Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 01:21 - МУАМАР КАДАФИ - ЕВРЕИН, СЛУГА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРИ И СИНЪТ МУ САИФ КАДАФИ Е ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА НАТ РОТШИЛД
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове:
0



Приятелството на странния финансист Нат Ротшилд, 39-годишен, наследник на едно от най-изтъкнатите еврейски семейства в Европа, със сина на полковник Кадафи, Саиф, е забележително.

Полковник Кадафи конфискува цялата еврейска собственост в Либия, когато дойде на власт.

Всички дългове към евреите са отменени и емиграцията е законово забранена.

Но през 2004 г. – годината, в която Тони Блеър се сприятелява с либийския луд – Кадафи каза, че ще обсъди компенсирането на евреите, лишени от имуществото им.

Твърди се, че Саиф – който се надяваше да наследи баща си – стои зад тези ходове.

Хапка за Нат Ротшилд?

- https://www.dailymail.co.uk/debate/article-1360082/Gaddafis-sons-friendship-oddball-banker-Nat-Rothschild-remarkable.html?ito=feeds-newsxml

Разкри се, че неговата сфера на влияние се простира дори до Либия, която през 80-те и 90-те години на миналия век беше ругана като терористична държава. Сейф Кадафи, синът на президента Муамар Кадафи, беше почетен гост на парти, организирано от финансиста в Ню Йорк през 2008 г., а тази година той позволи на дома му в Корфу да бъде място за среща между либиеца и лорд Манделсън.

Срещата се състоя по-рано този месец, само седмица преди да стане ясно, че шотландската изпълнителна власт обмисля освобождаването от затвора на бомбардировача от Локърби Абделбасет Али ал Меграхи. Лорд Манделсън прие, че Меграхи е участвал в дискусиите, но категорично отрече всякакви предположения, че се е намесил в решението за освобождаване на затворника.

Освен това се смята, че интересите на Нат Ротшилд се припокриват с тези на Сейф Кадафи в Черна гора, където той е свързан с инвестиции в проекта Porto Montenegro на стойност 500 милиона британски лири, който има за цел да даде на страната водещо пристанище. Смята се, че Кадафи желае да сключи редица сделки в Черна гора в полза на Либия.

- https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/from-libya-to-london-the-world-of-a-wild-child-turned-powerbroker-1776482.html?amp

,,Често четем във вестниците за либийския полковник Муамар Кадафи. Американската преса го представя така: „лудият полковник, враг номер едно на Израел”.
Известно е, че Кадафи е казал: „Дайте ми атомна бомба и аз ще я хвърля над Израел.”
Да. Не зная какво ще се случи на Израел, но тази нещастна страна, Либия, беше вече бомбардирана от американците, заради подобни заявления за „антисемитизъм”. При една от бомбардировките е загинала и дъщерята на Кадафи. Работата е там, че този полковник Кадафи е полуевреин – майка му е еврейка. По равинските закони Кадафи е чист евреин. Брат му живее в Израел. Можете ли де се ориентирате в тази бъркотия? Муамар Кадафи в студентските си години в Кайро е лежал в лудница. Как така, ще попитате вие? В младостта си е бил в лудница, а после става диктатор на Либия. Много е просто. Това се нарича властови комплекс. Затова, че майка му е еврейка писаха и в ортодоксалната еврейска преса тук, в Америка.
Ето още един малко известен, но съществен факт от историята на анстисемитизма. При покушението на цар Александър II са участвали двама народоволци – руснакът Рисаков и полякът Гриневицки. Царят е бил убит от втората бомба, хвърлена от Гриневицки. Гриневицки в действителност е бил полски евреин по фамилия Аппелбаум с фалшив паспорт на името на Гриневицки. Всичко това е подробно описано в прекрасната документална книга на А. И. Лосев „ Описание на живота на руските императори”. Там се описват и призиви във вестниците от онова време за наказване на евреина-цареубиец и описание на първия в историята на Руската империя еврейски погром. След това убийство, цар Александър III издава на 3 май 1882 година закон за уседналост на евреите.
Какво прави днес римският папа? Последният католически Вселенски събор снема от евреите обвинението за разпъването на кръст на Христос. Сега по заповед на римския папа, се счита, че Христос е бил убит от римските войници.
Да, историята се изопачава в полза на евреите." 

- Григорий Климов image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 917451
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930