Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2022 01:28 - ЕМАНЮЕЛ МАКРОН - ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЦИОНИСТКИ АГЕНТИ, КОЙТО ДОРИ ОФИЦИАЛНО Е РАБОТИЛ ЗА РОТШИЛД
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 523 Коментари: 0 Гласове:
0



През 2008 г. Макрон се присъедини към Rothschild & Cie Banque като инвестиционен банкер. През 2010 г. той беше повишен в партньор във фирмата, печелейки почти 3 милиона евро (според официалните документи). През същата година Макрон става управляващ директор на Rothschild & Cie; длъжност, която заема до напускането си през 2012 г.

Нетната стойност на Макрон е около 31,5 милиона долара. Според френския правителствен орган за прозрачност, декларациите за приходите на Макрон преди облагане с данъци възлизат на 3,3 милиона евро между 2009 и 2014 г. Неговите акции са на стойност около 65 000 долара. В момента президентът и премиерът на Франция печелят по 15 140 евро бруто на месец.

- https://spearswms.com/what-is-emmanuel-macrons-net-worth/amp/

Може би това е испанската серенада на заден план. Или късните летни горещини ни оставят малко сънливи въпреки следобедния бриз. Но ето ни – Дейвид де Ротшилд и аз, отпиваме второто еспресо и размишляваме върху романтичните подвизи на Франсоа Оланд.

„Не знам дали е добър любовник, но харесва жените“, казва моят 75-годишен гост за бившия президент, който беше хванат да се измъква от Елисейския дворец със скутер, за да види любовницата си. „На някои жени“, изпитвам желание да кажа.

Оланд „е много умен, той е културен човек, той е приятен. Но по същество защо той е навън? Защото не можеше да реши, защото винаги се колебаеше. Той загуби доверие в чужбина и стигна до заключението. . . че не трябва да бяга отново. Това е изключително. . . “, казва Ротшилд. „Предпочитам решителния Макрон, чийто най-добър интерес е да успее. Защото какво иска мъж на неговата възраст? Не почестите сега и провалът утре.”

- https://amp.ft.com/content/58eb10ba-bc18-11e8-8274-55b72926558f

Макрон е един от онези сатенени енарки, които много бързо намират добри работни места в частния сектор, вместо да продължат в администрацията или министерските служби. След като завършва Ena (Национално училище по администрация), той прекарва няколко години в "Inspection" (General of Finance), докато привлича добрите милости на икономиста Жак Атали(евреин), който го препоръчва на Франсоа Хенро, дясната ръка на Дейвид де Ротшилд .

- https://www.nouvelobs.com/rue89/20160830.RUE5451/au-fait-il-faisait-quoi-chez-rothschild-emmanuel-macron.amp

30 октомври 2019 г.

Френският президент Еманюел Макрон и лидерите на еврейската общност в страната откриха еврейски читалищен център в Париж, който се работи от 20 години.

Разположен на площад Йерусалим в 17-ти район на френската столица, новият център разполага с около 54 000 квадратни метра площ, включително синагога с 600 места и аудитория с интериор от черен мрамор и същия брой места, наред с други удобства. Центърът включва също фитнес зала, офиси и голяма тераса за настаняване на сука.

Най-малко 37 000 от приблизително 173 000 души, живеещи в арондисман или окръг, са евреи, според кмета на района Жофроа Булар.

Около една трета от разходите за новия център идват от частни дарения. Останалите са от общински и държавни субсидии и спонсорства от фирми и нестопански групи.

Град Париж се съгласи да даде скъпото парче земя на еврейската общност за проекта преди повече от 20 години. Строителството започна през 2015 г. и първоначално беше планирано да приключи до 2018 г.

- https://eurojewcong.org/news/communities-news/france/president-macron-inaugurates-the-new-european-centre-for-judaism-in-paris/
В акаунта си в Twitter Александър Сорос(евреин, дегенерат син на Джордж Сорос) публикува няколко снимки от вчерашната си среща с Еманюел Макрон. Имайте предвид, че това очевидно не е първият път, когато Еманюел Макрон има среща със сина на космополитния милиардер Джордж Сорос(евреин и тотален дегенерат).

