тя отговори на мига: „Да. Той е „африканец“, настояваше, „и ще бъде благословия за световния комунизъм. Ще си възвърнем нашето могъщество и ще станем първа сила на света.“
Рече нещо в смисъл, че Америка е едновременно голямата надежда и голямото препятствие за комунизма. Америка ще приеме комунизма, а Барак ще прокара пътя за това.
И така, какво доказва този разговор от 1992 година? Ами той всъщност е анекдотичен. Не доказва, че Обама е преминал съветско комунистическо обучение. Нито че е бил отгледан така, че да стане първия чернокож американски президент. Но той показва едно нещо, което мисля, че е важно. Показва, че съветско руските комунисти знаеха много отдавна за Барак. Това също така показва, как помежду си те истински вярват, че той е бил отгледан и възпитан като комунист, който да асфалтира пътя към нашето бъдеще.
Лично за мен това известие за Барак дойде от един от тях и то доста преди Америка да знае за неговото съществуване. Макар никога преди това да не бях чувал за него, по време на онзи разговор Обама е бил на повече от 30 години. И очевидно е бил проверяван, за да стане тяхната очаквана изгряваща звезда.“…
Изучавалите ревизираната история ще си спомнят, че за известно време през 1970 година Бил Клинтън изчезнал от Оксфордския университет в Англия и се появил в Москва (според ЦРУ) с намерението да бъде обучен в комунизъм. Когато съответната история се появи за пръв път, не бяхме в състояние да открием нейния източник за потвърждение. И я отхвърлихме като възможна приказка за деца, поместена в интернет. Но откакто интервюирахме Том Файф, обогатихме информацията с множество обвинения от високопоставени политици (такива като бившия посланик в ООН Алън Кейс). И бяхме свидетели на комунистическото поведение на обитателя на Белия дом. Затова нямаме никакви съмнение в автентичността на този удивителен разказ.“

– Том Файф, той е от особената каста, наречена “government contractor”. Това са доверени предприемачи, с които правителството сключва договори за доставка или услуги, свързани с най-деликатните и чувствителни сфери на националната сигурност – например военните конфликти. 

,,Обама не е човек!
Той е създаден в лаборатория."

- Хюсеин Дехкан, бивш
министър на отбраната на Иран.

„Имам перфектна памет и заявявам, че през 1987 г. съм виждал Барак Обама в Москва, където бях обучаван в Института на КГБ."

- Михаил Крижановски, офицер от съветския КГБ. image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 916764
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930