Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2022 01:25 - ПОВЕЧЕТО ОТ ЛЮБИМИТЕ АКТЬОРИ НА РОБИТЕ СА ДЕГЕНЕРАТИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 188 Коментари: 0 Гласове:
1



Да отидем по-нататък. След това имам картичка със заглавие: "Киното - дегенерати в киното . " Нека разгледаме холивудските красавици.

1. Известната филмова звезда Елизабет Тейлър. Едно време, през 1945 г., когато бях съветски окупационен офицер в Берлин, се разхождах из английския сектор, отидох в клуба на английските войници и гледах филма „Кралско кадифе“ с участието на Елизабет Тейлър. Тогава тя беше очарователно момиче, перфектната красавица, за която можеш само да мечтаеш.

И днес, през 2004 г., красавицата Елизабет не излиза от лудницата, където се лекува от алкохолизъм. А освен алкохол има и наркотици. Тази лудница се нарича Медицински център Бети Форд, съпругата на президента Форд, който също е бил алкохолик. Елизабет Тейлър имаше около 10 съпрузи и 10 скандални развода. Предпоследният й съпруг Ричард Бъртън обикновено играе ролите на алкохолици или хомосексуалисти. И по някаква причина самата Елизабет гласува в полза на хомосексуалистите и събира пари за благотворителна фондация за борба със СПИН. Но тя събира и пари за лесбийки. Толкова за една класическа красота.

2. Блестящата холивудска звезда Рита Хейуърт, на която се възхищавах през 50-те години в Мюнхен. Имала е 5 брака - и 5 развода (LDC, 4.06.1981). На 62 години тази красавица става наркоманка, алкохоличка и психично болна. В крайна сметка тя имала болест на Алцхаймер, тоест пълна загуба на паметта, когато пациентът не разпознава никого и нищо. И тази красавица дори не разпозна себе си.

3. Богиня на секса в киното Мерилин Монро (1926-62 = 36 години). Очарователна филмова котка. Но... майка й и баба й са били в лудница (Време, 16.07.1973, стр. 20). И дядото също се побърка (Израелски в. „Трибуна”, 30.08.1973, стр. 20). Майка й беше проститутка, а Мерилин израства в сиропиталище, след което смени 12 осиновители. Имала е куп аборти, спонтанни аборти и мъртвородени бебета. Била е алкохоличка и наркоманка, страдала е от депресия и е била в психиатрична клиника. На 36 години тя се самоуби, като погълна наркотици и алкохол. Тя остави завещание на своя психиатър.

О, котката ми се справяше по-добре с мен от тази сладка малка филмова котка.

4. Прелестната френска актриса Брижит Бардо блесна на екраните като комета. Спомням си само, че беше много млада и слаба, много красива. Но скоро прочетох във вестниците, че този красив мъж е станал отшелник, тя живее сама - с ято кучета и котки. Тя не иска да вижда никого и прави кампании за приятелство с животни, които са по-добри от хората. Казват, че сега в света е монахиня. Всичко може да се случи в живота.

5. През зимата на 1942 г., в разгара на войната, в град Горки, два пъти подред гледах прекрасния филм „Лейди Хамилтън” с великолепната актриса Вивиън Лий. Тогава бях влюбен в Зиночка Скворцова и тя изглеждаше като Вивиън Лий.

В живота Вивиен беше втората съпруга на най-добрия английски художник - сър Лорънс Оливие. Те живеят заедно 28 години, от 1933 до 1961 г. Заради нея той се разведе с първата си съпруга. Капризната Лий обаче бързо се разлюбва с Оливие, често му изневерява и го измъчва с пристъпите си на черна меланхолия. В резултат на това той започва да изпитва сценична треска и дори обмисля самоубийство. Те нямаха деца. Въпреки че Оливие имаше син от първия си брак и 3 деца от трети брак. С красотата на Лий той имаше "катастрофален брак", който завърши с болезнен развод. В крайна сметка Ли също се озовава в психиатрична клиника (LDC, 12.07.1989).

6. Холивудската звезда Ава Гарднър от филма "Босонога херцогиня". Женена е 2 пъти, но и двата брака са кратки. Няма деца. Самата тя каза, че е нещастна и с желание би сменила кариерата си за друга, която носи щастие (НРС, 26.01.1990).