Александър Сорос изглежда в момента е най-замесен – във всеки случай най-видимият – от наследниците на финансовата и метаполитическата империя, основана от Джордж Сорос. Александър Сорос сега е вицепрезидент на Отворено общество и беше един  от младите глобални лидери  за 2018 г. на Световния икономически форум, основан от Клаус Шваб.

- https://libertepolitique.com/Actualite/Decryptage/Qui-est-Alexander-Soros-qu-a-rencontre-Emmanuel-Macron

Оказа се, че първата дама на Франция Брижит
Макрон получи анонимно телефонно обаждане, в което се твърди, че нейният президентски съпруг Еманюел Макрон е с гей любовник.

Въпреки проверките на най-високо ниво на сигурността на всичките й устройства, мъчител се свърза с 68-годишната жена и каза: „Знам, че съпругът ти в момента е с мъж.“

Политическият коментатор Никола Присет прави това твърдение в нов документален филм, наречен „В ада на президентските кампании“ по BFM – най-популярният телевизионен новинарски канал във Франция .

Следва чести скандални слухове за личния живот на двойката, включително твърдения, че г-жа Макрон всъщност е родена като мъж.

Двамата се срещнаха за първи път през 1993 г., когато президентът Макрон, тогава 15-годишен, влезе в гимназиалния час по литература на 39-годишната Брижит в Амиен, Франция. 

По-късно Брижит се разведе със съпруга си, с когото споделят три деца, в полза на г-н Макрон, мъж с 24 години по-млад от нея. 

- https://www.dailymail.co.uk/news/article-10390167/amp/Brigitte-Macron-received-phone-call-saying-husband-gay-lover-documentary-claims.html

Еманюел Макрон иска да възстанови Нотр Дам и да го посвети отново като храм на Новия световен ред. Затова ли казват, че ремонтът ще отнеме пет години? Той е протеже на еврейския сатанист Жак Атали.

В интервю за италианското радио Colors Radio, Джоеле Магалди разкрива масонския характер на новия президент на Френската република Еманюел Макрон:

„ Еманюел Макрон е в перфектната приемственост на [Франсоа] Оланд… Вече банкер на Ротшилд, той беше консултант и министър на същия Оланд. Той е любимецът на масона Жак Атали… Самият Макрон се хвали със своето масонско членство в Ур-ложата (суперложата) „Зеленото братство”, където Холандия го доведе, и в суперложата „Атлантида Алетея ”.

“ Журналистът еврейски масон Серж Моати също разкрива масонското членство на Еманюел Макрон: „Макрон стана президент, вървейки към светлината (т.е. Луцифер), а Макрон беше пред пирамидата на Лувъра – инициативен ритуал, незаменим.“ ”

Макрон беше голяма част от живота си в зряла възраст член на Социалистическата партия (Социалистическата партия), в която за първи път се опита да направи кариера. Франсоа Фийон, неговият буржоазен конкурент, искаше да го направи свой заместник-началник на кабинета през 2010 г., поради което на втори поглед е по-малко изненадващо, че същият Фийон, който завърши едва в първия тур на изборите, не се поколеба да препоръча Макрон и Льо Пен за втория тур. Още през 2007 г. Ерик Вьорт, буржоазният и бюджетен министър в кабинета Фийон, направи предложение на социалиста Макрон, но той го отхвърли. 2007 г., между другото, трябва да се помни. Това е ключова година в живота на Еманюел Макрон. През същата година Макрон се ожени за съпругата си и се срещна с мъж, с когото кариерата му е неразривно свързана: неговият велик покровител Жак Атали.

Атали, икономист и дългогодишен съветник на Франсоа Митеран, единственият социалистически президент преди Оланд, играе ключова роля в политическия възход на третия социалистически, прости, независим президент. Самият Макрон го казва.

