Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 01:27 - БИЛ КЛЪНТЪН - ЦИОНИСТКИ АГЕНТ, ТОТАЛЕН ПЕРВЕРЗНИК И ЦИОНИСТКИ АГЕНТ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 447 Коментари: 0 Гласове:
1



Лин Форестър де Ротшилд е дългогодишен съдружник на Клинтън и е основен дарител както на Бил, така и на Хилъри Клинтън от 1992 г. Връзките им са толкова близки, че Форестър де Ротшилд прекара първата нощ от медения си месец в спалнята на Линкълн в Белият дом, докато Клинтън беше президент. Освен това, изтекъл имейл между Форестър де Ротшилд и Хилари Клинтън видя, че Клинтън поиска „покаяние“ от Форестър де Ротшилд за това, че е помолила Тони Блеър да придружава Клинтън по официални дела, докато тя беше държавен секретар, което попречи на Блеър да направи планирано социално посещение при Форестър де Ротшилд. Домът на Ротшилд в Аспен, Колорадо. Смиреното искане на прошка не е нещо, с което Хилари Клинтън е известна, като се има предвид, че бившият й бодигард веднъж каза, че може да „накара Ричард Никсън да изглежда като Махатма Ганди“.

През 1995 г. Форестър де Ротшилд, тогава член на Консултативния съвет за национална информационна инфраструктура на Клинтън, написа следното до тогавашния президент Клинтън:

Уважаеми господин президент: Беше ми удоволствие да ви видя наскоро в къщата на сенатор Кенеди. Имаше твърде много за обсъждане и твърде малко време. Използвайки моите петнадесет секунди достъп, за да обсъдя Джефри Епщайн и стабилизирането на валутата, пропуснах да говоря с вас по тема, близка и скъпа на сърцето ми. А именно утвърдителното действие и бъдещето.”

- https://graphcommons.com/nodes/5147fdf9-8f28-3de5-ab3a-97fd22e90e19

Четвъртък 15 януари 1998 г.

Президентът Бил Клинтън удостои днес с Президентския медал на свободата -
Дейвид Рокфелер, бивш председател на Chase Manhattan Bank.

- https://edition.cnn.com/ALLPOLITICS/1998/01/15/medal.freedom/

Приятелите на щатския парк Рокфелер връчиха встъпителната награда за опазване на парка Джон Д. Рокфелер младши на бившия президент Бил Клинтън и Хилари Клинтън.

Семейство Клинтън бяха почетени през юни по време на Годишната гала-приятели в имението Рокфелер в Покантико Хилс.

- https://dailyvoice.com/new-york/mountpleasant/lifestyle/bill-hillary-clinton-honored-as-john-d-rockefeller-jr-park-preservation-award-winners/771336/

Израел се опита да използва записи от бурните разговори на бившия президент на САЩ Бил Клинтън със стажантката Моника Люински, за да използва освобождаването на Джонатан Полард, твърди нова книга за политическите предприятия на семейство Клинтън. В книгата, озаглавена „Клинтън Инк.: Дързкото възстановяване на политическата машина“, авторът Даниел Халпър разчита на записани интервюта с бивши служители, заедно с подробен анализ на документите, наречени „Досиетата на Моника“.

Според Халпър, по време на специалното разследване на независимия адвокат Кенет Стар „Люински каза на прокурорите, че Клинтън предполага, че „те са знаели, че техните обаждания се наблюдават през цялото време и сексът по телефона е бил просто намеса“.

Полард, бивш американски военноморски анализатор, беше признат за виновен в предаването на чувствителни документи на Израел и осъден на доживотен затвор за престъплението. Той остава знаменита кауза в Израел и през последните двадесет години имаше многократни усилия да се осигури освобождаването му.

Халпер не е първият, който твърди, че Израел е заснел неправомерно бурните разговори между Клинтън и Люински и се е опитал да го използва в своя полза. През 1999 г. британският автор Гордън Томас твърди, че Мосад е събрала около 30 часа телефонни сексуални разговори между Люински и Клинтън и ги използва, за да изнудва САЩ или да защити дълбоко вкоренена къртица в Белия дом.