7. Една от най-добрите художници на ням филм, Грета Гарбо (1905-1990). Тя беше голям изрод: никога не е била омъжена, няма деца. Тихо напусна сцената на 36-годишна възраст (през 1941 г.), много благороден. Тя играеше студени жени в Ninotchka и Queen Christina. Говори се, че Грета Гарбо е била лесбийка.

8. Друг изрод: актрисата Жан Себерг. През 1970 г. тя щеше да се разведе със съпруга си Ромен Гари, тъй като очаква дете от черна пантера, за която тя се бори по всякакъв възможен начин; Но бебето е мъртвородено и след това Жан се разболява психично. Всяка година в деня, когато това мъртвородено дете умря, тя се опита да се самоубие и беше завлечена в лудница.

9. Абсолютно очарователната холивудска звезда Одри Хепбърн (1929-1993 = 63 години). През 1954 г., на 25-годишна възраст, тя се омъжва за известния филмов актьор Мел Ферер. Но дори тогава тя отиде на психиатър. След 14 години, през 1968 г., развод. През 1969 г. тя вече се омъжва за психиатър, но и този брак завършва с развод (LDC, 22.01.1993). Но тя, слава Богу, има 2 възрастни сина. Въпреки всички психиатри, тя беше страхотна актриса.

10. Известната филмова актриса Лиза Минели не излиза от лудницата, където се лекува от алкохолизъм и психоза. Майка й, също известна актриса Джуди Гарланд, беше откровена лесбийка и се самоуби.

11. Филмовата звезда от холивудската „фабрика за сънища“ Марлене Дитрих не само играеше „фатална жена“, „вамп“ на екрана, тя беше такава и в живота си. Тя се омъжи, роди дете - и веднага напусна съпруга си. Но в Холивуд тя направи 20-30 милиона долара. Отново комплексът Covetous Knight, който помага да се правят пари (LDC, 15.05.1087).

12. Известният филмов актьор Марлон Брандо. Синът му беше наркоман и алкохолик, а след това уби любовника на сестра си и влезе в затвора. А дъщерята на Брендо два пъти се опита да се самоубие и е в лудница. Марлон изигра алкохолик с неприличен комплекс във филма „Трамвай на име желание“ и секс маниак във филма „Последно танго в Париж“. На стари години Марлон пусна женска прическа, плитка, закопчана с ластик. Той имаше 4 жени и 9 деца. Дъщеря му, напускайки лудницата, все пак се обеси на 25-годишна възраст.

13. Холивудската филмова звезда Лана Търнър (1920-1995) е омъжена 7 пъти - и 7 разведена, а дъщеря й е съдена за убийство (Radio New York Times 30.06.1995).

14. Холивудската звезда Джоан Крауфорд е участвала в 100 филма. Тя имаше куп любовници, 4 съпрузи и 4 осиновени (?) деца. Също и някаква аномалия.

15. И ето един приятен спомен от детството ми - Мери Пикфорд и Дъглас Феърбанкс, изпълнители на ролите на главните герои на американските филми от 20-те години. Тогава билетът за кино в лятно кино на открито струваше 10 копейки и често ходех на кино с баба ми Капа, Капитолина Павловна Попова. И тогава често показваха американски филми с Мери Пикфорд и Дъглас Феърбанкс, които тогава бяха смятани за идеална брачна двойка.

Сега чета по вестниците, че тази идеална двойка няма свои деца, а има само 2 осиновени деца. Мери Пикфорд почина на 86-годишна възраст, оставяйки след себе си 9 милиона долара, от които децата само 50 000 долара. Тоест плюла е на осиновените си деца. Това не е изненадващо, тъй като осиновените рядко са добри. Така казва безмилостната статистика (от монархическия вестник "Нашата страна" от 27.07.1979 г.).

16. Но руските филмови звезди не изостават от холивудските. Например легендарната Татяна Самойлова: дебютът й във филма "Жеравите летят" вдигна много шум през 1957 г. Сравняват я с Мерилин Монро и Брижит Бардо. Но, подобно на американските филмови звезди, тя не се разбираше с двама съпрузи. Възрастният й син заминава за Америка. И заслуженият артист остана сам. Тогава вместо американските милиони дойде съветската бедна старост, мъчителна депресия и накрая психиатрична клиника. В това тя настигна всички холивудски звезди.

Защо всички тези красавици имат толкова злощастна съдба? Да погледнем в миналото...