Атали идва от еврейско семейство в Северна Африка. На 13-годишна възраст той идва във Франция с това семейство по време на войната в Алжир. Той посещава административния колеж ENA, подобно на Макрон по-късно, където Франция формира ядрото на нейната висша държавна служба и вземащите решения. Решаващият наставник на Атали беше Митеран, когото той срещна по време на стаж в ENA в NiаЁvres, но вече се срещна няколко години по-рано по време на обучението си в Institut d"йtudes politiques de Paris. Класът ENA на Атали от 1970 г. е кръстен на Робеспиер.

Именно Атали покани Макрон на ексклузивната среща на Билдербергер в Копенхаген през юни 2014 г. В кръга на така наречените „ Билдербергери “ се срещат демократично избрани представители на държавата и правителството при изключване на обществеността. Олигархичният принцип наслагва демократичното. От участието на Макрон стана ясно, че той е избран за по-висши неща. Два месеца по-късно той е повишен във френски министър на икономиката.

Атали е този, който представя бъдещия президент на онези хора, които наистина имат значение. Това включваше покана за Големия Ориент на Франция на 21 юни 2016 г. На Макрон беше разрешено да говори за благословиите на глобализацията и да се представи на пламенните братя, които търсеха подходящ кандидат заради предстоящите президентски избори.

За влиятелния, езотеричен „ клуб ” под въпрос бяха левите радикали Жан-Люк Меленшон и Еманюел Макрон. Общото между двамата е, че идват от Социалистическата партия и двамата са били министри в социалистическо правителство – Макрон дори е по това време.

Самият Атали го каза: „ Запознах го с Оланд, за да може да го заведе в Елисейския дворец “. Препоръките и въжените екипи са част от ежедневието. Няма нищо необичайно в това. Разбира се, добре е да се знае кой кого препоръчва. Улеснява проследяването и често е просветляващо, когато става въпрос за мислене и близост. Но въжените партии живеят преди всичко от скритото.

Но какво отстоява влиятелният г-н Атали, който се движи толкова умело в сферата на властта, че статусът му плавно се промени от президентско протеже в президентски кръстник? Атали, въпреки че е на 73 години, не мисли толкова добре за по-малко заможните си съвременници по отношение на дълголетието. На 65 те трябваше да напуснат лицето на земята. И като цяло той се надява на „ нови форми на репродукция “ и бъдеще на полиаморност.

В книгата си „ L"Avenir de la vie ” (1981) тогавашният 38-годишен в началото на ерата на Митеран казва, че не е желателно хората да живеят твърде дълго.

„ Ако някой надхвърли 60/65 години, той живее по-дълго, отколкото произвежда и следователно обществото е скъпо... От гледна точка на обществото е за предпочитане човешката машина да се блокира брутално, вместо постепенно да се саморазглобява. Това става съвсем ясно, като се има предвид, че две трети от разходите за здравеопазване са концентрирани през последните месеци от живота. ”

Политическият кръстник сравнява живота на човека с машина. Човешкото достойнство има значение само докато тази машина „ произвежда “. Ако не произвежда, човешкият живот е само бреме, което причинява „ разходи “ на обществото. 

- https://www.veteranstoday.com/2019/04/18/emmanuel-macronrothschild-rent-boy-is-top-freemason/

