Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 01:21 - ВЛАДИМИР ПУТИН - ЕВРЕИН, АГЕНТ НА КГБ, ЦИОНИСТКИ АГЕНТ, РОТШИЛДОВ СЛУГА, НО Е СТРАШНО ОБИЧАН ОТ РОБИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1280 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Офисът на семейство Ротшилд в Русия:

Москва

4, бл. 2, Romanov lane
Москва 125009
Русия
+74957758221

- https://www.rothschildandco.com/en/contact-us/

И така, майката на Путин Мария Ивановна Шеломова беше ЕВЕЙКА, което го прави ………….………………….

ЕВРЕИН

Дядото на Путин по майчина линия е евреин на име Мордехай, участващ в болшевишката революция, дядо му по бащина линия е работил през целия си живот като готвач на Ленин и Сталин.

Другият му дядо е евреин от украинско село и болшевишки активист.

- https://fstdt.com/8BC5

Уважаеми клиенти,

Банката, намираща се на адрес Москва, Byturskiy val, 10 е отворена за услуги от 09:00 до 18:00 часа местно време.

Банката предоставя своите редовни услуги чрез телекомуникационни системи.

Банката обслужва своите клиенти, опазвайки здравето.

Искрено Ваш,

ТБ "JP Morgan Bank International" (LLC) (Банката е собственост на Рокфелер и Морган, но всъщност истинските и собственици са Ротшилдови).

За информация относно CB "JP Morgan Bank International", моля свържете се с нас:

Адрес
Бутирски вал 10, Москва, 125047, Русия

Работно време
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 ч. MSK
Телефон: +7 (495) 967-1000

- https://www.jpmorgan.ru/en/contact-us

Путин говори за родителите си в интервю през 2000 г.:

Знам повече за семейството на баща ми, отколкото за семейството на майка ми. Бащата на баща ми е роден в Санкт Петербург и работеше като готвач. Те бяха съвсем обикновено семейство. В крайна сметка готвачът е готвач. Но явно дядо ми готви доста добре, защото след Първата световна война му предложиха работа в квартал Хилс в покрайнините на Москва, където живееха Ленин и цялото семейство Улянови. Когато Ленин почина, дядо ми беше преместен в една от вилите на Сталин. Работил е там дълго време.

Не беше ли жертва на чистките?

Не, по някаква причина го оставиха. Малко хора, които прекарваха много време около Сталин, преминаха невредими, но дядо ми беше един от тях. Той, между другото, надживява Сталин, а в по-късните си пенсионни години е готвач в санаториума на Московския градски партиен комитет в Илинской.

- https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/books/first/p/putin-first.html

Владимир Путин разкри, че е дядо му в нов документален филм на холивудския режисьор Оливър Стоун.
В един момент той засне как Путин се среща с дъщерите си Мария и Екатерина за обяд.
Запитан дали е станал дядо, руският лидер отговори с просто: „Да“.

Стоун, който е най- известен със своите игрални филми като " Взвод", "Уолстрийт" и " JFK ", тогава избута г-н Путин.

„Добър дядо ли си? Играете ли с [вашите внуци] в градината?” попита той.

„Много рядко, за съжаление“, отговори Путин.

Путин разкри, че е предложил идеята за присъединяване на Русия към НАТО с бившия президент на САЩ Бил Клинтън през 2000 г.

- https://www.independent.co.uk/news/world/asia/valdimir-putin-grandfather-russia-oliver-stone-documentary-president-moscow-family-kremlin-personal-life-a7789461.html?amp

Други анекдоти показват, че Путин плачеше на миналогодишното погребение на своя треньор по еврейска борба Анатолий Рахлин, когото той нарече бащина фигура.

И разбира се, московчани многократно ми напомниха за приятелите на Путин през целия живот евреи, повече от няколко от които сега милиардери „олигарси“. Аркади и Борис Ротенберг, братя на стойност около 2 милиарда долара всеки, бяха спаринг партньори на Путин по джудо в младостта си, когато и тримата тренираха на улицата под ръководството на треньора Рахлин. (Братята направиха богатствата си, като се придържаха към своя приятел по джудо: само строителството, свързано със Зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 г., им даде 20 договора на стойност 5,5 милиарда долара.)