Томас също твърди, че Мосад стои зад смъртта на принцеса Даяна, Робърт Максуел, Уилям Бъкли и 241 морски пехотинци, убити при експлозия в казарма през 1983 г. в Ливан.

- https://www.timesofisrael.com/netanyahu-said-to-have-offered-lewinsky-tapes-for-pollard/amp/

От дните си като губернатор на щата Арканзъс - Бил Клинтън има близки отношения с еврейската общност на щата.

Но „откакто те видях, се сдобих с еврейски зет“, каза той, докато тълпата се смееше. Той наистина се чувства част от еврейската общност, каза той, след брака на Челси Клинтън с Марк Мезвински през 2010 г .. Той дори празнува еврейските празници, каза той.

Той разказа история за това как се разхождал сам в еврейското гробище в Хот Спрингс, Арк ., където е израснал.

И той каза, че се моли след „двадесет, тридесет или четиридесет години“ целият регион на Близкия изток да бъде силен и израелците да имат „истински партньори на мира“ в региона.

- Сузи Паркър е политически и културен журналист от Арканзас и автор на „Сексът на юг: Откопчаване на библейския колан“. Следвайте я в Twitter на @SuziParker.

- https://www.washingtonpost.com/blogs/she-the-people/post/bill-clinton-americas-first-jewish-president/2012/02/05/gIQAJ5lusQ_blog.html

През 2010 г. Бил Клинтън сключи сделка, която го доближи до някои от най-мощните инвеститори в света, включително частната инвестиционна компания Kohlberg Kravis Roberts, Citigroup, мениджърите на хедж фондове Стивън Коен и Джордж Сорос и съоснователя на Microsoft Пол Алън.

Съгласно споразумението, бившият президент на САЩ ще служи пет години като почетен канцлер на Laureate International Universities, глобална мрежа от институции за висше образование с печалба, която беше частна през 2007 г. чрез изкупуване с ливъридж за 3,8 милиарда долара от нейния основател Дъглас Бекер и воденият от KKR консорциум.

Задълженията на г-н Клинтън включваха предоставяне на съвети по „въпроси като социална отговорност, младежко лидерство и гражданска ангажираност“ и посещение на 19 кампуса в 14 държави, пише уебсайтът на лауреата. Неговото заплащане надхвърля 16,5 милиона долара - или повече на годишна база от президента на Харвардския университет.

След като напуснаха Белия дом през 2001 г. г-н и г-жа Клинтън спечелиха близо четвърт милиард долара, главно чрез изнасяне на речи, публикуване на книги и консултации.

Данъчните декларации, публикувани от кампанията на г-жа Клинтън, показват, че тя и съпругът й са докладвали доход от над 22 милиона долара от интереси в образователната индустрия с печалба от 2010 г.

В допълнение към 16,5 милиона долара, които г-н Клинтън получи от лауреата между 2010 и 2014 г., той получи 5,6 милиона долара като почетен председател на Varkey Gems Foundation, благотворителното подразделение на Gems Education, базирана в Дубай компания, основана от Съни Варки, индиец -роден милиардер.

- https://amp.ft.com/content/83878190-4b64-11e6-88c5-db83e98a590a

18 октомври 2021 г.

Прогнозната нетна стойност на Бил Клинтън е 80 милиона долара според Go Banking Rates.

В комбинация със съпругата му Хилари Клинтън , двойката струва приблизително 120 милиона долара.

Той спечели 15 милиона долара за правата върху мемоарите си.

След като напусна поста си, той стана високоплатен оратор, правейки между 150 000 и 700 000 долара на реч.

- https://www.the-sun.com/news/3612129/what-is-bill-clintons-net-worth/amp/

Бившата приятелка на принц Андрю лейди Виктория Хърви твърди в документален филм, че Джефри Епщайн и бившият президент Бил Клинтън „обичаха“ да бъдат около херцога на Йорк и че Епщайн и Клинтън са „като братя“.

Новият документален филм на ITV, " Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile ", изследва връзката между принц Андрю, британската светска личност и осъдения сексуален трафикант Гислейн Максуел, и осъдения сексуален престъпник Епщайн. 45-минутният документален филм, воден от репортер Ранвир Сингх, беше излъчен във вторник в Обединеното кралство със смесени отзиви .

