Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2018 13:53 - „В ООН западният демократ, източният съветски евреин, нюйоркският равин и съветският комисар всеки ден седят един до друг в пълно сътрудничество."
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 312 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.10.2018 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„В ООН западният демократ, източният съветски евреин, нюйоркският равин и съветският комисар всеки ден седят един до друг в пълно сътрудничество. Докато войниците на неверниците са заети да проливат кръв помежду си, даже вътре в самата ООН се води война. Където прочутият афоризъм на Теодор Херцел влияе върху всяка мирна декларация на Организацията на обединените нации:

„Ние сме един народ. Едни и същи хора сме!“
И всичко извън това е фарс, просто превземка, изкуствено представление.
В Комисията по атомна енергия на ООН евреи разговарят с евреи,
маскирани като демократи болшевики. И обсъждат помежду си най-опасния и страховит проблем на света. Макар авторът на Хартата на Организацията на обединените нации Леон Павловски да е американски евреин, той прекопира дума по дума съветската Конституция, пренасяйки я в Хартата на ООН.
Информация, смятана за подходяща за неверническите народи, трябва да бъде отхвърляна от Информационния център, ръководен от евреин – Джейкъб Шапиро. В Комисията по атомна енергия Бърнард Барух представлява Съединените щати, а в Политическата комисия Д. Дж. Мауилски, съветски евреин, представлява Съветска Русия. Международната организация по труда на ООН е ръководена от Дейвид А. Морз, чието истинско име е Маскович, руски евреин.

Независимо, че генералният секретар на тази могъща световна организация не е евреин, въпреки всичко Бенджамин Коен, заместник-генералният секретар, е такъв. Но може би най-забележително е, че по време на Корейската война Константин Зинкович, руски евреин, беше шеф на Съвета за сигурност на ООН. А това означава, че фактически той беше началникът на генерал Макартър по време на операциите в Корейската война.
От тук насетне не американският Конгрес ще решава съдбата на Америка, а някоя незнайна организация, контролирана от евреи. Така турски войници трябва да загиват по заповед на евреи в Организацията на обединените нации. И отново, ООН ще диктува и ще казва на Франция, Гърция или на Западна Германия кого тези страни да приемат като техни граждани, дали могат да получават кредити и какъв вид трудови отношения да бъдат одобрени"… - Луис Маршалко, унгарски патриот с еврейско потекло.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 918291
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930