Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2022 01:15 - ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - ЕВРЕЙСКОТО ТВОРЕНИЕ, КОЕТО ОТНЕ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ НЕВИННИ ХОРА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове:
1



,,Е, добре, Сталин е наполовина евреин, Хитлер е четвърт евреин, но какво да кажем за демократичния Чърчил? Мисля, че малко англичани знаеха, че Чърчил е наполовина евреин. Това беше държавна тайна на Англия. Нека да разгледаме четвъртия от големите четири – Франклин Рузвелт, президент на Съединените щати. Всички източници почти гордо съобщават, че е бил масон. Е, вие и аз вече знаем, че масоните са тайни общества на хомосексуалисти. Семейството Рузвелт започва от холандския евреин Клайс Мартенсен Розенвелд. Съпругата на Клайс беше еврейка Джанет Самоел. Те идват в Америка през 1682 г. Тази информация беше получена от мен от Института Карнеги, който състави родословното дърво на Рузвелт на 7 март 1931 г. В New York Times от 14 март 1935 г.
Сега да вземем списанието "Соколът на Жириновски", № 4, Москва, 1993 г.; С. 12, забележка по-долу. Там Сергей Жариков пише, че Мусолини е бил чистокръвен евреин и е женен за еврейка. А дъщерята на Мусолини, както обикновено в такива случаи, беше омъжена за граф Чиано."

- Григорий Климов - ,,Откровение."

Нюрнбергски процес, СТО И ДВАДЕСЕТИ ДЕН
Петък, 3 май 1946 г. Част от разпитът на Хялмар Шахт – еврейският банкер на четвърт евреина Хитлер, той служи в правителството на Адолф Хитлер като президент на Централната банка (Райхсбанк) 1933–1939 г. и става министър на икономиката (август 1934 г. – ноември 1937 г.). Свидетелят - Вилхелм Воке признава, Хялмар Шахт е бил масон.

DR. ДИКС: Тогава ще оставим този въпрос. Мога ли да попитам Ваша Светлост това? Разбира се, все още мога да задавам въпроси относно отношението към евреите от Шахт. Аз лично смятам, че тази глава е разгледана толкова изчерпателно, че не е необходимо този свидетел да ни дава повече примери за отношението на Шахт. Бих помолил само да ми бъде позволено да задам същия въпрос относно масоните, защото нищо не е казано за това.

[Обръща се към свидетеля.] Знаете ли нещо за отношението към масоните или отношението на Шахт към масоните?

Вилхелм Воке: Да. Партията поиска масоните да бъдат елиминирани от държавната служба. Шахт каза: "Отказвам да позволя на никого да ми казва какво да правя. Всички знаят, че аз самият съм масон; как мога да предприема действия срещу официални лица, просто защото принадлежат към Ордена на масоните?" И докато Шахт беше на поста, той поддържаше масоните на поста и ги повишаваше.

В Батуми Сталин получава работа в склада на рафинерията на Ротшилд.

- https://en.m.wikipedia.org/wiki/Early_life_of_Joseph_Stalin

През ноември 1909 г. Хитлер се възхищаваше на Ротшилд за това, че се придържа към религията си, дори ако това му попречи да влезе в съда.

Има хора, които сериозно се съмняват, че Йохан Георг Хидлер е бащата на Алоис. Тисен и Кьолер например твърдят, че канцлерът Долфус е наредил на австрийската полиция да проведе задълбочено разследване на семейство Хитлер. В резултат на това разследване е изготвен таен документ, който доказва, че Мария Анна Шиклгрубер е живяла във Виена по времето, когато е зачела. По това време тя работи като прислужница в дома на барон Ротшилд. Веднага след като семейството разкрива бременността си, тя е изпратена обратно в дома си в Спитал, където е роден Алоис. Ако е вярно, че един от Ротшилдови е истинският баща на Алоис Хитлер, това ще направи Адолф на четвърт евреин. Според тези източници Адолф Хитлер е знаел за съществуването на този документ и за уличаващите доказателства, които той съдържа. За да го получи, той ускорява събитията в Австрия и инициира убийството на Долфус. Според тази история той не успява да получи документа по това време, тъй като Долфус го е разкрил и е казал на Шушниг за местонахождението му, така че в случай на смъртта му независимостта на Австрия да остане сигурна. Няколко истории от този общ характер са в обръщение.

Тези, които придават вяра на тази история, изтъкват няколко фактора, които изглежда благоприятстват нейната правдоподобност:

(а) Че е малко вероятно помощникът на мелничаря в малко село в този квартал да има много да остави под формата на наследство.

(б) че е странно, че Йохан Хидлер не трябва да претендира за момчето до тридесет и пет години след като се е оженил за майката и майката е починала.

(c) Че ако наследството беше оставено от Хидлер при условие, че Алоис вземе неговото име, нямаше да е възможно той да го промени на Хитлер.

(г) че интелигентността и поведението на Алоис, както и на двамата му сина, напълно не съответстват на това, което обикновено се среща в австрийските селски семейства. Те посочват, че тяхната амбициозност и изключителна политическа интуиция са много повече в хармония с традицията на Ротшилд.

(д) Че Алоис Шиклгрубер напуска родното си село в ранна възраст, за да търси късмета си във Виена, където майка му е работила

(f) че би било странно Алоис Хитлер, докато работи като митнически служител в Браунау, да избере евреин на име Принц от Виена, който да действа като кръстник на Адолф, освен ако сам не чувства някакво родство с евреите.

Това със сигурност е много интригуваща хипотеза и голяма част от по-късното поведение на Адолф може да бъде обяснено с доста лесни термини на тази основа.

- Уолтър Лангер - ,,Анализ на личността на Адолф Хитлер."

„Каква загуба, че загубихме Мусолини. Той е първокласен човек, който би довел нашата партия на власт в Италия. [Обръщение към делегация на италиански социалисти в Москва след похода на Мусолини към Рим през 1922 г.]“ —  Владимир Ленин

Source: https://quotepark.com/quotes/1194655-vladimir-lenin-what-a-waste-that-we-lost-mussolini-he-is-a-first/

От Хитлер до Сталин:




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 917224
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930