Също така бях насляван с разкази за еврейския кръг на Путин днес, който включва видни лидери на общността като хабадския равин Берел Лазар, който обикновено е наричан „равинът на Путин“. Дългият списък включва още олигархът Моше Кантор (лична нетна стойност 2,3 милиарда долара), чиято Acron Group е световен лидер в областта на торовете, и диамантеният магнат Лев Левиев (лична нетна стойност 1,5 милиарда долара). И двамата заемат мощни позиции в международната еврейска общност. Кантор е преизбиран два пъти за президент на Европейския еврейски конгрес (EJC), чадърна организация на европейското еврейство, а Левиев е председател на Федерацията на еврейските общности на Конфедерацията на независимите държави (ОНД) – доминирана от Русия хлабав конгломерат от Еврейски общности в повечето от бившите съветски републики. Царят на петрола и алуминия Роман Абрамович (на стойност $9. 1 милиард и известен със собствеността си върху футболния отбор на Челси и 533-футова „суперяхта“) заедно с индустриалния магнат Виктор Векселберг (на стойност 13,6 милиарда долара) са доверени довереници. Абрамович е бил губернатор на Чукотка, провинция в Далечния изток на Русия, и е много активен в еврейските организации. Векселберг събира яйца на Фаберже, приказните руски наследства от царската епоха на стойност милиони всяка и разпръснати по света след Руската революция. Опитите му да ги върне в родината им се хареса на Путин.

,,Самият Путин видимо не е антисемит“, казва Антон Носик, пионер в интернет стартирането, който се завърна в Русия от Израел през 1997 г. „Той не само се е обградил с евреи, но и дари един месец от президентската си заплата на Еврейския музей в Москва, а името му е отбелязано на видно място в списъка на финансиращите на стената на музея. Това е възможно най-ясен сигнал за официалната политика."

В резултат на връзката Путин-Берл Лазар(главен равин на Русия) Хабад се превърна в доминиращата еврейска сила в Русия със синагоги, училища, фестивали, обширни програми и представители в близо 50 града в цялата страна. Съобщава се, че има годишен бюджет от 60 милиона долара, голяма част от които се предоставя от еврейските съюзници на Путин, засенчвайки всички други еврейски деноминации. През 2012 г. Лазар получи това, което може да се счита само за бижу в короната: Путин му даде надзор на московския еврейски музей и център на толерантността на стойност 50 милиона долара, който до голяма степен беше финансиран от  Еврейските олигарси Абрамович и Векселберг. Отношенията Лазар-Путин са толкова тесни, че по време на Олимпийските игри през 2014 г. Путин даде на 50-годишния равин специално разрешение да влезе на стадиона в Шабат, без да минава през електронната порта. Отново Лазар му върна услугата: месец по-късно той присъства на победната реч, която Путин изнесе в Кремъл след окупацията на Крим. Той беше единственият присъстващ еврейски лидер.

- https://momentmag.com/putins-jews/

Путин започва кариерата си в КГБ, тайната полицейска служба, която оттогава се превръща в ФСБ. След няколко години работа в Германия, Путин се мести в Санкт Петербург през 1990 г. Там той напуска КГБ, за да влезе в света на политиката, заемайки редица позиции в кметството.

Не след дълго въпросите започнаха да се вихрят около Путин.

През 1992 г. Путин беше разследван за сделка, която наблюдаваше, докато беше служител в кметството. Сделката включваше износ на суровини на стойност 100 милиона долара в замяна на храна за гражданите на Санкт Петербург. Материалите бяха изнесени, но храната така и не пристигна.

Марин Сали беше натоварен с разследване на сделката от общинския съвет и старателно пазеше документите от това време.

Документите, предоставящи разрешения за износ на компании, участващи в сделката, изглежда показват подписа на Путин.

