Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2021 01:43 - ЛЕНИН: ,,КАКВО Е РУСИЯ? РУСИЯ Е ГОВНО! ЕТО ВИ И СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ! С ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ВЗЕМЕМ ОТ РУСИЯ, НИЕ ПРОСТО ЩЕ КУПИМ ЦЯЛА ЕВРОПА"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 798 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,През май 1922 година арестуваха патриарх Тихон заедно с всички членове на Светия Синод на СССР.
32 митрополити и архиепископи бяха разстреляни. Но под думата „разстрел" често се криеше
зверски извършено убийство. Киевският митрополит Владимир бе обезобразен, скопен, застрелян и хвърлен гол на поругание. Петербургскиятмитрополит Вениамин, определен за приемник на патриарха след смъртта му, бе поливан с вода на сковаващия студ, докато се превърне в леден стълб, а след това удавен в Нева. Тоболският епископ Гермоген, който навремето доброволно замина с царя на заточение, бе завързан
за турбината на един параход и тя го накълцала с перките си. Пермскиятархиепископ Андроник, известният от миналото мисионер в Япония, бе заровен жив в земята. Черниговският архиепископ Василий - разпънат на кръст и изгорен. Именно сега трябва да се накажат тези хора така, че за няколко десетки години да не помислят изобщо за някаква съпротива. Ленин.

Какво е Русия? Русия е говно!... Ето ви и световната революция!...
С парите, които ще вземем от Русия, ние просто ще купим цяла Европа.
Всичко това може да се постигне с двата обикновени лозунга: мир и земя. Кроежи на Владимир Илич Ленин.

Публикували стотици списъци на разстреляни „буржоа“.
Разстрелвали работниците без каквото и да било разгласяване,
но техните разстрели продължили до средата на април. Създало се впечатление, че болшевиките са решили да излеят върху астраханските работници цялата си злоба заради всички стачки, които като вълна заляли страната през март 1919 година. Масово разстрелвали стачници и в Петроград, Тула и Брянск. Публикувани в Англия данни говорят, че през първите три месеца на 1919 година
са били разстреляни 138 хиляди души.
„Тази цифра обаче отбелязва най-безпристрастният
изследовател на болшевишките зверства - С. Мелгунов,
в действителност
дава само бледа представа за случилото се
в Русия.

На човека, за когото се предполага, че има много пари, понякога и на влог в чужда банка, съвсем открито му се казва, че поради своя произход, възпитание или професия той подлежи на ликвидиране и няма къде да бяга. Но хуманната власт в СССР ще преглътне този факт, ще му запази живота и ще го пусне да замине в чужбина срещу нищожната сума от 400 хиляди златни рубли или еквивалента им в каквато и да била валута. Онези, които веднага се съгласяваха и посочваха къде са скрили парите и ценностите си, биваха разстрелвани за укривателство.
Упоритите подлагаха на средновековни мъчения, изтезаваха пред очите на близките и накрая, независимо от резултата, разстрелваха с цялото семейство. Онези пък, които постепенно разкриваха къде са тайниците им, полека изтръгвайки милиони от тях.
биваха държани в затворите чак до 1934 година, Но нека да бъдем обективни. Някои получаваха свободата си, на изкушението
понеже сумите бяха фантастични, а корупцията
вече дотолкова се ширеше сред рицарите на революцията", че те все по-често
не можеха да устояват."

- Игор Бунич - ,,Златото на партията." image



Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Ужас!!!
09.08.2021 06:50
!
цитирай
2. fun1001 - .......Ужаасс, и Мъkaaa...
09.08.2021 07:21


тези хора, са генетично увредени..да бъдат Роби...
това е с поколения..наред...хиляди години...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 918469
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930