Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 01:47 - ФРАНКЛИН РУЗВЕЛТ - СЛУГА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРИ, СЪЩО ТАКА ИМА И ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 428 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нека да разгледаме четвъртия от големите четири – Франклин Рузвелт, президент на Съединените щати. Всички източници почти гордо съобщават, че е бил масон. Е, вие и аз вече знаем, че масоните са тайни общества на хомосексуалисти. Франклин Рузвелт се ожени за лесбийка. В Америка сега излизат книги, в които открито пишат, че жена му е била лесбийка.

Семейството Рузвелт започва от холандския евреин Клайс Мартенсен Розенвелд. Съпругата на Клайс беше еврейка Джанет Самоел. Те идват в Америка през 1682 г. Тази информация беше получена от мен от Института Карнеги, който състави родословното дърво на Рузвелт на 7 март 1931 г. В New York Times от 14 март 1935 г. самият Рузвелт казва: „Възможно е моите далечни предци да са били евреи“. Същата история е и със синовете му. Много от синовете му се оженили за еврейки.

Най-големият син на президента Теодор Рузвелт е Джеймс Рузвелт. Когато четвъртата съпруга на Джеймс Рузвелт, Мери Вински-Рузвелт, роди първото им дете, дъщеря на име Ребека Мари, той вече беше седмото му дете. Списание Times, 26.04.1971 г., стр. 68

Една от съпругите на Джеймс Рузвелт, Кларис, на 52 години, го намушка в гърба. Тя веднага била изпратена в психиатрична клиника, а той подал молба за развод. Ето семейния живот на най-големия син на президента Рузвелт.

Другият му син, Франклин Рузвелт-младши, 55-годишен, помощник-министър на търговията на Съединените щати, се жени за трети брак за еврейка Фелисия Варбург-Сарноф, 42-годишна, наследница на банковата къща Варбург, вдовица на Сарноф, президент на RCA.

Така че Рузвелт постоянно имат смесени бракове с евреи. Бившата съпруга на Франклин Делано Рузвелт-младши беше Етел Дюпон, една от най-богатите наследници в света. И така, на 49-годишна възраст, тя се самоуби, обеси се. Ето едно тихо семейно щастие... Тя имаше две деца от Рузвелт-младши и още едно дете от следващия си брак. Тя се разведе и с втория си съпруг и до самоубийството си беше в "почивна къща", т.е. лудница за висшето общество. Ню Йорк Таймс, 26.05.1965

Майката на президента Рузвелт се казваше Сара, а бащата на съпругата му Елинор Рузвелт беше тежък алкохолик и почина от злокачествен мозъчен тумор. Елинор и Теодор Франклинс са били братовчеди, т.е. бракът им е кръвосмешение. браковете на фараона...

Американското списание Parade съобщава, че след смъртта на президента Рузвелт Сталин настоява да се отвори капакът на ковчега, за да се увери, че Рузвелт не е отровен - когато е отровен, лицето се променя значително. Синът на президента, Елиът, ни съобщава това. Дори беше отправено официално искане до Сталин чрез съветския посланик в Америка. Съдейки по много източници, в напреднала възраст Рузвелт, както повечето дегенерати, е имал сенилна лудост. Още по време на конференцията в Ялта, където се решаваше съдбата на следвоенния свят, Рузвелт беше на практика жив труп. За известния американски президент, който беше преизбиран четири пъти, беше неудобно да бъде преместен от Белия дом в жълтата къща – затова Сталин смяташе, че братята му-масони просто са го примамвали.

Ето още интересна информация. По едно време президентът Рузвелт седеше до Троцки в американския B"nai Britt. B"nai Brit е центърът на световното еврейско масонство. Троцки беше масон от 33-та степен, а Рузвелт също беше масон от 33-та степен. И така, в младостта си, когато Троцки живееше в Ню Йорк преди революцията, и двамата седяха в ложата B"nai-Brit, център на световното еврейско масонство.