Сали каза пред репортери на Бюрото, работещи за People and Power на Ал Джазира: „Суровините бяха изпратени в чужбина, но храната не се материализира. Има 100% доказателство, че в това Путин е виновен. В резултат на това през 1992 г. – когато изобщо нямаше храна – градът остана без нищо. Доказателствата, с които разполагам, са толкова солидни, колкото са.

Сали продължи: „Открихме също, че Путин – добре, неговият комитет – е имал бартерни контакти, за да получи храна за града. Издал е лицензи. И стоките – дърво, метал, памук, мазут и нафта – излетяха от страната.

Сали почина от естествена смърт седмици след разговор с Бюрото.
През юни 1999 г., докато Путин се подготвяше за ролята на първи вицепремиер, беше образувано наказателно дело, разглеждащо миналото му.

Подполковник Андрей Зиков, бивш старши следовател от МВР на Русия, е назначен за ръководител на наказателно дело номер 144 128.

На Зиков е възложена задачата да разследва строителна фирма Двадесети тръст. Длъжностните лица подозираха, че компанията е била използвана за изсмукване на пари от градския бюджет на Санкт Петербург в началото на 90-те години, когато Путин е работил в градския офис.

Компанията продължи да получава държавно финансиране, въпреки че е в дългове.

Зиков каза на Бюрото: „Въпросът беше защо? Една корпорация не трябва да получава никакви публични пари, ако има дълг. Но получаваше все повече и повече финансиране. Отговорът е, че са подкупвали кметството на Санкт Петербург.

Той твърди: „Разследвахме и разбрахме, че корпорацията Twentieth Trust е построила къща за Владимир Владимирович Путин на брега на Комсомолското езеро, както и вила в Испания“, каза Зиков. Вилата на Путин на брега на езерото е създадена от Путин и колеги през 1996 г.

През 2000 г. обаче главният прокурор на Русия прекрати разследването на основание „недостатъчни доказателства“. Зиков беше уволнен година и половина по-късно.

- https://www.thebureauinvestigates.com/stories/2012-04-19/putin-and-the-100-million-deal-that-disappeared

Последното финансово разкритие на Владимир Путин е публикувано на уебсайта на Кремъл, което показва, че руският президент е спечелил приблизително 135 000 долара през 2018 г. от официалната си заплата, военна пенсия, лихви по спестявания и печалби от инвестиции.

Путин съобщава, че притежава апартамент от 830 квадратни фута в Санкт Петербург, заедно с гараж от 193 квадратни фута, както и ползване на апартамент от 1600 квадратни фута в Москва. Той твърди, че има два ретро седана Volga GAZ M21 (в диапазона от $14,000 – $16,000 в eBay), както и SUV Lada Niva (който започва от около $6,800 , нов) и ретро-приказно ремарке за палатка Skif , което струва около $900 .


Предполагаемото истинско богатство на Путин значително надхвърля тези числа. Главният изпълнителен директор на Hermitage Capital Management Бил Браудър(внук на председателят на комунистическата партия на САЩ от 1934 г. до 1945 г. - Ърл Браудър) критик на Путин, който беше изгонен от Русия през 2005 г., каза пред Съдебната комисия на Сената през 2017 г., че Путин е „един от най-богатите хора в света“.

„Смятам, че той е натрупал 200 милиарда долара неправомерно придобити печалби от тези видове операции за 17-те си години на власт“, ​​каза Браудър .

Руският президент е известен и с впечатляващата си колекция луксозни часовници.

Путин е бил видян да носи Patek Philippe Perpetual Calendar (60 000 долара); Blancpain Leman Aqua Lung Grande Date (10 500 долара) и платинен турбограф A. Lange & Sцhne (500 000 долара). 

- https://qz.com/1594989/vladimir-putins-financial-disclosure-claims-little-wealth/

През септември 2003 г. е извършена тайна сделка. Мястото беше Монако , данъчен рай, свързан с международните богати. По-конкретно, ексклузивен блок точно под неговото пищно казино. Един апартамент смени собственика си. Местен нотариус подписа сделката. Покупна цена: 3,6 милиона евро (3,1 милиона британски лири). За това купувачът получи луксозен апартамент на четвърти етаж, две паркоместа, склад и ползване на басейн в комплекса Монте Карло Стар.