Тъкмо реших, че ще приключа с тази тема, когато от Лондон долетя вест от Париж (не е парадокс):
„Президентът Макрон е изправен пред твърдения, че е уволнил началника на държавната радиогрупировка, защото му дотегнало от слуховете, че са имали любовна афера.
Тази седмица [29 януари – 4 февруари] Висшата аудиовизуална комисия (CSA), френският орган, отговарящ за разпространението на радио-телевизионна информация в ефир, уволни 41-годишния Матьо Гале като председател на “Radio France”. Официално, той беше освободен поради обвинение в корупция и глобен с 20 000 евро (17 500 паунда), заради договор с консултантска фирма, собственост на един от неговите приятели.
Но бивш френски министър на културата е потвърдил, че обвинението е било само претекст за центристкото правителство на г-н Макрон да отстрани Гале от важния пост, с цел да потуши упоритите слухове.
Фредерик Митеран, културен министър при президентството на Никола Саркози и племенник на покойния президент Митеран, заяви, че те са довели до освобождаването на г-н Гале. „Той стана досаден“, сподели г-н Митеран. – „Мисля, че това е политическо уволнение. Съществува силно съмнение. Смятам, че този тотално фалшив слух… дразнеше президента.“
„Може да се добави“, допълни той, – „че играеха против него.“
По време на кампанията преди миналогодишните президентски избори социалните медии бяха наводнени от спекулации, че папарашки фотограф е заснел компрометиращи снимки на г-н Макрон с г-н Гале в някаква гора. Г-н Макрон отрече да е обратен или да е имал връзка с г-н Гале. „Брижит (неговата съпруга) споделя живота ми от сутрин до вечер. И няма да плащам за това!“, рече той по време на кампанията.
„Ако по време на вечери в града хора ви казват, че водите двоен живот с Матьо Гале, то трябва да са видели моя холограма, която е избягала. Не може да съм аз“, заяви той. Г-н Гале обяви, че е жертва на политически заговор. И че правителството е оказало натиск върху CSA да прекрати договора му, независимо от факта, че под неговия надзор броят на слушателската аудитория на държавното радио е нараснал.
Но той никога не свърза публично своето уволнение със слуховете за любовна афера с г-н Макрон.“
Какъв е моят коментар? Елементарен за ерудираните хора.
Еманюел Макрон се появи от нищото и връхлетя като метеор във френската политика. Разбира се, така изглеждаше. Скоро се разбра, че е минал през различни управленски нива в банка на „светото семейство“ Ротшилд.
„Ще му дадем усещане за време“, писаха в парижката медия “L’Obs”, днешен вариант на известния някога седмичник “Le Nouvel Observateur”. – „Макрон става търговски банкер през септември 2008 г., точно десет дни преди рухването на “Lehman Brothers”. Младежът е само тридесетгодишен, а независимо от възходите и паденията на финансовата криза неговият прякор е “Mozart de la finance“. Макрон е един от онези шлифовани емайли, които бързо се изплъзват от привлекателните частни роли, та вместо с тях да продължат на административни и министерски служби. След като завършва l’Ena (Ecole nationale d’administration),[32] той прекарва няколко години в “l’Inspection” (gйnйrale des Finances), докато успее да привлече положителното благоволение на Жак Атали, който ще го препоръча на Франсоа Енро, дясната ръка на Давид дьо Ротшилд.
Макрон се присъединява към “Rothschild & Cie”, която е, заедно с конкурентната си “Lazard”, първообразът на инвестиционна банка. Намъквате се сред лидерите, преди да изкачите стълбата, с първоначален стаж с компютърната програма PowerPoint и таблиците на Excel, и с безкрайни нощи в потискащи кабинети? „Анализатор“, „управител“, „заместник-директор“, сетне „директор“, „изпълнителен директор“ и „съдружник“. Години са необходими за достигане на светия Граал.“
Не и за нашия съвсем млад герой. Той има зад гърба си „Франсоа Енро, дясната ръка на Давид дьо Ротшилд“. И личните му препоръки пред господаря. Остава само да прояви търпение и да чака. Такава е съдбата на вербувания лакей. А как са го приклещили, за да го рекрутират? Усетили са характеропатията му – дефектите на неговата „нежна“ личност: или болезнено амбициозен кариеризъм, или банална педерастѝя. И двете – напълно достатъчни, та ловките рибари на Ротшилдови, ловящи души, да го хванат в мрежите си.
