Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2018 14:37 - Президенти със синя кръв
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Макар че времената са се променили от епоха на Хабсбургите и Ротшилдови, изглежда, че човекът, който е най-близо до древните кръвни линии, печели националните избори на САЩ. Отбелязвано е, че във всички избори кандидатът с най-много кралски гени винаги печели.Мейнстрийм новинарските репортажи през 2000 г. цитираха изследователи от „Бъркс Пийридж“, които прогнозираха, че Джордж У. Буш ще спечели президентския пост пред Ал Гор, защото „кандидатът за президент е с най-много кралски гени и хромозоми досега винаги е печелил Белия дом“. Те казаха, че макар Буш и Гор да са свързани с елитните семейства и с кралската кръв, семейство Буш е по-тясно свързано. „[Буш] е тясно свързан с всеки европейски монарх – както такива, които са на трона, така и такива, които не са“ – казва директорът на издателската дейност в „Бъркс“ Харолд Брукс Бейкър. Той отбелязва, че както семейство Буш, така и семейство Пиърс са членове на висшето общество, датиращо от хиляда години. „Нито един член на неговото (на Буш) семейство не е бил от работническата класа, средната класа или дори горната средна класа“ – добавя Брус Бейкър.„Не можете просто да отпишете 200 години точни прогнози – заявява Брус Бейкър, отбелязвайки, че Майкъл Дукакис, номинираният от Демократическата партия за кандидат за президент пред 1988 година, е син на гръцки емигранти, които нямат връзка с никакъв европейски трон, и губи драматично.Дейвид Айк, цитирайки информация от „Бъркс Пийридж“, пише:„Всички президентски избори в Америка от и включвайки Джордж Вашингтон през 1789 г. до Бил Клинтън, са били печелени от кандидата с най-много Британски и френски кралски гени. От 42 президенти до Клинтън 33 са роднински свързани с двама души: Алфред Велики, крал на Англия, и Карл Велики, най-известния монарх във Франция. И така си върви: 19 от тях са свързани с Английския Едуард III, който има 2000 кръвни връзки с Чарлз. Същото важи за банковите семейства в Америка. Джордж Буш и Барбара Буш са от една и съща кръвна линия – тази на Пиърс, която променя името си от Пърси, когато пресича Атлантическия океан. Пърси е едно от аристократичните семейства на Британия и до днес. Те участват в Барутния заговор за взривяване на парламента по времето на Гай Фокс.“
Ако някой мисли, че Барак Хюсеин Обама трябва да е изключение от тези кръвни връзки, ще сбърка. Според Лин Чейни, съпругата на Дик Чейни, Обама е осми братовчед на бившия вицепрезидент. Тя разкрива тази семейна връзка, докато проучва предците си от една книга. Според говорител на Чейни Обама е наследник на Морийн Дювал – френска хугенотка, чийто син се жени за внучката на Ричард Чейни, който пък пристига в Мериленд в края на 50-те години на XVII век от Англия.Нещо повече: Chicago Sun-Times съобщава, че както Обама, така и Чейни са кръвни роднини на семейство Буш. Според вестника Джордж У. Буш и Обама са единадесети братовчеди. Те са свързани чрез двойка от Масачузетс през XVII век – Самюъл Хикни и Сара Сюл Хикни е далечен роднина на приятеля на Джордж Хърбърт Уокър Буш Джон Уорнък Хинкли старши, чийто син, Джон уорнък Хинкли младши, е бил човекът, обвинен, че е стрелял по президента Роналд Рейгън през 1981 г. Според репортаж в Reuters от края на 2011 г. кандидатът за президент Мит Романи също е ккръвно свързан със семейство Буш.Гари Бойд Робъртс, бивш старши изследовател в Историческото генеалогично общество на Ню Ингланд, е проследил семейното дърво на Джордж У. Буш до 16 американски президенти освен баща ну Джордж Вашингтон, Милард Филмор, Франклин Пиърс, Ейбрахам Линкълн, Юлисис Грант, Ръдърфорд Б. Хейс, Джеймс Гарфийлд, Глоувър Кливланд, Теди Рузвелт, Уилям Х. Тафт, Калвин Кулидж, Хърбърт Хувър, Франклин Д. Рузвелт, Ричард Никсън и Джералд Форд. Нещо повече: семейство Буш според няколко източника е тясно свързано с краля на Албания и имат кръвно подство с всеки член на британското краслко семейство и с династията Уиндзор. Те са роднини на 12 британски херцози, а Джордж У. Буш е 13-ти братовчед на кралицата-майка на 8 и на дъщеря ѝ, кралица Елизабет II.