От балкона новият собственик можеше да гледа надолу към блестящото яхтено пристанище на Монако, натъпкано през лятото с плаващи суперяхти. Сигурността гарантира, че жителите не са обезпокоявани от туристите, които се движат около мини-градината, изградена на покрива на комплекса. Чуваха се и звуци, приятни – тракането на хеликоптери, превозващи новопристигналите от летището в Ница, и скърцането на бързеите.

Самоличността на купувача на апартамента беше загадка. Официалният „купувач“ беше офшорна компания, листвана на Британските Вирджински острови (BVI), Brockville Development Ltd. Brockville от своя страна беше собственост на още две регистрирани в Панама юридически лица – Sefton Securities и по-късно Radnor Investments SA. За външни лица подредбата изглеждаше малко като руска кукла, като крайният бенефициент беше сгушен под слоеве.

Благодарение на документите в документите на Пандора , Guardian може да идентифицира купувача на апартамента – жена, на 28 години през 2003 г., и към момента неизвестен. Име: Светлана Кривоногих. В рамките на няколко години, около началото на хилядолетието, Кривоногих стана изключително богата.

Тя придоби апартамент в престижен комплекс в родния си град Санкт Петербург, имоти в Москва, яхта и други активи на стойност около 100 милиона долара.

Как да обясним нейния приказен възход? Според съобщения в медиите произходът на Кривоногих е скромен. Тя е израснала в общ апартамент, споделяйки кухня и баня с пет семейства.

Кривоногих беше студент по бизнес и работеше като чистачка в магазин. След това, в края на 90-те, тя изглежда е придобила благодетел: Владимир Путин.

През 2020 г. разследващият уебсайт „Проект“ – една от малкото останали независими медии в Русия – твърди, че Кривоногих е свързал приятелство с Путин, когато е бил заместник-кмет на Санкт Петербург. Твърди се, че тя стана любовница на Путин.

Независимо от точния характер на връзката им, те изглежда са били близки. Оскъдните публични доказателства сочат, че са пътували заедно в едни и същи самолети, например, докато Путин се изкачва към властта. През 1998 г. той става шеф на шпионската агенция на ФСБ, след това министър-председател, а през 2000 г. президент като наследник на Борис Елцин .

Три години по-късно, през март 2003 г., Кривоногих ражда дъщеря Елизавета или Луиза. Proekt твърди, че Путин е бащата на Луиза.

Кремъл не коментира. Путин не обсъжда личния си живот. Той и съпругата му Людмила - които имат две дъщери - Маша и Катерина - се разведоха през 2013 г.

След публикуването на темата на Proekt Луиза участва в чат форуми в социалните мрежи . Нейният Instagram включва изображения на партита, приятели от влиятелни семейства и пътувания с частни самолети. Луиза винаги е избягвала въпросите за Путин. Тя и майка й не отговориха на въпроси на Guardian.

Фирмата има британски управляващ директор Иймън Макгрегър . Документите показват, че именно Макгрегър е създал Brockville Development Ltd, компанията на Кривоногих от BVI.

Не е ясно как е станал счетоводител. Биографията му предлага малко улики. Син на полицейски полицай, Макгрегър е роден през 1950 г. в морския град Саутпорт, Мърсисайд. Той е обучавал в Ливърпул, работейки за Littlewoods Mail Order Stores и се присъединява към Moores Rowland през 1978 г. Експерт по данъчна политика, той говори френски и италиански. През 1998 г. принц Рение , тогавашният монарх, направи Макгрегър рицар и кавалер в ордена на Сейнт Чарлз.

Документите на Пандора разкриват богатите клиенти на Макгрегър в Монако. Сред тях е Генадий Тимченко, някогашен съветски бюрократ. Forbes оценява богатството на Тимченко на 22 милиарда долара (16,3 милиарда британски лири). Макгрегър се грижи за своите семейни и бизнес активи от най-малко 20 години. Сред тях са джетове и 40-метрова развлекателна яхта M/S Lena, кръстена на съпругата на Тимченко.