Изникнал внезапно, почти непознат във френските политически кръгове, какво остава за европейските и световните, Еманюел Макрон изигра блестящо ролята на дисидент. Заяви несъгласието си с настоящето състояние на нещата. И огласи намеренията си да обяви бунт срещу системата.
За година и половина му регистрираха партия, направиха го популярен и накрая го назначиха за наемател на Palais de l’Йlysйe – резиденцията на президентите на Петата френска република, силно наподобяваща монархия. Обаче такава, в която кралят не се вижда. Само влиянието му се усеща, но от малцина по-чувствителни и запознати с политиката.
И ето ви го le rйvolutionnaire qui mettez la couronne d’йtainsur sa tкte. Истинската корона е върху друга глава, скрита зад кулисите на политическия и икономическия живот.
Не ще престана да напомням неща, които са познати на редовните читатели. Понеже човек е склонен да забравя, а е добре да бъдат запомнени. Не забравяйте изводите на Григорий Климов след повече от половинвековните му занимания с психологическо-социологически изследвания – дегенерологията, висшата социология, в рамките на специален свръхсекретен проект на ЦРУ:
„Работата е в това, че всички тези революционери – това по правило са всякакви психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството, за които всички те крещят, а от тъмни фройдистки комплекси, където комплексът за власт е главната движеща сила.“
Практически всички световни вождове имат ярко изразен вроден комплекс на властта. По правило той представлява резултат от потиснат садизъм, който, на свой ред, е свързан с латентен хомосексуализъм. В края на четиридесетте и началото на петдесетте години комплексът на латентната хомосексуалност на Ленин („Комплекс на вожда“) беше изучаван старателно и подробно от ЦРУ. Кодовото название на тези строго засекретени научни изследвания беше „Харвардски проект“. Тъкмо там, работейки в групата на изследователите по „Харвардския проект“, за пръв път се запознах с тази тема.
Всяка добре организирана група от хора, притежаващи знания по тази забранена тема, може да намира и да издига във властта бъдещи лидери, както пешки в шахматната игра. От само себе си се разбира, че вождовете на дегенеративната секта, добре опознали този проблем върху своите собствени кожи, и практикуващи тази игра вече няколко хиляди години, имат гигантско преимущество над онези, които играят без знания, без подготовка, и на всичко отгоре – на сляпо.
Всички виждаме по телевизора как 5-6 якички санитари не могат да се справят, да овладеят един хилав умопобъркан. Енергията, произвеждана от тези безумци, е най-добрата илюстрация за това, каква наистина непреодолима енергия притежава полунормалният садистичен изрод, обладан от жажда за власт.
Тези хора са като оръжия за масово поражение.
В настоящия момент мнозина вече познават конструктивните принципи на атомната бомба, но само ограничен кръг посветени имат знания и умения, необходими за производството на ядрено оръжие. И, което е не по-малко важно, биха могли да отправят една ядрена бойна глава в целта, използвайки я за разрушаване на държавни структури.
Същото се отнася за знанията в областта на висшата социология [дегенерологията]. Обаче, дегенератите са по-ефективни при разрушаването на страните, отколкото ядреното оръжие. Те са почти толкова ефикасни (но едновременно и толкова опасни), колкото биологичното оръжие.
Като правило, дегенератите ненавиждат нормалните хора. Тъй като „дяволът не може да обича и не обича онези, които обичат“.
На мерзките изроди им доставя садистично удоволствие да наблюдават, как един полубезумен лидер-извратеняк, поставен от тях на власт в една държава, тръгва на война с друг полубезумен садистичен извратеняк, също поставен от тях на власт, начело на друга държава. А милиони и милиони нормални хора загиват. При това – за забава, развлечение и садистично удоволствие на тези лидери на дегенеративната секта.
Искате да ме запитате как се прави това? Това се прави чрез масонството.
Масони, илюминати, ротарианци и така нататък (нашето име е легион, защото сме много – му отвърнали бесовете), всичко това са клубове, където дегенератите внимателно наблюдават поведението на възможните кандидати. И при потвърждение за наличие на силни хомосексуални наклонности, започват активно да ги издигат нагоре към лостовете
на властта.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 917358
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930