В доброто старо време, през Средновековието, в Париж имаше брилянтна актриса, която караше цяла Франция да се смее и плаче – и цяла Франция беше влюбена в нея. Но когато тази прекрасна красавица умря, църковните власти я забраниха да бъде погребана на гробището с други хора, тъй като тя уж няма душа, тъй като тя уж вложила душата си в душата на други хора. И по заповед на църквата, блестящ художник с такова раздвоение на личността, което днес се нарича шизофрения, беше погребан не в най-доброто гробище в Париж, а на открито поле, където духа вятърът. И погребението на звездата на Франция не беше в катедралата Нотр Дам, а погребението на нейните полски птици.

Честно казано е по-добре от американските лудници, където холивудските кукли слагат край на живота си. Не напразно Холивуд наричат ​​„фабриката на мечтите“ или „долината на куклите“.

Генетикът д-р Джон Бърн казва, че в случай на кръвосмешение (бракове между роднини) 30% от децата се раждат обезумели или обезобразени (LDC, 7.10.1984). Примери: Президент Рузвелт и съпругата му Елинор са братовчеди. Алберт Айнщайн и втората му съпруга, те са братовчеди.

На 30 декември 1987 г. по радиото е излъчена новината: в щата Арканзас е арестуван някакъв Симънс, който убива 16 души, включително 14 негови роднини. Той е алкохолик, използва дъщеря си, а тя му роди внуче.

В съветски Туркменистан браковете са много разпространени сред близки роднини, до браковете между братя и сестри. И дори между родителите и техните деца. В резултат на това 58 от 1000 деца, родени в Туркменистан, умират преди да навършат една година. В СССР като цяло тази цифра е 25, а в САЩ - 10 (LDC, 24.04.1988).

Израелското списание "Алеф" от 08.08.1988 г. пише по същата тема: "Други републики от Съветска Централна Азия не са много" изоставащи "или ... Пример за жена, която е омъжена за своя братовчед: тя даде роди 8 деца, пет от тях починаха, без да доживеят дори година."

Кралят на рокендрола Елвис Арън Пресли беше наркоман и сексуален перверзник, приемаше транквиланти и сънотворни, обичаше окултизма и мистицизма, страдаше от зрителни и слухови халюцинации, ако колата не запали веднага, той стреля на двигателя или на телевизора, ако не ми хареса прехвърлянето. Той страдаше от заблуди за величие и заблуди за преследване. Той имаше 250 пистолета и картечници. Той беше приет в Белия дом и се ръкува с президента Никсън, който връчи на наркомана значка на Федералната агенция за борба с наркотиците. Елвис също беше импотентен и се самоуби (LDC, 08/06/1982).

„Под мъдър човек често имаме предвид човек, който се е издигнал до съзерцание на тайните на вечността... Присъединяването към вечността не трябва да означава слепота за модерността. Напротив, истински мъдрият човек е изключително бдителен към модерността.. Въпреки това, притежаването на по-висше съзнание има Това плащане е самота, тъй като издигането над тълпата означава откъсване от нея, а тълпата обикновено не харесва такива "отстъпници." (философ NTS С. Левицки в статията "Немезида на висшето съзнание" “ в NRS 19.10.1980 г.).

- Григорий Климов - ,,Откровение."

Още през вече далечната 1979 година Марлон Брандо
за първи път изрече своето горчиво заключение по отношение на Холивуд,
изцяло завладян от евреите. Виждали сте всяка раса.
очернена, но никога не сте виждали непривлекателен
образ на чифут, защото евреите много внимават за това Те никога не допуснаха подобно нещо да бъде показано
на екрана."