Пресцентърът на херцога на Йорк не отговори веднага на искане за коментар. Клинтън не можа да бъде открит веднага за коментар по тази конкретна характеристика. Хърви не отговори веднага на въпроси, последващи нейните твърдения.

Хърви и принц Андрю излизаха за кратко през 1999 г. и тя беше дългогодишна приятелка на Максуел.

„[Бил] Клинтън определено беше много близък с Джефри“, каза Хърви в документалния филм, според Daily Mail . „Те бяха като братя, нали знаеш, и той също беше близък с Гислейн. 

Когато го попитаха за връзката на Епщайн и Клинтън с принц Андрю, Хърви каза: "Принц Андрю беше син на английската кралица. Американците обичат това. Джефри обичаше това. Бил Клинтън обичаше това."

Миналата седмица херцогът на Йорк беше лишен от кралското си покровителство и военни титли в резултат на гражданско дело за сексуално посегателство, заведено срещу него от обвинителя на Епщайн Вирджиния Джуфре.

Предполагаемото участие на принц Андрю с Максуел и Епщайн е в светлината на прожекторите, след като федерален съдия в Ню Йорк разреши гражданското дело на Джуфре да продължи и след декемврийската присъда на Максуел по пет от шестте обвинения, свързани със сексуален трафик, повдигнати срещу нея. Максуел е изправена пред присъда по-късно тази година, ако не й бъде даден нов процес.

Джуфре твърди в съдебни дела, заведени през 2015 и 2021 г., че Епщайн я е принудил, непълнолетна, да прави секс с принц Андрю няколко пъти, включително в имението му в Ню Йорк, в Лондон и на частния остров на Епщайн в Американските Вирджински острови през 2001 г.

Принц Андрю многократно е отричал  всички твърдения на Giuffre. Адвокатите му твърдят, че споразумението от 2009 г. между Епщайн и Джуфре предпазва херцога на Йорк от отговорност.

Епщайн беше арестуван през 2019 г. по обвинения в сексуален трафик, но почина(убиха го) от самоубийство във федерален затвор, преди да може да бъде съден.

По време на процеса срещу Максуел за сексуален трафик, бившият пилот на Епщайн, Лари Висоски, свидетелства , че Клинтън и принц Андрю са летели с частните самолети на Епщайн няколко пъти през 2000-те и че е бил предупреден, когато някой като Клинтън ще лети.

- https://www.insider.com/prince-andrews-ex-epstein-and-bill-clinton-were-like-brothers-2022-1

Съобщава се, че Джефри Епщайн е имал маслена картина на бившия президент на САЩ Бил Клинтън, облечен в дамско облекло, видимо изложена в градската му къща в Манхатън.

„Той висеше на видно място – веднага щом влезете – в стая вдясно“, каза източник от правоохранителните органи пред The ​​New York Post в сряда. "Всеки, който го видя, се засмя и се усмихна."

Произведението на художничката Петрина Райън-Клейд показва бившия президент на САЩ, облечен върху стол в Овалния кабинет, облечен в синя рокля и червени токчета, напомнящи за срещата му със стажантката в Белия дом Моника Люински.

- https://www.timesofisrael.com/painting-of-clinton-in-blue-dress-hung-in-jeffrey-epsteins-home/amp/

Докато се готвеше да получи заплата от 500 000 долара в Москва през 2010 г., Бил Клинтън поиска разрешение от Държавния департамент да се срещне с ключов директор на борда на руската ядрена енергийна фирма Росатом – която по това време се нуждаеше от одобрението на администрацията на Обама за спорна сделка с уран. , показват правителствените документи.

Аркадий Дворкович, върховен сътрудник на тогавашния руски президент Дмитрий Медведев и един от най-високопоставените държавни служители в надзорния съвет на Росатом, беше посочен в имейл от 14 май 2010 г. като един от 15 руснаци, които бившият президент иска да се срещат по време на пътуване в края на юни 2010 г., показват документите.