Тимченко и Путин са приятели поне от началото на 90-те години, когато първият е бил търговец на петрол в Санкт Петербург, а вторият е изгряващ политик. През 1991 г. Путин – тогавашният ръководител на комитета за външни отношения на града – дава на Тимченко лиценз за износ на петрол.

- https://amp.theguardian.com/news/2021/oct/03/pandora-papers-reveal-hidden-wealth-vladimir-putin-inner-circle

19 юли 2020 


ПЕДОФИЛЪТ Джефри Епщайн се похвали, че е отлетял до Москва, за да се срещне с Владимир Путин и да обсъди финансите му.

Американският журналист Едуард Джей Епщайн, който се срещна с противоречивия магнат през осемдесетте години, направи това в разследване за The Mail on Sunday.

В неделния вестник журналистът каза, че за първи път се е срещнал с Джефри Епщайн на парти за Хелоуин през 1987 г. и че е бил „очарователен“ – но изглежда не притежава звездното качество на Уолстрийт.

Имаше особена връзка между двамата, включително 20 плюс години мълчаливо третиране от страна на финансиста.

Но когато мъжете се събраха отново, Джефри Епщайн се похвали със своите супербогати клиенти и говори за скачане на частни самолети, за да посети Владимир Путин при мистериозни пътувания до Русия.

Журналистът твърди, че Джефри Епщайн се е свързал с него след мразовито 24-годишно мълчание, за да обсъди книгата Лолита - противоречив роман, в който възрастен мъж става сексуално обсебен от 12-годишно момиче.

Г-н Епщайн познаваше автора на книгата и се съгласи да се срещне, но казва, че наистина е отишъл да разбере как е спечелил милионите си.

Той твърди, че когато се срещнали, стените били украсени със снимки на него със саудитския принц Мохамед бин Салман и принца на емирството Мохамед бин Зайед, които финансистът предположил, че са клиенти.

Г-н Епщайн пише, че след това попита: „Ами Русия? Има ли клиенти там?“
Той твърди, че сексуалният престъпник тогава „вдигна рамене и каза, че често лети до Москва, за да види Владимир Путин“.

- https://www.thesun.co.uk/news/12165850/jeffrey-epstein-boasted-putin-millionaire-secrets/amp/