,,Кой притежава медиите?
Това е въпрос, който сега излезе на повърхността с изявленията на Оливър Стоун, който каза, че евреите имат господство над медиите. Стоун посочи, че в резултат на това господство публичното обсъждане по важни теми, пред които нашата нация е изправена, е потискано. Но след силен натиск от страна на еврейската общност, която действа като американска политическа полиция, Оливър Стоун се извини и оттегли своето изявление. Обаче беше ли прав Оливър Стоун или не? Израснах като евреин в еврейска религиозна общност от горната част на средната класа. И всички ние знаехме кой притежава медиите. В действителност, като евреи, ние се гордеехме с това. Но сега, когато съм християнин, и разбирам могъществото на медиите да владеят и да държат в ръцете си оръжията на еврейската пропаганда, повече не мога да мълча. Ще ви кажа, кой притежава медиите. Ще ви съобщя имена и ще ви изложа факти. Все още две и две е равно на четири. И докато не бъде доказано друго, въобще не ще се извиня. Нека започнем със CBS. Мъри Ротстийн е собственик на CBS. Той промени името си на Самнър Редстоун! Прибегна до това, та хората да мислят, че той не е евреин. Ама не е така. Самнър Редстоун е евреин. Кой притежава NBC? Брайън Робъртс. Брайън Робъртс произлиза от европейско семейство, което притежава корпорацията "Comcast". Брайън Робъртс назначи за президент на NBC човек на име Джеф Зукер(Цукер - Шекерджийски). Неговото име не е Джеф Макгуайър. Кой е собственик на ABC? Сидни Бест, който назначи за свой президент евреина Робърт Айгър(вече шеф на ,,Дисни"). Кой е собственик на CNN? Си Ен Ен е собственост на Едгар Бронфман(от 2012 г. тя е на евреина Мърдок). Той е наследник на богатството на уискито "Seagram"s 7"(натрупано чрез контрабанда при сухия режим). Освен това притежава списание ,,Тайм", но е и собственик на ,,Уорнър Брадърз". Той също е евреин. Кой е собственик на списание ,,Нюзуийк"? Фамилията на Артър Окс - еврейско семейство. Кой владее и ,,The New York Times"? Това е фамилията Сълзбъргър. А кой е собственик на "U.S. News & World Report". Неговото име е Мортън Зукармън(Цукерман - Шекерджийски). Името му не е Мортън Макгуайър. При такива имена, Оливър Стоун уцели направо в десятката, когато заяви, че евреите господстват в медиите. И когато заяви, че публичните обсъждания на решаващи проблем, пред които нацията е изправена, биват потулвани. Въпроси, като отварянето за имигрантите, теми като законите за езика на омразата, въпроси като ежегодното безвъзмедното предоставяне на милиарди долари на Израел, вместо тяхното запазване тук, в Съединените щати, за задоволяване на собствените ни вътрешни нужди. Обаче проблеми, които еврейската общност подкрепя, биват огласявати от медиите, доминирани от евреи."

- Брат Натанаил Каптър, американски евреин.