„В контекста на възможно пътуване до Русия в края на юни, WJC е помолен да види бизнес/правителствените хора по-долу. Ще има ли притеснения, че WJC ще види някой от тези хора“, пише съветникът по външната политика на Фондация Клинтън Амитаб Десаи Държавния департамент на 14 май 2010 г., използвайки инициалите на бившия президент и препращайки списъка с имена на екипа на бившия държавен секретар Хилъри Клинтън.

Бил Клинтън се срещна с Владимир Путин в частното имение на руския лидер.

- https://thehill.com/policy/national-security/356323-bill-clinton-sought-states-permission-to-meet-with-russian-nuclear?amp

Бил и Хилъри Клинтън взимат имот в Уестчестър за 1,16 милиона долара до сегашния дом

ПУБЛИКУВАНО В ПЕТЪК, 23 СЕПТЕМВРИ 2016 Г.

Въпреки надеждите за преместване във Вашингтон, семейство Клинтън разширяват имота си в Уестчестър, тъй като двойката е взела резиденция в стил ранчо за 1,16 милиона долара точно до сегашния им дом, по-голяма къща, която са купили през 1999 г. за 1,7 милиона долара . Както Post първи съобщи, мощната(крадливата) двойка вече притежава цяла задънена улица в края на блок Chappaqua. 

Ранчото с три спални разполага с отворен план на етажа, подове от орехово дърво и модерна кухня за готвач, която се отваря към кът за хранене с камина и фамилна стая.

Основният апартамент разполага с наскоро преустроена баня и два гардероба.

Неговите 1,5 акра разполагат с вътрешен басейн, каменни стени и много зрели дървета. (Да дадат Интернационалните еврейски банкери на всекиго, ама не дават, дават само на еврейските подлоги).

- https://www.6sqft.com/bill-and-hillary-clinton-pick-up-1-16m-westchester-property-next-to-current-home/

Струва си да припомня: Едва наскоро узнахме, на чия страна е бил Уилям Джеферсонович по време на т. нар. Пражка пролет. Както сподели чешкият политически затворник на тоталитарния режим Петер Цибулка, публикувал списъци с агенти на StB – съкращение от Stбtnн bezpečnost – чехословашкият вариант на тукашната комунистическа Държавна сигурност, един от доносниците бил Вацлав Хавел.
„Той беше в състояние да документира посещението на Бил Клинтън в Прага през януари 1970 г., когато бъдещият президент се отби на връщане от Москва. Клинтън отседна в семейство Кополд. По онова време г-н Кополд, комунистически деец, работеше за Чешката армия. Кополдови са една от най-високопоставените комунистически фамилии… Това ултракомунистическо семейство и Бил Клинтън бяха големи приятели, и с тях той се чувстваше като у дома си. Клинтън беше написал множество благодарствени писма за своя престой в Прага заедно с приятелската си комунистическа фамилия по време на окупацията на Червената армия. Разбира се, Клинтън не беше противник на съветската окупация на Чехословакия, а тъкмо обратното. Убеден съм, че много десетилетия Бил Клинтън е бил комунист. По моя преценка, неговите действия като президент на САЩ го доказват на 100 процента.“[43]
Повече подробности за  могат да се намерят в неотдавна издадената книга, озаглавена „Момчето Клинтън: Политическата биография“. В нея Кополдови са изкарани „космополити“?! Слава Богу, отсъства опит за изтриване на тяхното комунистическо минало и връзките им с най-високите равнище на Чехословашката комунистическа партия.[44]
„Обаче, когато се вгледах в пътуването на Клинтън до Прага, стигнах до интересно откритие. Клинтън е отседнал в дома на Бедржих Кополд. Моите информатори в Прага, всички бивши дисиденти, ме светнаха, че членовете на семейство Кополд са били онова, което те наричат „управляваща класа“ в комунистическата партия. Някои от тях действително са помагали за създаването на Чешката комунистическа партия.“[45]
Следва припомняне на опитите Кополдови да бъдат интервюирани от различни западни медии. Те все „пропадали“. Даже авторът се постарал, но не особено усърдно. Докато през 1993 г., на път за среща с Борис Елцин в Москва, „Клинтън спря в Прага и покани семейство Кополд на чаша бира с него и с чешкия президент Вацлав Хавел. Медиите бяха пропуснали още една удивителна история с Клинтън.“[46]