В книгата "Unlarnished", издание на Ню Йорк, 1988 г., авторът Шели Рос (американска еврейка) на десет страници описва с всички подробности, че съпругата на президента Франклин Рузвелт Елинор е била лесбийка и лесбийка с Лорена Хикок, която между другото , носеше мъжки костюми и пушеше пури. Те написаха над 3000 лесбийски любовни писма един на друг. Не всеки съпруг и съпруга ще пишат толкова много писма един на друг. Размениха си и пръстени и двамата живееха в Белия дом.

Президентът Рузвелт, за който се твърди, че е парализиран, спеше с друга жена по това време. Изобщо направиха бъркотия в Белия дом. Франклин Рузвелт имаше и други любовници освен лесбийката си Елинор. Елинор беше страстна лесбийка, тогава вече беше над 40, а някои от лесбийските й писма бяха дълги 14 страници.

- Григорий Климов - ,,Откровение."

,,Франклин Д. Рузвелт бил племенникна натрупалия богатство посредством наркотрафик от Китай еврейски бандит Тиъдър Рузвелт.
Имате ли представа как през есента на 1932 година еврейски социалист Франклин Делано Рузвелт е бил назначен за стопанин на Белия дом? Използвали системата „Тамани Хол“. Накратко, наричали Тамани Хол седалището на нюйоркската община през първата половина на ХХ век. Тогава лидерите на еврейската организирана престъпност в града - все имигранти от Руската империя, по-малко от Германия и Австро-Унгария, извили ръцете на синдикалните лидери.
И започнало масовото принудително участие на работниците на избори. От там и синдикат като нарицателно за организираната престъпност.
Ta в разгара на икономическата криза, при смазващата безработица, през 1932 година из целите Съединени щати събирали безработните в бригади за гласуване и ги отвеждали с камиони до избирателните бюра.
Известно е, че при избирането" на Рузвелт били счупени рекорди. Някои безработни гласували по 12, 13 даже
15 пъти!"

- Георги Ифандиев

"Миролюбивият" еврейски слуга - Франклин Рузвелт вкарва над 120 хиляди японци в концлагери, като отнема цялото им имущество и след войната не им връщат абсолютно нищо.

,,Голямата част от американците не желаели да се намесват повече в каквато и да било война, но Илюминатите имали друго наум. Президентът ФРАНКЛИН ДЕЛНАНО РУЗВЕЛТ (32 президент) е Велик майстор на масоните, член на CFR, свързан е с фамилията Делано и с „Комитет на 300-те“. Негов близък съюзник е БЪРНАРД БАРУХ и най-малко осем години се радва на близки отношения с КОЛОНЕЛ ХАУС. Вижда се, че Илюминатите вече са пласирали своето момче, а то им благодари, като обнародва един противоконституционен закон, според който от края на април 1933 г. всичкото частно притежавано злато трябвало да се предаде на банките (наказанието е $ 10 000 глоба или 10 години затвор, или и двете). То е изкупувано за $ 20,67 на унция. След като по-голямата част от него е инкасирано, цената се покачва на$ 35 за унция. Инсайдерите изнасят златото си в чуждестранни банки и по-късно естествено го продават на по-високи цени.
Президентът Рузвелт предизвиква японците да влязат във войната, след като на 26 ноември 1941 г. обявява ултиматум на Япония да изтегли всичките си войски от Индокитай и Китай
Това е исторически факт, макар да се пази в тайна.
Военният ултиматум умишлено е скрит от американския Конгрес до нападението над Пърл Харбър. Всички са единодушни, че на Япония не й остава друга възможност освен войната. Самите японци правят всичко, за да предотвратят военен сблъсък със САЩ, нееднократно се опитва да се срещне с Рузвелт във Вашингтон или Хонолулу, за да намерят алтернатива, по-късно той дори е готов да изпълни исканията на САЩ, за да избегне конфликта, но Рузвелт многократно отказва разговор, защото войната с Япония е планирана — както с Германия.
В същото време Рузвелт заявява пред американския народ:

„Докато говоря на вас, бащи и майки, ви давам още едно обещание. Това вече го казах, но ще продължавам да го повтарям отново и отново, и отново: Вашите момчета няма да се бият в никоя чуждестранна война.“