А народът плаща за всичко. Нарастването на тарифите и на цените в страната до голяма степен са следствие от корупцията на всички равнища на властта. Комисионните, отклоняването на средства и рушветите достигат до 50 на сто и даже повече от стойността на поръчките. Ето защо строителството на газопроводи в системата на ,,Газпром" са три пъти по-скъпи в сравнение с Европа. По данни на експерти, за някои договори в системата на Министерството на образованието искат до 90 процента комисионни. Лишени сме всякакъв контрол и критика. Унищожава се всяка съпротива. Собственото поле се брани от опозиция. Целият режим се защитова като се разправя с медиите и т.н. При тези условия на пълна липса на контрол хората, които са близки с властта, просто започват да се корумпират. Да искат комисионни, да отклоняват средства, да взимат подкупи и прочие. Казано по путински, това е въвеждане на ред във властта. Впрочем, той подреди едно-друго. Например, през последните години редиците на руските милиардери се запълниха. По щастливо съвпадение, сред новобранците се оказаха някои познати на Владимир Путин от времето, когато той работеше в кметството на Петербург, съседи по вила от кооператива ,,Езерето", или добри приятели от секцията по джудо. На фона на укрепването на властта по вертикала, тези малко познати господа и предприемачи от средна ръка стремително нахлуха в списъка на най-богатите хора в страната
Единственото, направено в икономиката е, че фактически остатъците от държавната собственост бяха приватизирани и преминаха в ръцете на най-близкото обкръжение на Путин. Механизмът на тази корупционна машина е сложен. Но да опитаме да се ориентираме. Вилният потребителен кооператив ,,Езерето" е учреден през 1996 г. на брега на Комсомолското езеро, в Крайезерния район на Ленинградска област. Учредители са Владимир Путин и още седмина граждани: Юрий Ковалчук, Николай Шамалов, Виктор Мячин, Владимир Смирнов, Владимир Якунин и братята Андрей и Сергей Фурсенко. Банката на Русия съществува от 1990 г. Тя е една от първите търговски банки в страната. Някога младият питирски чиновник Владимир Путин е бил сред нейните акционери. След влизането на Путин в голямата власт, активи на стойност 60 милиарда долара от държавното предприятие ,,Газпром" са били внесени в тази частна банка. Това е два пъти повече от дефицита на Пенсионния фонд на страната. Най-големият акционер на банката е познатият на Путин от периода, когато той работеше в кметството на Петербург, а понастоящем - гражданинът на Финландия Генадий Тимченко. Той се оказва и съсобственик на фирмата за търговия с нефт "Gunvor", която продава почти 50 на сто от целият руски нефт. Тимченко заема 26 място в списъка на руските милиардери. Неговото състояние е оценено на 5,5 милиарда долара! И останалите членове на кооператива от виладжии също не мизерстват. Владимир Якунин оглавява РЖД(железниците). Владамир Смирнов е съветник на директора на концерна ,,Атоменергопром". Андрей Фурсенко е министър на образованието на науката (2012 г.). Неговият брат - Сергей Фурсенко, е ръководител на Руския футболен съюз. Ето какви са съседите по вила. Сега - към приятелите сред спортистите. Братята Ротенберг - Аркадий и Борис (евреи). В юношеството си те, заедно с Путин, са се занимавали с джудо. Оттогава са приятели. Понастоящем братята са милиардери в долари. Те са най-крупните доставчици на тръби в ,,Газпром" и най-големите контрагенти при строителството на газопроводи и на олимпийските обекти в Сочи. Това, че в борбата със старата олигархия израсна нова олигархия; организираната престъпност беше заменена от престъпност с пагони; конфликтът от едно място се премести на друго все в Кавказ; всичко това показва, че не бива толкова лесно да подреждаме приоритети. И не бивя да решаваме задачите така, както ги решават. Докъде се е докарала страната, щом единственото изискване на населението към властта е честност. И властта, ако изобщо има намерение да предприеме някакви крачки в тази посока, смята, че прави отстъпки. Управляваща върхушка забогатява стремително и няма намерение да крие това. Сега те за наша сметка осъществяват своите детски мечти за разкошен живот. Президентът и премиерът буквално се състезават. Надпреварват се с изумителните си дворци, със своите грамадни яхти, с швейцарските си часовници. А когато ги изобличават за това, цинично пренебрегват въпросите. Или чрез своите прес-служби предават, че това се отнася само до личния им живот. ,,Не изпитвам срам пред гражданите, които гласуваха за мен два пъти, избирайки президент на Руската федерация. Всички тези осем години аз гребях като роб на галера." Оказва се, че ,,галерите" са златни! В началото на 2011 г. в Сочи акостира яхта от представителния клас ,,Сириус" на стойност 1 милиард и 200 милиона рубли. Тя е купена от Кабинета на президента. Тоест с пари от бюджета. С