Кой управлява фабриката за американски мечти?
Лесно е да се установи, че най-могъщата идеологическа институция в съвременния свят е Холивуд. Именно филмите и телевизиите на Холивуд чрез образите и идеите, които прокарват, създават модели на поведение за милиарди хора в света. От идеите за „борба за свобода и демокрация“ до начина на обличане, разговор, общуване, дори как да се пали цигара или да се държи чаша уиски в ръка – всичко това вече за голяма част от света се имитира и копира от начина, по който го показват в холивудските филми.
А това означава и нещо друго: Холивуд определя и КАК ДА МИСЛЯТ милиарди хора по света.
И в такъв случай, естествено, е интересно да се разбере кой ръководи този колосален механизъм за манипулиране на съзнанието.
В леко шеговита форма това се показва в статията на Джоел Стейн.
Анкетите показват как все повече американци не са съгласни, че „евреите контролират Холивуд“.
Но ето, че евреинът Джоел Стейн настоява, че е именно така: евреите контролират Холивуд.
Джоел Стейн
ЕВРЕЙСКИ ЛИ Е ХОЛИВУД?
Откровенията на един еврейски активист
в. Jerusalem Post
Никога не съм бил толкова разочарован от анкета. Около 22% от американците смятат, че „киното и телевизионната индустрия се управляват главно от евреи“ – за разлика от почти 50% през 1964 г. Лигата за борба с дифамацията (еврейска неправителственd организация – б. пр.) вижда в тези цифри победа на мисловните стереотипи.
Но всъщност цифрите показват само едно: колко е оглупяла Америка.
Защото Холивуд тотално се ръководи от евреи.
Доколко Холивуд е еврейски?
Когато директорите на студии публикуваха в „Лос Анжелес таймс“ преди няколко седмици обява върху 2 вестникарски страници, с която искаха Гилдията на киноактьорите да приведе договора си в ред, това открито писмо беше подписано от:
Президента на „Нюз Корпорейшън“ – Питър Чермин (евреин);
Председателят на „Парамаунт пикчърс“ – Бред Грей (евреин);
Главният изпълнителен директор на „Уолт Дисни къмпани“ – Робърт Игер (евреин);
Председателят на „Сони пикчърс“ – Майкъл Линтън (каква изненада, холандски евреин);
Председателят на „Уорнър брадърс“ – Бари Майер (евреин);
Генералният мениджър на „Си Би Ес корпорейшън“ Лесли Мънвиз (толкова евреин, че братът на дядо му е първият министър-председател на Израел;
Председателят на „Метро Голдуин Майер“ – Хари Слоун (евреин);
Генералният мениджър на Ен Би Си – Джеф Цукер (супер-евреин).
Ако беше подписал и някой от братята Вайнщайн, групата щеше да е в състояние да закрие цялото кинопроизводство, стига да поиска.
Онзи, комуто те крещяха гневно във въпросната обява, е президентът на Гилдията на киноактьорите Алън Розенберг (познайте дали не е евреин?).
А твърдият отговор срещу тази обява беше написан от супер-агента на шоу-бизнеса Ари Емануел (евреин с родители от Израел) и публикуван в „Хафингтън пост“ – вестник, собственост на Ариана Хафингтън (нееврейка, която никога не е работила в Холивуд).
Евреите в Холивуд така преобладават, че ми се наложи да прочта всички щатни таблици, за да намеря в края на краищата само шестима гои на отговорни постове в компаниите от шоу-бизнеса. Когато им позвъних, за да си поговорим за тази тяхна невероятна кариера, петима отказаха да говорят за това – явно от страх да не обидят евреите. Шестият пък – президентът на „Ей Ем Си“ Чарли Колиер, се оказа евреин.
Обаче, понеже аз се гордея, че съм евреин, ми се иска Америка да знае за тези наши постижения.
Да, ние контролираме Холивуд. Без нас вие цял ден щяхте да прещраквате дистанционното от едно скучно предаване на друго.
Ето защо се наех със задачата отново да убедя Америка, че евреите управляват Холивуд.
Започнах пи-ар кампания, защото именно това ние правим най-добре от всичко. Прехвърлям през ума си сравнителните предимства на няколко лозунга, например: „Холивуд е по-евреистичен от когато и да било“, „Холивуд – от народа, който ви даде Библията“ и „Холивуд – ако се кефите на филми и телевизия, значи може би все пак в края на краищата обичате евреите“.
Сетне позвъних на председателя на Антидифамационната лига Ейб Фоксман; в момента той беше в Сантяго, Чили, където, както съобщи за мое голямо огорчение, не ловеше нацисти.
Фоксман категорично отхвърли моя проект и каза, че броят на хората, които смятат, че евреите управляват Холивуд, е все още твърде голям. Той посочи как според анкетата 59% от американците смятат, че шефовете в Холивуд „не споделят религиозните и морални ценности на повечето американци“, а 43% смятат, че развлекателната индустрия води организирана кампания с цел „да отслаби влиянието на религиозните ценности в нашата страна“.

Това е твърде зловещо – каза Фоксман. – То означава следното: те мислят, че евреи се събират в „Кънтърз дейли“ всеки петък и решават как да става все по-добре за евреите.

Аргументът на Фоксман ме накар да се замисля: дали пък да не се вясвам по-честичко да обядвам в петък в „Кънтърз дейли“?
Той добави:

Изречението „Евреите контролират Холивуд“ е много опасно. Но, разбира се, вярно е, че в Холивуд е тъпкано с евреи.

Вместо думата „контрол“ Фоксам би предпочел хората да казват, че „мнозина служители в киноиндустрията са евреи“. Да речем, например, както е в изречението: „Всичките 8 главни кинокомпании на САЩ се ръководят от хора, които се оказаха евреи“.
Но Фоксман каза още, че се гордее с постиженията на американските евреи. И добави:

Мисля, че евреите са представени непропорционално в творческата индустрия. Също така пропорцията им е по-голяма сред юристите, а може би и сред лекарите. Това обаче не означава, че евреите правят филми, полезни за евреите; също както не може да се каже, че правят хирургия, полезна евреите.

Аз на свой ред отбелязах, че в доста други страни извън САЩ все пак обрязването на момченцата не е толкова широко разпространено.
По принцип ценя загрижеността на Фоксман. Може би това, че целият ми живот е преминал в просемитските среи на Ню Джърси, Ню Йорк и Лос Анжелес, ме е направило наивен.
Но въобще не ме е грижа дали американците смятат, че ние управляваме новинарските медии, Холивуд, Уолстрийт и правителството.
Това, което искам, е и занапред да продължим да ги управляваме.

,,Предпочитам дъщеря ми да стане проститутка, отколкото синът ми да бъде журналист."

- Сьорен Киркегор image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 917719
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930