При тази измама човек направо си глътва езика.
Американските военни знаят от няколко места, че Япония се кани да нападне Пърл Харбър:
1) На 27 януари 1941 г. американският посланик в Токио ДЖОУ ЗЕФ ГРЮ пише писмо до Рузвелт, в което се казва, че в случай на война между Япония и САЩ, Пърл Харбър ще е първата цел.
2) През август 1941 г. конгресменът ДАЙС предоставя на Рузвелт не само целта на атаката (Пърл Харбър), но и карта на стратегическия план за нападение. Принудили го да замълчи.
3) по-късно през 1941 г. американските тайни служби успяват да разшифроват дипломатическия, а също и военния код на Япония. Рузвелт и съветниците му предварително знаят точната дата, часа и целта на атаката.

АЛ БЛЕЙК, единият от двамата оцелели след „Експеримента Филаделфия“, ми разказа, че по онова време също е бил в Пърл Харбър, но седмица преди офанзивата е бил изтеглен оттам, защото по-късно трябвало да работи с Никола Тесла по предстоящия проект („Филаделфия“). Казали му, че го местят заради нападението. Щяло да излезе прекалено скъпо, ако загине…
Самият Пърл Харбър естествено е неподготвен, тъй като му е съобщено едва два часа, преди да е атакуван. Той е безпощадно опустошен. Рузвелт искал точно това и сега вече можел да обяви японците за „коварни свине“ и САЩ трябвало да им отмъсти.
Ако не вярвате, че да станете президент или бундесканцлер, е нужно нещо повече от това да сте добър политик, се надявам следващият пример да ви отвори очите. Става въпрос за американския президент ДУАЙТ Д. АЙЗЕНХАУЕР.

За да гарантира успеха на подлите си начинания, Илюминатите трябвало да издигнат някой предан васал на поста главнокомандващ на всички съюзнически сили в Европа. Търсеният за работата субект е подполковник Дуайт Айзенхауер. Кариерата му в американската армия е повече от интересна и направо е като урок за това, какво би постигнал един посредствен войник, който има „правилните“ хора зад себе си. Айзенхауер също е приятел на Бърнард Барух.
През март 1941 г. той е повишен в полковник. Три месеца по-късно командва Трета американска армия. След още три месеца става бригаден генерал. На 12 декември същата година във Вашингтон е посветен във военните планове на най-висше ниво. На 16 февруари 1942 г. е повишен в заместник — шеф на щаба на War Plan Division. Отново минават само три месеца, когато става негов ръководител. След следващите три месеца Айзенхауер получава командването на European Theatre of Operations. Месец по-късно е произведен в „петзвезден“ генерал. На 24 декември най-накрая става висш главнокомандващ в Европа.
След изтласкването на германската армия от Рим, американските войски на генерал МАРК КЛАРК са задържани, въпреки че безпрепятствено могат да продължат към Югославия, Виена, Будапеща и Прага. Вместо това една част от войската се спуска в Нормандия, което коства живота на 100 000 души и има драстичен ефект върху бъдещия облик на Източна Европа.
Защо?
На конференцията на Съюзниците в Квебек през 1943 г. под натиска на Генерал ДЖОРДЖ МАРШАЛ е сключена спогодба под името „Руска позиция“. В нея се казвало, че „… руската позиция след войната ще бъде доминираща…“ Мъжете, които водели САЩ извън собствените им територии — Рузвелт, Маршал, Айзенхауер — имали строга заповед от своите „повелите“ (както ще се уверите от следващия пример) да доведат войната до фаза, която да удовлетвори целите на Илюминатите, заложени в „Протоколите на Сионските мъдреци“. Затова на съветските войски е оставено достатъчно време да се разгърнат.

- Ян ван Хелсинг - ,,Властта на тайните общества през XX век." image



Гласувай:
3



1. wesko - Съпругата на Рузвелт е фанатична ...
17.07.2022 11:37
Съпругата на Рузвелт е фанатична комунистка в постоянен контакт с Громико - по него време съветски посланик в САЩ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 918249
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930