други думи - наши пари. Яхтата е дълга повече от 50 метра. Проектирана е за 12 гости и екипаж от 12 души. В услуга на държавния глава има винарска изба, кают-компания с панорамна гледка към морето, минерален басейн с водопад, джакузи и други подобни удоволствия. И още една Путинова ,,галера". Това е 57-метровата яхта ,,Олимпия" с пет палуби и цена около 50 милиона долара! Този плавателен съд влиза в ,,златната стотица" на най-големите яхти в света. Облицована е с махагон и скъп ратан, позлатени детайли, джакузи, колоната от ценни видове клен, огромна баня с вана, облицована с мрамор. Владамир Путин получи този шикозен подарък от друг свой стар приятел - олигарха Роман Абрамович. Но обикновените руснаци плащат разходите по издръжката на ,,Олимпия", възлизащи на около 150 милиона рубли годишно. Флотилиите, които биха могли да се сравнят с Путиновата, имат само кралят на Саудитска Арабия и неколцина арабски шейхове. Мисля, че всеки елит, който дойде на власт след Путин, като се запознае с агонията на Путин и на неговия режим, ще бъде по-умен по отношение на личното обогатяване. И малко по-внимателен, а надявам се - и малко по-честен и прозрачен. Понеже ще се убедят, че не е възможно да плюскат без мярка и неспирно. Дворците и именията, изградени за Путин и Медведев в най-различни кътчета на нашата родина, биват внимателно укривани и замаскирани, като ги вписват на името на държавни корпорации и на частни лица от кръга на близките им приятели. Общо двамата - Путин и Медведев - имат около 25 елитни недвижими обекти в Русия и извън нейните граници, твърдят осведомени хора. Един от тези знаещи хора е бизнесменът Сергей Колесников, който през март миналата година (2011-а) написа Отворено писмо до президента Медведен. И съобщи, че за лично ползване от Владимир Путин на брега на Черно Море строят разкошен дворец на стойност повече от 30 милиона рубли. Тоест - повече от 1 милиард американски долари!
Сергей Колесников:
,,Участвах в работата по доставката на медицинско оборудване на редица лечебни институции в Русия. При условието, че част от печалбата предавахме на офшорна компания зад граница. Имахме определени договорености, че тези средства ще отидат за развитие на икономиката на Русия. Накрая всички инвестиционни проекти ще бъдат преустановени. А всички пари и всички усилия ще се окажат съсредоточени в този дворец. За своя сметка държавата прокара път, електрозахранване, газопровод. При това в околните села няма нито електречиство, нито газ, нищо. Всичко това - единствено и конкретно за този дворец!" Всъщност в село Прасковеевка, близо до Геленджик, е построен даже не дворец, а цяло градче, включващо огромното основно здание в италиански стил. С дворцови порти, увенчани с двуглав орел. Здравен комплекс, казино, китайски къщички, площадки за вертолети, лифт до частния плаж и много друго. И всичко това - върху територия, от изсечени ценни видове ели и борове, която е била извадена от списъка на горския фонд. Решението за строителството е било прието още през 2005 г. в подразделението Кабинет на президента. А цялата работа извършвала компанията ,,Лирус", тясно свързана с кооператива ,,Езеро" на Николай Шамалов. Дворците, вилите и жилищните комплекси за обслужващия персонал и за Федералната служба да охрана, всичко. Яхти, достойни за арабски шейхове и крале, с екипажите и с баснословно скъпа годишна издъжка. В асортимента са най-добрите швейцарски часовници, сауни, джакузита и басейни с водопади! Кой би могъл да помосли, че сега не описваме живота на някоя кралска особа от някаква нефтена страна. А на министър-председателя и президента на Руската федерация! Владимир Путин: ,,Аз съм доволен от резултатите от моята работа." Не е чудно, как при такава обстановка те започнаха да забравят, че ,,президент на Русия" е изборна длъжност.

- https://m.youtube.com/watch?v=dSwKb7XAyQU

,,Отстраняването на Владимир Путин би застрашило еврейското население в Русия."

- Берл Лазар, главен равин на Русия.

Сър Джейкъб Ротшилд придоби контролния пакет от акции на "Yukos". А Владимир Владимирович,
познат и с моминската фамилия
на майка си – Шеломович, стана милиардер. Тогава писаха, че цялото му състояние възлиза
на повече от 40 милиарда долара. Зад неговия гръб, прилепена плътно,
личи сянката на Нат Ротшилд- сина на лорд Джейкъб.
За да подскаже това на когото трябва, в пространно интервю,
дадено през 2010 година, Нат Ротшилд заяви:
„Онова, което Владимир Путин отстоява и ограничава достъпа
до руските подземни богатства, предизвиква определено уважение." Следваха още суперлативи.
По онова време Путин беше само... министър-председател. Той надзираваше... президента Дмитрий Медведев,
също евреин по майчина линия.

- https://diagnosa.net/ imageГласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 961022
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031