Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2021 02:08 - ТОНИ БЛЕЪР - ЕДНА ОТ ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ НА РОТШИЛДОВИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 295 Коментари: 0 Гласове:
-1



 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageПо документалния филм на Кристофер Еверарт
Колко дълбоко е проникнала в световната политика мрежата на древните тайнствени Илюминати?
Ако прочетете някои книги за тайните общества, ще научите, че много водещи автори твърдят, че бившият британски премиер Тони Блеър е високопоставен масон. Блеър е главен адвокат на кралицата, служба, водеща началото си от храма „Бар“, построен в Лондон от рицарите Тамплиери през 12-ти век. Според много автори, Тони Блеър следва традицията на масонско членство, както голям брой адвокати и съдии. По всяка вероятност Блеър е член на Стъдхолмската ложа, основана през 1591, която, освен на другите си места, се събира и в „Cafe de Paris“ в Лондон.
Премиерът защити ролята си на лобист в полза на богат лейбъристки дарител, който преговаряше да купи фабрика за стомана от румънското правителство. Г-н Блеър изпрати писмо в подкрепа на Лакшми Митал, индийски милиардер, който живее в Лондон. Г-н Блеър сподели, че писмото е било стандартно, написано по съвет на външното министерство. Опозицията обаче настоява за разследване на твърденията, че намесата му е решила сделката в полза на компанията на г-н Митал, която е регистрирана в карибски данъчен оазис.
Кореспондентът Норман Смит докладва: „Лакшми Митал дари повече от 100 000 лири на лейбъристите след изборите. Скоро след това г-н Блеър изпрати писмо на румънския премиер в подкрепа на успешната сделка
между компанията на г-н Митал и румънската фабрика за стомана.“
Тони Блеър е заобиколен от масони! Централата им е на ул. „Даунинг“. Блеър изкарва много пари вземайки тайно пари за „услуги“. Когато делата му се проучват, той лъже, за да създаде объркване. Ипотеката му струва 15 000 лири на месец. Официалната му заплата не може да покрие подобни разходи. Откъде взема допълнителните пари? …..
Един пенсиониран адвокат описа висшите адвокати като Тони Блеър, като високоплатени, професионални лъжци! Така че е малко вероятно Тони Блеър да си признае за членството си в тайно общество.
В едно нещо обаче можем да бъдем сигурни. Масонската мрежа в сърцето на британското общество не харесва да бъде проучвана и разследвана, особено що се касае по въпроса за членство.
Наскоро съставна комисия с председател Крис Мъленс откри, че столичната полиция и съдилища не желаят да заставят своите служители да разкрият дали членуват в тайни общества.
В поредица от смущаващи разкрития през 1970-те и 1980-те, британският автор Мартин Шорт оповести, че полицаи от Скотлънд ярд и други висши служители са масони и вземат рушвети от порнографи в лондонското
Сохо. Мартин Шорт изчислява, че всеки 1 от 6 полицаи е масон, и че днес има около 600 000 масони във Великобритания! 
Много масони заемат високоплатени служби в държавни учреждения, които oбикновено имат масонски храмове в същите сгради, поддържани с парите на данъкоплатците. Масоните в Шотландия имали обичай да организират паради по улиците. След разобличаването на корумпирани адвокати и съветници масони, британските масони се скриват от погледа на обществото и сега рядко маршируват публично. Обществената представа за тях била влошена от разкритието, че големият престъпник Кенет Ной и хората отговорни за кражбата на златото от склада на „Бринкс Мат“, всички били масони.
Като премиер Тони Блеър често се е срещал с кралицата. Тя самата е гранд-патронеса на международното масонство, чиято главна британска ложа е близо до ул. „Дриъри“ в Лондон.
В британското правителство работят огромен брой служители, магистрати, съдии, адвокати и чиновници, които от дълго време са масони.