Изследователят на Клинтъновата биография споделя пражките си впечатления. През 1993 г. той, Робърт Емет Тайръл-младши, се постарал да намери Кополдови. Но преди това се запознал с още подробности от миналото на младия Бил Клинтън.
„Той е участвал в събрания на „Група 68“ – американски активисти за мир, подкрепяни от просъветския Британски съвет за мир. Докато бил в Осло се срещнал с водещи интернационални антивоенни дейци. Пребиваването му в Москва било чрез резервация в „Интурист“, държавната туристическа агенция.
Откъде са дошли парите за нея? Защо един американски студент е имал необходимост да се омърси със Съветите? Със сигурност са били замесени КГБ или някой от пропагандните инструменти на съветското правителство. Воините през Студената война винаги подозираха, че по някакъв начин интернационалното движение за мир беше контролирано от Москва. В продължение на ден или два след появата на тези две известия Вашингтон кънтеше от слухове. Предполагаше се, че архивите на Държавния департамент съдържат доказателства, как Клинтън се е отказал от своето [американско] гражданство, за да избегне призоваването в армията. Че е извършил предателство, а докато уж е бил в Москва, се е изплъзнал за едно нелегално пътуване до Ханой, подобно на широко огласените пътешествия, предприети от доста прочути антивоенни дейци като Джейн Фонда…
Гражданските движения не поискаха честен отчет за неговото досие, за антивоенната му дейност, за неговите посещения в комунистически страни в разгара на Студената война. Визити, които, по всичко личи, са били подкрепяни от комунистическите правителства. Тези истории не оказаха никакво влияние върху изборите; някои даже ги развяваха като лозунги. Може би, защото по време на дебатите Клинтън вече беше одрал кожата на Джордж Буш, който беше поставил под съмнение патриотизма му. Бил беше нарекъл Буш „макартист“.

Внезапно той доведе администрацията на Буш до паническо отстъпление с обвиненията, че служителите й обръщат наопаки архивите на Държавния департамент. Според предизборния щаб на Клинтън, копоите на Буш разследвали дори Клинтъновата майка. Може би журналистите също се плашеха, да не бъдат наречени „макартисти“. Във всички случаи пътешествията на Клинтън отвъд Желязната завеса и неговите антивоенни протести не оставиха никакъв отпечатък. Даже година, след като две истории се появиха в редакциите на лондонски и вашингтонски вестници, нито един американски журналист не дръзна да ги погледне, както щях да разкрия.“[47]
Коя сила е била в състояние да уреди всичко това – страха в „свободния свят“, още повече – в „Америка – факлоноската на истината и правдата“? Чак след като Били „Лъжеца“ Клинтън бил назначен, авторът на цитираното скорошно биографично проучване Робърт Емет Тайръл-младши, консерватор, бивш главен редактор на патриотичното издание “The American Spectator” – „Американският наблюдател“, взел да рови в незарасналата рана с миналото на бившия президент. Колкото повече задълбавал, толкова по-голямо ставало любопитството му. Затова решил да разрови историята на Клинтъновите пътувания зад Желязната завеса.
Някои все още ги свързвали с КГБ, други – с ЦРУ. Станало ясно, че „през шейсетте не малко либерални и радикални студенти всъщност били финансирани от ЦРУ“.[48]
Който желае още факти, да ги потърси в архива на тази медия.

[43] “In Eastern Europe Things Are Not What They Seem: An interview with Petr Cibulka” by Jan Malina, Site Interview, JRNyquist.com, A Website for Patriots Who Think, jrnyquist.co, Irvine, CA, 10 March 2003 г., online: http://www.jrnyquist.com/petr_cibulka_2003_0310.htm
[44] R. Emmett Tyrrell, Jr. – “Boy Clinton: The Political Biography”, Regnery Publishing, Washington, DC, 2015 г.
[45] R. Emmett Tyrrell, Jr. – “Boy Clinton: The Political Biography”, Regnery Publishing, вече цит. съч., стр. 66.
[46] Пак там.
[47] Пак там, стр. 65-66.
[48] Пак там, стр. 66.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902759
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031