Джордж У. Буш е 14-ти братовчед на принц Чарлз и е пряк потомък на крал Хенри III, Чарлз II и Едуард в Англия. Според „Бъркс Пиъридж“ дори бившият президент Бил Клинтън е генетично свързан с династията Уиндзор.Мнозина не осъзнават, че династията Уиндзор – кралската фамилия на Англия, първоначално са известни с немското си име Саксен-Кобург унд Гота – германска династия, често съкращавана на Сакс-Кобург-Готски. Промяната на уиндзор става през Първата световна война, когато Англия е във войната с Германия и има значителни антигермански настроения. За да се дистанцират от германското си наследство, на 17 юли 1917 г. внукът на кралица Виктория крал Джордж V официално обявява, че всички мъже наследници на кралица Виктория ще носят фамилията Уиндзор. Името Уиндзор идва от замъка, собственост на фамилията. Шест британски монарси, включително кралица Виктория и крал Джордж III, който управлява по време на Американската революция, са членове на германската династия Хановер.През 1947 г. Елизабет II в Англия се омъжва за принц Филип – нейн трети братовчед и син на Алис от Батенбург, както и член на династията Шелзвик-Холщайн-Зондербург-Гликсбург. Филип е потомък на гръцки и датски кралски смемейства, роден в Гърция. След като служи на Кралсия военноморски флот след Втората световна война, Филип става британски гражданин и приема името Маунтбатън. С изкачването на Елизабет на трона през 1952 г. се приема, че тя ще приеме името на съпруга си, Маунтбатън, но нейното семейство и Уинстън Чърчил настояват тя да запази името Уиндзор. Със Заповед на съвета от 1960 г. името Маунтбатън-Уиндзор е прието за мъжете наследници на Филип и Елизабет.Филип Юджийн де Ротшилд, наследник на Ротшилд, който в момента живее в Америка, обяснява на Дейвид Айк, че германската кръвна линия Батенберг се е обединила с кръвната линия Бауер-Ротшилд в династията „Ротсбург“, която проследява предците си до Енеас. В гръцката и римската митология Енеас е троянския войник, който е човешки хибрид – син на богинята Венера, както и баща на Ромул и Рем – основателите на Рим.
Според няколко изследователи древните кръвни линии на Анунаките се разпространяват от Шумер, Вавилон, Египет и дори Край, за да обхванат целия свят. Макар че традиционната история се е концентрирала върху мъжете наследници на тези кръвни линии, през вековете кръвните линии са били предавани чрез митохондриалната ДНК на жените. Въпреки че предаването на „истинската“ кръвна линия често е ставало чрез кръвосмешения и бракове между кръвни роднини, практикувани от повечето от лидерите на света, разширена мрежа от отношения е била създадена чрез конкубинки, любовници, роби и наети работници, често чрез изнасилвания.Растящ брой изследователи и автори натрупват аргументи срещу неколцина, които като че ли възнамеряват да създават Нов световен ред, ред, при който елитите управляват чрез финансови институции, за да помагат на хората по света да развият индивидуална стойност, креативност и продуктивност.Според Дейвид Айк тези кръвни линии са „силата, криеща се зад историята на много от основните империи“. От зараждането си тази сила се е разпространила по целия свят като неформална организация с членове на върха на корпоративните и политическите йерархии. Кредо Мутуа – официалният историк на нацията на зулусите, описва как след като обягват независимост за африканските страни, колониалните сили продължават контрола си, като избират африкански лидери, които произлизат от кръвни линии на бивши крале и кралици, претендиращи да са произлезли от древни богове от небето.
Айк описва как действа веригата на командването в тази семейна мрежа, наречена от някои Илюминати:„Структурата на Илюминатите може да се изобрази мрежа или пирамида, в която малцина са на върха и диктуват на многото в основата. Многото са държани в неведение за това, което наистина става. Пирамидалната структура на тайните общества се отразява в държавното управление, банковото дело, бизнеса и всяка друга организация и институция…
Те са „раздробени“ и само хората, които знаят как всичко си съответства заедно, са малцината, които стоят на върха – семействата с кръвните линии и техните лакеи.По-малките пирамиди, например местния клон на дадена банка, влизат във все по-големи пирамиди, докато в крайна сметка получите пирамида, която обхваща всички банки. Същото е с транснационалните корпорации, политическите партии, тайните общества, медийните империи и армията. Ако се изкачите достатъчно високо в тази структура, всички транснационални корпорации (например нефтения картел), основните политически партии, тайните общества, медийните империи и армията (например чрез НАТО) са контролирани от едни и същи семейства, които са на върха на най-големмите пирамиди… Всички пътища в крайна сметка водят до тях – всичко: от храната, която ядем; водата, която пием; „медицинските грижи“, които получаваме, включително ваксините; „новините“, които гледаме, чуваме и четем; „забавлението“, което ни се осигурява; правителствата, които ни диктуват; армията, която налага волята на правителствата; и мрежата за разпространение на дрога, насочена към унищожаването на младите хора. Едни и същи семейства и техните „момчета за всичко“ контролират всички тези области и много повече."
Източник: Откъс от книгата на Джим Марс „Нашата окултна история.“



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899106
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031