Починалият автор на „Братството“, Стивън Найт, отбелязва, че масоните са проникнали във всички британски учреждения, в това число полицията и местната управа. Найт допълва, че Уестминстърският
дворец, дом на британския парламент, се използва и като място за срещи на поне 2 масонски ложи. Едната от тях се нарича „Нова масонска ложа за срещи“, която редовно провежда смразяващи кръвта ритуали и
церемонии в Уестминстърския дворец. Членове на парламента от всички политически партии се събират, носейки бели ръкавици и престилки от овча кожа, размахват церемониални кинжали и се кълнат във вярност един на друг.
Къде остава британската демокрация е една голяма загадка, но фактът, че тези тайни церемонии се извършват в сграда, поддържана с парите на британския данъкоплатец, поставя въпроса дали
масоните не се мислят за по-висши от обикновения британски гражданин.
Много изследователи твърдят, че британският премиер Тони Блеър, е висш масон от 33-та степен. Това е най-високата масонска степен и този елитен съвет на британското масонство има своя собствена централа на ул. „Дюк“ 10, която, според някои е свързана с ул. „Даунинг“ чрез таен подземен тунел. В централата на върховния съвет на 33-та степен има Червена стая, Черна стая и Зала на смъртта, които масоните използват за ужасяващи ритуали, основани на древен еврейски мистицизъм и енохийска магия. Веднъж посветени в 33-та степен, на масоните им се внушава, че са висши същества, и че човешкото население трябва да се счита за добитък!
Ако Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, то той върви по стъпките на предишни премиери, които всички са били членове на масонството – Рицарите тамплиери или Кръглата маса, основана от Сесил Роудс
след неговите завоевания в Зимбабве през 19-ти век. Уинстън Чърчил е бил също масон от 33-та степен, приет в Стъдхолмската ложа, през май 1901 г.
„V“- знакът на Бафомет е измислен от Алистър Краули.
Чърчил е бил и член на Ордена на друидите, които често се събират в Стоунхендж по време на пролетното равноденствие, докато хиляди полицаи ограничават достъпа на всички цивилни. Древните жречески ритуали в Стоунхендж обаче са безобидни в сравнение с убийствените и сатанински церемонии на масоните.
Повечето масони не преминават първите 3 степени. Те често са наричани „сините степени“. Всъщност, много масони дори не осъзнават, че отвъд 3-та степен „Майстор“ има по-високи степени. Високите степени на масонството са заети почти изцяло от хора с аристократично потекло или бивши военни офицери. Като цяло, малцина са тези, които достигат 33-та степен. С всеки изминат ритуален тест, церемониите стават все по-странни и включват древноегипетски символи, а на новопосветените им се дават титли като „принц“ или „рицар“.
Алистър Краули е черен магьосник и масон от 33-та степен.
Когато виждаме Тони Блеър заедно с Джордж Буш-младши, всъщност, виждаме двама рицари на тайни ордени. Според слуховете, Блеър е Малтийски суверенен рицар, а Буш е рицар на Евлогия. Титлата му е връчена, докато е лежал в ковчег, в централата на тайното общество „Череп и кости“ в Йеилския университет. Блеър и Буш твърдят, че основните им приоритети са демокрация и свобода, но и двамата са положили кръвни клетви за вярност на древни вавилонски, египетски и еврейски демонични богове! И двамата са заклети под страх от смъртно наказание да не разкриват тайните на масонските си ордени. И двамата са посветени в древната глобална мрежа на Илюминатите, която е обсебена от смърт и убийства!

Знаете ли, че?
Семейството на Тони Блеър бивш министър-председател на Обединеното кралство от 1997 до 2007 г.) са собственици
на 10 сгради и 27 апартамента
Има семейна къща в Лондон за 33 милиона лири (10,25 милиона евро или около 20,2 милиона лева), вила в провинцията за 750 000 паунда, недвижимо имущество за повече от 1 милион стерлинги за трите пораснали деца на Блеър.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 917856
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930